ben şimdi 2 . sınıftayım dersler bu dönem dahiliye farmakoloji psikoloji biyokimya ing. etik falan.
1.sınıfta anatomi fizyoloji mikrobiyoloji histoloji esaslar falan gördük.. ya evet zorluyolar üniden üniyede fark ediyomuş ama.
sınavlar test oluyo . sadece dahiliye gibi ana derslerde bazen bi kaç klasik boşluk olsada geneli test.
Ben halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum.İşletmeye tamamlayabliyorum.Çalıştığım sektör ikisiylede alakalı değil e-ticaret(sanal magaza)ama bitirebilsem i olur.Ezber olsa tek sorun olmaz yine yaparım da matametik beni bozuyr
ouw:d evet halkla ilişkiler sözel ezberleniyoda o matematiğe oturup kafa patlatmak lazım:) haklısınn benide bozardı .. kolay değil o:) ııı cık cık:)
Hımm zormuş canım Allah kolaylık versin.Nöbet falan olayıda oluyo hemşirelerde
Eda burda tüm kazaklar gözüküyor.
Beyaz siyah olan gizem
bu kazakların kamuflaj desenlileride oluyo onlarda güzel:):) kamuflaj desenli gömlek aldım bende geldiğinde de giyicem beğenir heralde:)
Kızlarrrrrr tickerlar nereye gittiiiiii çokta hoş gözüküodu ama ya
bu kazakların kamuflaj desenlileride oluyo onlarda güzel:):) kamuflaj desenli gömlek aldım bende geldiğinde de giyicem beğenir heralde:)
Ay yokkk o kadarını da giyemem sanırım ben yahem çocuk orda kamuflajdan sıkılmıştır giydirtmez bana O çok uzun iş canım hiç kalkışma
Ay yokkk o kadarını da giyemem sanırım ben yahem çocuk orda kamuflajdan sıkılmıştır giydirtmez bana O çok uzun iş canım hiç kalkışma
:):) haha ya ben web cam de giymiştim dedim aynen sıkıldın kamuflajdan ama giymek istedim dedim. evet sıkılmıştım ama gördüğüm en güzel kamuflajlısın dedi bende çıkartmadım artık:)
:):) haha ya ben web cam de giymiştim dedim aynen sıkıldın kamuflajdan ama giymek istedim dedim. evet sıkılmıştım ama gördüğüm en güzel kamuflajlısın dedi bende çıkartmadım artık:)
Bu iltifattan sonra zatenn çıkartma canımmmm
Bu iltifattan sonra zatenn çıkartma canımmmm
evet bencede :):)
gülşencim mesajdaki adımları uyguladım da sadece url yi profilde nereye kopyalıcam o kısmı anlayamadımm:/
For Websites yazan kısmındaImage URL yazan kısma tıkla link çıkıcak onu kopyala sonra kullanıcı kontrol paneli var sagda kadınlar kulubünde formun en üsttünde var kullanıcı kontrol paneli ona tıkla prflimi düzenle var ona bas çizelge var oraya kopyaladığın linki yapıştır kaydet canım
gülşen şimdi dövecek beni:):):) url yi kopyaladım oralarda sıkıntı yokta profilde kopyalamam gereken çizelgeyi bulamıyorumhelp:)
Sıkıntı bastııııı ayyyyy benimki dün aramadı bugün de daha aramadı çıldıracağımmmmBirde şafak tickerım kayıpplarda offf anam of
gözüküyor şu an tickerların:) neden aramadı ki acaba baya geçmiş aramayalı ??
habersiz kalmak çok kötüüüü. nefret ediyorum şu duygudan
canım sadece url yi kopyalıyosun zaten ben bu çizelgemi yaklaşık 2 günde çözerek yaptım baya karışık şimdi unuttum nasıl yaptığımı bence çokta muhim değil şafak şeysinden yap sende
evet her gün arıyodu eşekkkk sıpasııı aramadı dün bugünde aramadı saatte geçti araması lazımdı of ya bende nefret ediyorum canım
evet yaptım şimdi gözüküyor
ceren çok iyi olmuş telefonu sokması ama çok dikkat etsin bz bi yakalattık telefon elimizde ama ona rağmen kullanmaya korkuyoruz şuan fellik fellik her yöne dk olan bi tarife arıyorum ama hiçç istediğim gibi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?