92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hımm zormuş canım Allah kolaylık versin.Nöbet falan olayıda oluyo hemşirelerde

Hımm zormuş canım Allah kolaylık versin.Nöbet falan olayıda oluyo hemşirelerde

evett canım ya bu zorluğu çekiyosun bitmiyo bide nöbet var işte benimde işime gelmiyo. hani nöbetsiz bölümlerde varda şans işi %80 nöbetli. bende o yüzden halkla ilişkilerde okuyum bari dedim iki diploma nöbetsiz bi yerde çalışmamda yarar falan belki ne bileyim

Son düzenleme:

gülşencim mesajdaki adımları uyguladım da sadece url yi profilde nereye kopyalıcam o kısmı anlayamadımm:/

gülşencim mesajdaki adımları uyguladım da sadece url yi profilde nereye kopyalıcam o kısmı anlayamadımm:/

For Websites yazan kısmındaImage URL yazan kısma tıkla link çıkıcak onu kopyala sonra kullanıcı kontrol paneli var sagda kadınlar kulubünde formun en üsttünde var kullanıcı kontrol paneli ona tıkla prflimi düzenle var ona bas çizelge var oraya kopyaladığın linki yapıştır kaydet canım

Sıkıntı bastııııı ayyyyy benimki dün aramadı bugün de daha aramadı çıldıracağımmmm Birde şafak tickerım kayıpplarda offf anam of

Son düzenleme:

gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorum help:)

gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorum help:)

canım sadece url yi kopyalıyosun zaten ben bu çizelgemi yaklaşık 2 günde çözerek yaptım baya karışık şimdi unuttum nasıl yaptığımı bence çokta muhim değil şafak şeysinden yap sende

Son düzenleme:
Sıkıntı bastııııı ayyyyy benimki dün aramadı bugün de daha aramadı çıldıracağımmmm Birde şafak tickerım kayıpplarda offf anam of

gözüküyor şu an tickerların:) neden aramadı ki acaba baya geçmiş aramayalı ??

habersiz kalmak çok kötüüüü. nefret ediyorum şu duygudan

gözüküyor şu an tickerların:) neden aramadı ki acaba baya geçmiş aramayalı ??

habersiz kalmak çok kötüüüü. nefret ediyorum şu duygudan

evet her gün arıyodu eşekkkk sıpasııı aramadı dün bugünde aramadı saatte geçti araması lazımdı of ya bende nefret ediyorum canım
evet yaptım şimdi gözüküyor

canım sadece url yi kopyalıyosun zaten ben bu çizelgemi yaklaşık 2 günde çözerek yaptım baya karışık şimdi unuttum nasıl yaptığımı bence çokta muhim değil şafak şeysinden yap sende

ya gülşen açık açık yazmış başlarını hallettimde profilde url yazan bi kısım var orayamı yapıştırcam ki bide onu deneyeyim

evet her gün arıyodu eşekkkk sıpasııı aramadı dün bugünde aramadı saatte geçti araması lazımdı of ya bende nefret ediyorum canım
evet yaptım şimdi gözüküyor

arar o zmn ya merak etmemeye çalış.. pek mümkün olmuyoda işte:)
o şafak şeyii vardı oda gitmiş:)

ceren çok iyi olmuş telefonu sokması ama çok dikkat etsin bz bi yakalattık telefon elimizde ama ona rağmen kullanmaya korkuyoruz şuan fellik fellik her yöne dk olan bi tarife arıyorum ama hiçç istediğim gibi yok

canım avealıysan avea kantin diye bi tarife var sadece kandindekilerle konuşuyorsun 2000 dk valla bende ilk başla dk yetmiyor diyordum bunu yaptık şimdi saatlerce konuşuyoruz düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…