oylemi diyosunuz kizlar,guzel haber ya.
karakola gidicek canim
ben korkuyorum yinede ya,bi filmde gormustum,bende etki yapti demekki.
ertesi gun '"ayri gitsen olmazmi?2 3 arkadasla?'" diye sordum. sesimi biraz kismistim
tm tm aglama diye guldu, gicik
cnm edanın dediği gibi dağ karakolu falan değilse rahattır köylere yakın falan olursa hele rahat olur diye düşünüyorum..pekte bilmiyorum oraları ya yorum yapamıyorum.. ama gidip görmedende belli olmaz tabi
ben korkuyorum yinede ya,bi filmde gormustum,bende etki yapti demekki.
ertesi gun '"ayri gitsen olmazmi?2 3 arkadasla?'" diye sordum. sesimi biraz kismistim
tm tm aglama diye guldu, gicik
Canım telefonda gözüm yok inş güzel bir yer çkar.tek isteğim o biliyorsun
Aa iyiymiş aynen telefon olmazsa ankesör time bizde :) sizinkide baya iyiymiş sevindim.Ama sevgiline sor bi annesine attırdıysa ara teşekkür et sağlama al işini
Annemde bugün doğu çıkmıycak bence içime öyle doğuyo dedi kime sorsam öyle diyorrr çok heyecanlıyım ya daha 5 gün var
Canım askerli filmler izleme 15 ay yasak ben öyle yapıyorum etkilenme sağsalim dönücek hepsi merak etme
Kızlar benim çıkmam gerekiyor kendinize iyi bakın iyi geceler..
Kızlar benim çıkmam gerekiyor kendinize iyi bakın iyi geceler..
amin canim amiiiinnn.
seneler once bakmistim, bi asker otobusu bombalaniyodu.
o an dedimki, yazik degilmi neden dusunmedilerki ya, asker otbusu dusman hedefi demektir.
bu aralar bakmamaya calisiyorum,ama eskiden baktiklarim aklimda ya off,silemiyorum
tabi eski izlediklerinde etkilemeye yetiyo ama düşünmemeye çalış onlar film falan diye:)
ama askeri otobüs dışında oraya gtme yolu varsa seni boşa endişelendirmesin de o yolu secsin bence..
O kargo sonrası telefonda sana 1 saat kur yapıp 1 saat romantiklik yapmazsa onun kafasını kır tamam mııııııııııTüm topik yerine
türküüü hayırlı olsun bakalım
geri bildirim aldığında bunların hepsini unutursun bak benden söylemesi
Canım askerli filmler izleme 15 ay yasak ben öyle yapıyorum etkilenme sağsalim dönücek hepsi merak etme
ooff çiçeeem ne diyosuun seve seve yaparımbilirsin ki öyle şeyleri çooooooh güzel yaparım, kafa kırmakta üstüme yoktur
sağol çiçeeemm, senin atkı atraksyonun olmayaydı bu kadar umutla beklemezdim ama şimdi daha bi meraklıyım bu konuda. geri bildirim almazsam bi daha na mektup yazarsam büle olayım
peheheheeeyy gazi gittiğinden beri ben 2 kere nefes filmini izledim ama özellikle netten açıp izlemedim, hep tvde denk geldim. ağladım mı evet zaten çocuğumun içine doğmuş galiba hep izlerken aradı izleme şunları yaa kendi kendini psikopat ediyosun derdi
eneeem noldu bu gün.Ankara'dan kuzenin sözlüsü geldi nişanda takılacak alyans takı için işte onlar gezdiler, araştırdılar ben takılmadım onlarla kargoyla falan uğraştım.neyse akşam ailecek lokantaya gittik lokanta da hava kuvvetleri havalimanına bakıyo.kantin olduğunu tahmin ettiğim yerde 3-5 asker toplanmış şakalaşıp gülüşüyolar.sesleri gelmiyo uzaktaydı epey ama hareketlerinden belliydi keyifli oldukları (uzak gözlüğü kullanmanın avantajları). ayy yemek boyu onları izledim durdum aklıma gazi geldi, rıza geldi, cihangir geldi, ömer geldi, uğur geldi, mehmet geldi, his'in eşi geldi manitasının ismini bilmediğim svsaşkım, depresifpollyanna, eda ve diğer tüm kızların manitaları geldi tek tek.. gözlerim doldu, genzim yandı, burnum yandı.böööyle bi kaç damla yaş süzüldü tam duygusallığın dibindeyken erkek kuzen noluyo dedi tüm suçu acı bibere attımyandım dedim, su verdiler ayran falan e tabi bilen anladı o ayrı bilmeyen panikledi...
