Dogru ameliyat oldu demistin unuttum:44: Kocaeli Canakkale cokta uzak degil sanıyorum gidiyomusun hic yanına?İnşallah inşaalah.
Tatlım, askerim burdaydı,İzmitteydi raporlu olduğu için.
Profiline gir hakkımdaya tıkla aşagıya in canım orda safak tezkeresi diye bi bölüm açtılar tezkere tarihini soruyo yaz tamamdır
ayy bende yakalatcak diye cok korkuyorum bugün kalktıgımda msj attım sarjı olmasına ragmen telefonu kapatmıs ilk defa cok sasırdım insallah yakalatmamıstır cok üzülürümne güzel canım yaaaman dikkat etsin yakaltmasın bak pek iyi olmuyor sonra
ömerde ilk gün sokmuştu kaç kere arama oldu yakaltmadı ama uykulu uykulu cebinde telefon varken koğuştan çıkmış komutan görmüş teli tabi hemen almış Allahtan başka bir şey dememiş amaaa biz de başka telefon bulduk onunla idare ediyoruz artık
sizi dikkatli olunda yakaltmayın canım amaann!!
Dogru ameliyat oldu demistin unuttum:44: Kocaeli Canakkale cokta uzak degil sanıyorum gidiyomusun hic yanına?
ayy bende yakalatcak diye cok korkuyorum bugün kalktıgımda msj attım sarjı olmasına ragmen telefonu kapatmıs ilk defa cok sasırdım insallah yakalatmamıstır cok üzülürümcok kolay oluyor ya elinin altında telefon istediğinde msj atabiliyosun falan..
Evet yazın daha kolay olur senin için gizli gideceksen havada gec kararıyo o yönden avantajlı6/7 saat falan sürdü. hiç gitmedim babam gndermezzzzzzzz kiiiiii. Amma yazın gitme ihtimlim var, bakalım,kısmett. :)
aaaa gercekten mi ben hic duymadım eminsin dimi telefon serbest marttan sonra yani.. sadece ustalara serbest dimi? bide dogudaki batıdaki tüm askerlere mi serbest?:):):) biri arar şarjı biter boşu boşuna kapatması iyi olmuş. telefon gibisi yok kuşum. yakalatmazlar inş. Marttan sonra rahatız biz, telefon serbest olcakmş.
aaaa gercekten mi ben hic duymadım eminsin dimi telefon serbest marttan sonra yani.. sadece ustalara serbest dimi? bide dogudaki batıdaki tüm askerlere mi serbest?
aradılarmı sonunda oh ohhayırlı olsun canım benim ne zaman baslıyosun?
canımmm çok sevindim senin adına
hayırlı olsun bakalım yeni işin
ee ne zaman iş başı yapıyorsun bakalım
Allah Allah nedir bu üst devrelerin gıcıklıgı yaa kimsiniz olum siz:113::120: ne salak insanlar var yaaa bende sevinmistim serbest olucak diyeizin alp gtcem gizli gitmicem ablamla eniştemde gelcek :) yine de yazı daha rahat olur.
size değildir canım, bizimkine var öyle bişey. üst devreleri izin vermiyo cnkü biz gdnce kullanblrsnz ancak dyolarmış.sıracılık var onlarda. şuanda gzli kullnıyo. bi kaç kez yakalandı hatta.. siznkileri bilemem tabi cnm ,bizde böyleymiş.
valla onu bunu bilmemde bu topiğin bombos kalıcagı kesinTeşekkür ederim kızlar pazartesi başlıyorum
Sabahları artık burada takılamıyacam haberiniz olsun canlarım
valla onu bunu bilmemde bu topiğin bombos kalıcagı kesin
Allah Allah nedir bu üst devrelerin gıcıklıgı yaa kimsiniz olum siz:113::120: ne salak insanlar var yaaa bende sevinmistim serbest olucak diye
bakalım nolcak kız benimkinin telefonu kapalı bu sefer kesin yakalttı anam avradım olsun yakalattı hissediyoom yaa:122::100:dün sarjı fullemişti gece mümkün degil sarjının bitmesiSiz boş bırakmazsınız en kötü ihtimalle görüşme saat yaparız herkes o saate gelir
bakalım nolcak kız benimkinin telefonu kapalı bu sefer kesin yakalttı anam avradım olsun yakalattı hissediyoom yaa:122::100:dün sarjı fullemişti gece mümkün degil sarjının bitmesi
Canım sakin ol belki işi vardır ondan açamamıştır
Normalde hep acık telefonu titresimide kapalı oldugu için kapatmaya gerek duymuyo of gercekten insallah hissettiğim gibi degildir ben cıkıyorum girerim 1 saate canım
ben geldmm gülsencim ee ne war ne yok nasılsın?
benmki telefonu kaptırmamıs arkadasına verms hattını takması için cok süküür :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?