92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ne güzel bi bölümmüş ya çok huzurlu ..kütüphane.. en sevdiğim yerlerden biri.. kalabalığın içinde sessizlik ve kitaplar..
bizimki koşuşturmaca:)

kızlarrrr atkı ömerin eline geçti sonunda babasıyla konuşurken söylemiş atkı örüp gönderdi kamile diye az önce babası aradı nasıl mutlu olmuşlar anlatamam..
bende hemen kızardım tabi konuşurken

bol bol parfümde sıkmıştım iki hafta geçmesine rağmen parfüm kokusu gitmemiş sanki yanımdaymışsın gibi diyor
(bugün bizim günümz oldu sanki)

ne güzel bi bölümmüş ya çok huzurlu ..kütüphane.. en sevdiğim yerlerden biri.. kalabalığın içinde sessizlik ve kitaplar..
bizimki koşuşturmaca:)

evet sessiz bir ortam ama canım kitapları kataloglamak ve belli bir düzene koymakta koşuşturmaca gerektiriyor birz.tabi sizin kadar değil

atkı mı yollamıştın :) senin elinden emeğinden bişey sonuçta çok hoşuna gitmiştir.. kokunda cabası :)

evet sessiz bir ortam ama canım kitapları kataloglamak ve belli bir düzene koymakta koşuşturmaca gerektiriyor birz.tabi sizin kadar değil

evet doğru biz kitapları hazır buluyoruz ya diğer kısmı düşünmüyoruz uçarak gelmiyo tabii yerleştirmek vs zordur :)

Pofff
Bizim komutan hiç yumuşamıycak galiba telefonların hepsini alıcam sizden demiş bugün çok sinirlendirdiler çoook:50

Son düzenleme:
ilk defa yaptım canım bende
çok hoşuna gitmiş konuşmasından belli canım yaa
kokum bitirmiş zaten öyle diyor

doğrudur şu an kokusunu duymak o kadar güzel olurdu ki.. ilaç gibi gelmiştir. ne renk ördün kamuflajın üzerine takmaları serbest mi yada belli renkler mi serbest..

Pofff
Bizim komutan hiç yumuşamıycak galiba telefonların hepsini alıcam sizden demiş bugün çok sinirlendirdiler çoook:50

gülşencimmm sakin ol ama yine kızmıştır bir şeye askerlerden çıkarmıştır acısını..ee nasıl iletişime geçicekler sevdikleriyle olur mu hiç..

doğrudur şu an kokusunu duymak o kadar güzel olurdu ki.. ilaç gibi gelmiştir. ne renk ördün kamuflajın üzerine takmaları serbest mi yada belli renkler mi serbest..

onunda parfümü bende canım bende sıkıyorum ara ara sanki yanımdaymış gibi oluyor
siyah ördüm canım.ya yeşil ya siyah örmem gerekiyordu yeşilden bıkmıştır diye düşündüm siyah ördüm bende
siyah serbestmiş canım orda ama başka yerleri bilmiyorum tabi:44:

hadi ya almazlar inş.

gülşencimmm sakin ol ama yine kızmıştır bir şeye askerlerden çıkarmıştır acısını..ee nasıl iletişime geçicekler sevdikleriyle olur mu hiç..

Cep telefonu kaptırdık zaten tekrar sokarız diye hayel ediyorduk ama yumaşamıyacak üst devre gidene kadar en azından bu böyle gibi.Kamilecim ankisörlüye kaldık.Yılbaşında üst devreler içki içti kabak bizimkilere patladı

anladım tatlım mantıken evet siyah olur zaten ya .. yeşil yapmadığın iyi olmuş.

şubatta gidiyorlar nasılsa biraz daha sabır yani canım
en azından bir şekilde sesini duyabileceksin onu düşün bak..hem bir şekilde kullanan olur canım yaa bence rızada bulur 5-10 dk arkadaşından falan

şubatta gidiyorlar nasılsa biraz daha sabır yani canım
en azından bir şekilde sesini duyabileceksin onu düşün bak..hem bir şekilde kullanan olur canım yaa bence rızada bulur 5-10 dk arkadaşından falan

Tüm telefonları toplıyacakmış komutan öyle demiş ondan bulamaz.Onlar gidiyor ama onlara kızsa bile kızgınlıgı bizimkilere devam edecek maalesef ondan bizimkiler yandı.Ankisörlüden 1 veya 2 defa arıyor canım cep telefonuyla saatlerce konuşuyorduk mesajlaşıyorduk

haklısın tabi canım hiç bir şey cep telefonun yerini tutmaz
Allah kolaylık versin canım amaaaa moral bozmak yokk tamam mı?
bir düzene girer mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…