canım valla zor yaa her an yakalatcak korkusuyla yasıyorum ins yakalatmayız.. canım msjlasmıyomusunuz?ceren çok iyi olmuş telefonu sokması ama çok dikkat etsin bz bi yakalattık telefon elimizde ama ona rağmen kullanmaya korkuyoruz şuan fellik fellik her yöne dk olan bi tarife arıyorum ama hiçç istediğim gibi yok
avea ama uygun bişey bulursam değiştiririm mesele değil
canım valla zor yaa her an yakalatcak korkusuyla yasıyorum ins yakalatmayız.. canım msjlasmıyomusunuz?
Bende avea kullanıyorum
Avea'nın heryöne 1000 dk yapıyorum bak canım buradan bakabilirsin.(200 DK,500 DK,1000 VAR)Yeni Avealılara Özel S.E.Ç Paketleri
Bende avea kullanıyorum
Avea'nın heryöne 1000 dk yapıyorum bak canım buradan bakabilirsin.(200 DK,500 DK,1000 VAR)Yeni Avealılara Özel S.E.Ç Paketleri
Gercekten mş nasıl oldu yaa anne babanın sanırım ankaraya yakın şehirde oturması gerekiyor:44:arada bi etraf sakin olursa çıkartıyo telefonu. koğuşta kullanamıyo benm sevgilim ankarada karargah binasında oraya her giriş çıkşta üstleri aranıyomuş o yüzden koğuşa götüremiyo tabi koğuş başka binada.. bide iki adım başı bi komutan yüzbaşı albay yao yüzden telefon çok riskli bizim için. tek iyi yani onun olduğu kısımda onun baktığı dıştan aranan telefon var. günün herhangi bi saatinde aklıma düşerse arayabiliyorum işte. yanında komutan yoksa konuşuyoruz o açıdan bol dklı bi tarife bulmam lazım..
sana 1 saat mesafede olması da çok güzel ya .. gidersin süreklii . evcide inş olur. benim sevgilim aslında ankaralı ama kimlkte başka yazıyo yani ananesi dayı babane dede cart curt herkes ankarada yaşıyo olmasına rağmen evci olmadı.. yıkılmıştım
Heyooo canlarımmmm ben geldmmmmmm
Gercekten mş nasıl oldu yaa anne babanın sanırım ankaraya yakın şehirde oturması gerekiyor:44:
Evet anne baba yada abi kardeş alması gerek evci iznini bide şehrin cok yakın olması gerekaçıkcası bende anlamadım aynı soyadı olan dedesi amcası bile ankarada vardı birinci derece akraba olması lazım demişler anlam veremedim nasıl yürüyo bu işler..
Hoşgeldin Canım
Nasılsın?
Edacım napıyon cnmm
Evet anne baba yada abi kardeş alması gerek evci iznini bide şehrin cok yakın olması gerek
Edacım napıyon cnmm
Hoşbuldum canım iyiyim okuldan yeni geldim bi bakyım dedim .Sen nasılsın ?
iyiyim cerencim sen nasılsınn
İyiyim canım okullar tatil degilmiydi sizin orda, cok kar varmı canımHoşbuldum canım iyiyim okuldan yeni geldim bi bakyım dedim .Sen nasılsın ?
iyiyim cerencim sen nasılsınn
İyiyim canım okullar tatil degilmiydi sizin orda, cok kar varmı canım
İyiyim edacım sana bir haberim var iş oldu
yok cnaım bitti kar sadece yerde kaldı yağmıyo gittim bende.Zaten yarında yok okulum
Aa çok sevindim gülşencim demek ki hayırlısıymış ki olduuuuAma topik boş kalcak akşamları girersinnn özletme kendiniii
Saol canım
Akşamları tabiki giricem
Ee ne zaman başlıyosun bakalım yine e-ticaret mi? Yakın mı ataşehire ?
Reklam şirketi ama kendi imalatları var internet yöneticiliği yapıcam yine evet e-ticaret maltepede canım
Pzartesi başlıycam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?