92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İnsallah güzel biyer cıkıcakk seninki barii iyi bi yer olsun cok istiyorum canm üzülmeni hic istemem cünkü

Olsun kız aileside gelicek dimi havaalanına birlkte karsılıycaksınız

evet cerencim birlikte karşılayacaz artık yada babası alıp gelcek biz evde bekleriz oda olabilir:)

Aştım ben kendimi boyunluklar örüyorum tatlılar falan Sevdiceğim yaşadı bak cerende hamaratmış oda yapıyo böyle şeyler sıra sende gizem

haklısın hani şu klasik laf varya istesem yaparımda totoşumu kaldıamıyorum:) ama tamam yapcam cihancığma da yazık

Askerin nerdeydi sekeriim senin aranzda kac saatlik mesafe war

cokda uzak degilmis bebeğim fakat gelis gidis 16 saat sakat yaa süpriz yapmak istesen bide o 8 saatin dönüşü var

evet uzak değil ama işte gidiş dönüş:s bide gidince onu görebileceğim saat az o yüzden hani özlem gidermeden ayrılığı yaşıycaksın.. o yüzden gitmiyorum atıyorum bi kaç gün kalabilecek olsam ayda bi giderdm ..

Son düzenleme:
aynen canım ya hep 1 su bardağı ayırırdım o ilk unu koymadan ayırıyosun ya şimdi 2 su bardağı ayırdım yine böyle oldu yapcak bir şey yok birdahakine 3 bardak ayırcammm
Nasıl kız 2 bardak nasıl yetmedi ben 2 bardağa yapıyorum ıslak oluyo tamamen borcama mı koydun büyükmüydü ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…