İnsallah güzel biyer cıkıcakk seninki barii iyi bi yer olsun cok istiyorum canm üzülmeni hic istemem cünkü
]
cok sevdiğim bi kek varya canm cekti yaaaCanım sizin baya olmuş ya kavuşma yakın ama
Eki Görüntüle 612247
Alınnn size yaptığım browni canınız çeksin kalkın yapın üşengeç gelinler
İnsallah güzel biyer cıkıcakk seninki barii iyi bi yer olsun cok istiyorum canm üzülmeni hic istemem cünkü
Olsun kız aileside gelicek dimi havaalanına birlkte karsılıycaksınız
Aştım ben kendimi boyunluklar örüyorum tatlılar falanSevdiceğim yaşadı bak cerende hamaratmış oda yapıyo böyle şeyler sıra sende gizem
cok sevdiğim bi kek varya canm cekti yaaa
birazcık daha ıslak yapaydın ya guzum
Askerin nerdeydi sekeriim senin aranzda kac saatlik mesafe warevet cerencim birlikte karşılayacaz artık yada babası alıp gelcek biz evde bekleriz oda olabilir:)
haklısınhani şu klasik laf varya istesem yaparımda totoşumu kaldıamıyorum:) ama tamam yapcam cihancığma da yazık
cok sevdiğim bi kek varya canm cekti yaaa
birazcık daha ıslak yapaydın ya guzum
Hahaha klasik kadın lafları işte birbirmizi cekemeyiz ya böyle aynıı o misal olmams edacım tekrar yaphani canımız çekti ya çamur atıyoruz hemen şu eksik bu eksik diyekedi ulaşamadığı ciğere hesabı :d
Askerin nerdeydi sekeriim senin aranzda kac saatlik mesafe war
cokda uzak degilmis bebeğim fakat gelis gidis 16 saat sakat yaa süpriz yapmak istesen bide o 8 saatin dönüşü varbenimki ankarada tatlım otobüsle 8 saat işte.. ben antalyadaym ya.
cokda uzak degilmis bebeğim fakat gelis gidis 16 saat sakat yaa süpriz yapmak istesen bide o 8 saatin dönüşü var
Nasıl kız 2 bardak nasıl yetmedi ben 2 bardağa yapıyorum ıslak oluyo tamamen borcama mı koydun büyükmüydü kiaynen canım ya hep 1 su bardağı ayırırdım o ilk unu koymadan ayırıyosun ya şimdi 2 su bardağı ayırdım yine böyle oldu yapcak bir şey yok birdahakine 3 bardak ayırcammm
askerin 25 inde geliyo dedin dimi izni ne kadar aldı cnmevet uzak değil ama işte gidiş dönüş:s bide gidince onu görebileceğim saat az o yüzden hani özlem gidermeden ayrılığı yaşıycaksın.. o yüzden gitmiyorum
askerin 25 inde geliyo dedin dimi izni ne kadar aldı cnm
Oh ne güzel sevindim senin adına 12 gün cok iyievet cnm 25şubatta geliyo 10 günlk izni yol izniyle beraber 12 gün olucak..
Oh ne güzel sevindim senin adına 12 gün cok iyi
Nasıl kız 2 bardak nasıl yetmedi ben 2 bardağa yapıyorum ıslak oluyo tamamen borcama mı koydun büyükmüydü ki
Kızlarr sorry sevdiceğim aradıda çıktım pat diye
sorun değil tatlım birazdan benmkide arar heralde:) saati geçti
Arar canım arar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?