günaydınlaaaarr
nasılsınz kızlaaar
İyiyim edacm bende napıyıım benmkyle konusamıyoruuz cıldırmak üzereyim artk ne denetlemeymis beeeeGünaydınn gülşahcım nasılsın ?
barış abimizin sesiyle baslayalım güne degilmi
iyiyim canım sen nasılsın ?
Benimki merkezde canım.
İyiyim edacm bende napıyıım benmkyle konusamıyoruuz cıldırmak üzereyim artk ne denetlemeymis beeee
İyiyim canım sen nasılsın ? 92/3 müsün sen
evet canm bnm 92/3
Anladım canım ben 92/4 üm maalesef.Çanakkale güzel yer valla ustasının oraya düşmesi büyük şans bakalım bizi mki nereye düşücek
sabır sabır diye diye sabır tasına döndük dönücez haa askerlik bizide bitirip öyle biticekk ne zahmetli işmiş yaaSakin ol canım elbet konuşursunuz ya sakinnnnn parola kelimemiz neydi cerencim SABIR
aynen sabırrr Allah sabırrrsabır sabır diye diye sabır tasına döndük dönücez haa askerlik bizide bitirip öyle biticekk ne zahmetli işmiş yaa
evet blyrum takip edyrum sizi :):) bende merkla beklyrum nereye düşeceğinizi:) keyfmiz yernde bu aralar. Gizli gizli telefn bile kullanablyruz..
Benim kuzenim acemiliğini Çanakkale de yaptı merkezdeydi o da. Ustası Denizli ye cıktı. Siz de yakın civarlarda olursunz sanırım. Doğu sanmyrum hiiç.
Kız edaa bellli olsun artk sizin ustada meraktan catladıkkk kızz
Aynen ceren yaaa bende çatladım valla benimkide çatladıı
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah bakalım beklyrz haberlerini, ağlaşmadan gelEvet doğuya pek göndermiyormuş canım ama bakalım kısmet bizim iş biraz şans....Yazıcam belli olur olmaz buraya zatenn.:umarım güzel haberlerle gelirim.Telefon kullanmanızda çok güzel canımmm
acemiler bile belli oldu kız, ama az kaldı Allahtan birkac güncük daha sabret kuzum
Aynen ctesi günü cümlten öğrenicez inşşalllhhhhh
HEllloooo gülşenn işten mi giriyosun yine kaçakk
bende sabırsızlıkla bekliyorum merk icindeyim evet telefonla girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?