92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben aradım ama başkası çıktı işi varmışta bi 5 dk sonra ararmısnz dedi.. o arasın artık beklym

Canım sizin öyle bir şeyiniz var ne güzel ama rahatsınız telefon konusunda
Benimkinin abiside dağıtım izmire çıkıcak bence hissediyorum demiş ben istemiyorum izmir falan

telefonu yakalattık canım onun verdiği bi sıkıntı var

Aa canım ciddimisin üzüldüm:26: Ama doğuda serbest değilmi hani bir şey demiyolardı bu komutanlarında sağı solu belli olmuyor:26: Ankesörlüden arayabiliyo mu peki? Birde c eza falan vermediler dimi ?

Aa canım ciddimisin üzüldüm:26: Ama doğuda serbest değilmi hani bir şey demiyolardı bu komutanlarında sağı solu belli olmuyor:26: Ankesörlüden arayabiliyo mu peki? Birde c eza falan vermediler dimi ?

nasıl bi iş bi anlasam bende canım canı sıkılan arama yapıyor sanırım.yok çok şükür ceza vermemiş çok konuşamadık zaten ben aradım santrali o arayamaz
haber veremdim tüm telefonları aldılar dedi sanırım şu an kimsede telefon yok herkes yakaltmış
alıcam yine dedi ben şimdi alma falan dedim ama yookkk dinler mi hiç.ama şu an ne yapacak nasıl telefon alabilcek hiç bilmiyorum canım.bekliycez bakalım.ararım seni dedi ama daha aramadı.nasıl arıycak onuda bilmiyorum zaten

Canım telefon kartı yolla ankisörülüde konuşabileceği sana oradan çağrı atar sen ararsın

Verirleer belki geri canım sıkma canını :26:

Canım telefon kartı yolla ankisörülüde konuşabileceği sana oradan çağrı atar sen ararsın

ankisörlü telefon var mı yok mu bilmiyorum ki canım konuşanca sorayım bakalım :26:
kargoyla uğraşmak istemiyorum artık yaaa gidesiye kadar ben burda sinir oluyorum

telefonu yakalattık canım onun verdiği bi sıkıntı var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…