92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cerennnnnn nörüyuonn kız ses ver Aaaaaa tickerların rengi değişti super olduuu

Son düzenleme:
İnşallah canım kısmet ilk önce AÖF ten 4 yıllıpa tamamlıycam bu arada çalışıcam yani bu yaz iş hayatına giriyorummmmmm :26:

Bu sene mi bitiyor okulun
Bende tamamlıyacaktım bitiremedim annem ısrar ediyor tamamla diye ama bilemiyorum evlenmeyi düşünüyorum yani yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Bu sene mi bitiyor okulun
Bende tamamlıyacaktım bitiremedim annem ısrar ediyor tamamla diye ama bilemiyorum evlenmeyi düşünüyorum yani yapabilirmiyim acaba diye düşünüyorum

Evet canım 2 senelik maalesef bu sene son.Tamamla canım haklı annen ve yürütürsün zaten sadece sınavlara giriosun açıktan biliosun akşamları çalışırsın bitiren tanıdıklarım var evli olup

Evet canım 2 senelik maalesef bu sene son.Tamamla canım haklı annen ve yürütürsün zaten sadece sınavlara giriosun açıktan biliosun akşamları çalışırsın bitiren tanıdıklarım var evli olup

Ben canım çalışmadığım için kursa gitmem gerek çalışamıyorum evde ondan bitiremedim zzaten

Ben canım çalışmadığım için kursa gitmem gerek çalışamıyorum evde ondan bitiremedim zzaten

Hımmm anladım canım

ouvv ben örgün eğitimde hemşirelik okuyorum ama aynı zamanda bende aöf de 2 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım :) aynı bölüm

Aa hemşirelik mi çok zorrrrr :26: Hangi dersler var canım bana bir sayarmısın ve sınavlar nasıl zormu test olduğunu biliyorum bir tek

Hımmm anladım canım

Aa hemşirelik mi çok zorrrrr :26: Hangi dersler var canım bana bir sayarmısın ve sınavlar nasıl zormu test olduğunu biliyorum bir tek

ben şimdi 2 . sınıftayım dersler bu dönem dahiliye farmakoloji psikoloji biyokimya ing. etik falan.
1.sınıfta anatomi fizyoloji mikrobiyoloji histoloji esaslar falan gördük.. ya evet zorluyolar üniden üniyede fark ediyomuş ama.
sınavlar test oluyo . sadece dahiliye gibi ana derslerde bazen bi kaç klasik boşluk olsada geneli test.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…