92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ceren çok iyi olmuş telefonu sokması ama çok dikkat etsin bz bi yakalattık telefon elimizde ama ona rağmen kullanmaya korkuyoruz şuan fellik fellik her yöne dk olan bi tarife arıyorum ama hiçç istediğim gibi yok
canım valla zor yaa her an yakalatcak korkusuyla yasıyorum ins yakalatmayız.. canım msjlasmıyomusunuz?

canım valla zor yaa her an yakalatcak korkusuyla yasıyorum ins yakalatmayız.. canım msjlasmıyomusunuz?

arada bi etraf sakin olursa çıkartıyo telefonu. koğuşta kullanamıyo benm sevgilim ankarada karargah binasında oraya her giriş çıkşta üstleri aranıyomuş o yüzden koğuşa götüremiyo tabi koğuş başka binada.. bide iki adım başı bi komutan yüzbaşı albay ya o yüzden telefon çok riskli bizim için. tek iyi yani onun olduğu kısımda onun baktığı dıştan aranan telefon var. günün herhangi bi saatinde aklıma düşerse arayabiliyorum işte. yanında komutan yoksa konuşuyoruz o açıdan bol dklı bi tarife bulmam lazım..

sana 1 saat mesafede olması da çok güzel ya .. gidersin süreklii . evcide inş olur. benim sevgilim aslında ankaralı ama kimlkte başka yazıyo yani ananesi dayı babane dede cart curt herkes ankarada yaşıyo olmasına rağmen evci olmadı.. yıkılmıştım

Bende avea kullanıyorum
Avea'nın heryöne 1000 dk yapıyorum bak canım buradan bakabilirsin.(200 DK,500 DK,1000 VAR)Yeni Avealılara Özel S.E.Ç Paketleri

10 lira ek ücretlede 500sms 500 mb internet yapabilirim buna ek..40 lira artık olmazsa cihan öder yarısını ya. çnkü askeriyede sabit telefondan o cep arayınca örneğin 100 dk sa 50 dk konuşuyosun kat kat fazla para veriyoruz

Gercekten mş nasıl oldu yaa anne babanın sanırım ankaraya yakın şehirde oturması gerekiyor:44:

açıkcası bende anlamadım aynı soyadı olan dedesi amcası bile ankarada vardı birinci derece akraba olması lazım demişler anlam veremedim nasıl yürüyo bu işler..
Evet anne baba yada abi kardeş alması gerek evci iznini bide şehrin cok yakın olması gerek
Edacım napıyon cnmm

İyiyim canım okullar tatil degilmiydi sizin orda, cok kar varmı canım

yok cnaım bitti kar sadece yerde kaldı yağmıyo gittim bende.Zaten yarında yok okulum

İyiyim edacım sana bir haberim var iş oldu

Aa çok sevindim gülşencim demek ki hayırlısıymış ki olduuuu Ama topik boş kalcak akşamları girersinnn özletme kendiniii

Reklam şirketi ama kendi imalatları var internet yöneticiliği yapıcam yine evet e-ticaret maltepede canım
Pzartesi başlıycam canım

Aaa benimmekanım maltepe Hayırlısı canım reklam sektöründe bende çalışmak isterdim güzel bir sektör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…