oluum çok özledim lann
Annemin kokusunu özledim..çok özledim.. ona sarılmayı, kolunun arkasından kocaman öpmeyi, petiiiiii diye evde bağırmayı, fateytoşçuuum biz arkadaşlarla kahve içecezz sen babişi ayarla öptüm demeyi özledim.gaziyle ilgili ona herşeyi anlatmayı, onun bana tavsiye vermesini olmadı bırak gitsin zaten verdiğin sözden dolayı bekliyosun demesini ve bizim kol-bacak birbirimize girmemizi özledim..hep danamı mı özleyeceğim..babamı da özledim...çok soğuk dehhhşet soğuk demesini, saç modelim 3-5-8 demesini özledim, tv karşısında uyuklarken gözlüğünü düşürüp kim düşürdü diye zıplamasını özledim..özgeee diye arkamdan seslendiğinde ben bakmayınca bu da alıştı iyice türküye yav demesini, türküyü geçtim özge demesine razıyken sülaledeki tüm kadınların adını sayıp yüzüne bakarak ha gayret baba adımı söyleyeceksin bu sefer demeyi özledim...hep sen mi özleneceksin be çocuk...kız kardeşimi özledim...kardeleeeen diye evde bağırmayı, kendi terliğim ayağımda olmasına rağmen onlar benim deyip zorla ayağındakileri almaya çalışmayı, bulaşık sıramı ara ara ona kitlemeyi,zorla bamya yedirmeyi gerekirse uğruna kapışmayı, gece lambası kapatma kavgamızı özledim...hep senin hasretin mi yoklayacak sol yanımı..ablamı özledim..ablamdan çok yeğenimi özledim..bronşit olmuş aklım onda kaldı paniklemesin ablam diye sık sık arayıp sormadım, yeğenimin-çınarımın gözümün içine bakışını, o minicik kafasını boynuma gömüşünü, teyzeccim diye seslendikçe kendinen geçmesini, tetem beniiim dedikçe gülücükler saçmasını...özledim ulen.çok özledim ailemi....
sanırım bundan sebep adadaki kadar yanmıyor içim gaziye, öncelikli özlemlerim değişti..evime gideyim acım kaldığı yerden tüm ızdırabıyla devam edecek...tek farkla mehtap tarihimiz kesinleşmiş olacak o zaman, 200lere düşmüş olacağız. ve ben denizi mis gibi kokan, yazlık sitelerin sokaklarının kedilere emanet ettiği, güneşin ayrı battığı, yazın ışıl ışıl kışın gri kasabama geri döneceğim...hiç aklıma gelmezdi 90bin nüfuslu o küçük Ege kasabasını özleyeceğim...
iki gecedir böyle istem dışı gözümden yaşlar dökülür oldu,her şey normalken yatağa yatınca dökülmeye başlıyorlar...
canm sagol hersey yalnız güzel ayrılık anına yaklasırken 1 gün önceden baslıyorum sızlanmaya, hasretide ayrılıgı da parcalara bölerek yasayacagım anladım bir yandan güzel cokk güzel, fakat bir yandanda cok üzücü her ayrılıkta aynı duyguları yasıyorsunuz,bir süre sonra göreceksiniz biliyorsunuz ama yinede ayrılık anındaki yıkılış ve sonrasında geçen sancılı 2 gün peşinizi hiç bırakmıyor.. degisen tek sey zaman oluyor sadece.. Ben bugün birkez daha ölüyorum..cerennnnn inanmıyorum yaaaa çok güzelllçok sevindim canım senin adına ohh ne güzel güzel bir hafta sonu geçirirsiniz beraber
cok afalladım biran görünce karsımda gene kilo vermiis napcam ben bu cocugu yaa zaten dal yutmus gibi ustada alır dediler bu verdikce veriyoCerenn tatlimmmm cok sevindimmmm yaaa ne guzel olmusss insan nasil mutlu oluyo dimii
canm sagol hersey yalnız güzel ayrılık anına yaklasırken 1 gün önceden baslıyorum sızlanmaya, hasretide ayrılıgı da parcalara bölerek yasayacagım anladım bir yandan güzel cokk güzel, fakat bir yandanda cok üzücü her ayrılıkta aynı duyguları yasıyorsunuz,bir süre sonra göreceksiniz biliyorsunuz ama yinede ayrılık anındaki yıkılış ve sonrasında geçen sancılı 2 gün peşinizi hiç bırakmıyor.. degisen tek sey zaman oluyor sadece.. Ben bugün birkez daha ölüyorum..
cok afalladım biran görünce karsımda gene kilo vermiis napcam ben bu cocugu yaa zaten dal yutmus gibi ustada alır dediler bu verdikce veriyo
Aboo ciddimisin yaa cok üzüldüm kız kıyamam yaa naslda moralin bozulmusutr simdi nerdeymis nasl calmslar yaaOff rızanın hırkasını çalmışlar.
Ben almıştım ona çok üzüldü bir sürü şey saydı çalana
evet balıım geldi cok sükür bi iki isyan etmistim ertesi günü atlamıs gelms sivastaki akrabalarını göstermis ev olarak rahat geldi 2 günümüzGözünaydın cerencim süprizle gelmiş senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?