92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Anladım canım ben 92/4 üm maalesef.Çanakkale güzel yer valla ustasının oraya düşmesi büyük şans bakalım bizi mki nereye düşücek

evet blyrum takip edyrum sizi :):) bende merkla beklyrum nereye düşeceğinizi:) keyfmiz yernde bu aralar. Gizli gizli telefn bile kullanablyruz..
Benim kuzenim acemiliğini Çanakkale de yaptı merkezdeydi o da. Ustası Denizli ye cıktı. Siz de yakın civarlarda olursunz sanırım. Doğu sanmyrum hiiç.

Evet doğuya pek göndermiyormuş canım ama bakalım kısmet bizim iş biraz şans....Yazıcam belli olur olmaz buraya zatenn.:umarım güzel haberlerle gelirim.Telefon kullanmanızda çok güzel canımmm

Evet doğuya pek göndermiyormuş canım ama bakalım kısmet bizim iş biraz şans....Yazıcam belli olur olmaz buraya zatenn.:umarım güzel haberlerle gelirim.Telefon kullanmanızda çok güzel canımmm
Hayırlısı olsun tatlım, inşallah bakalım beklyrz haberlerini, ağlaşmadan gel

helloooğğğ

kargo hala kıbrısta araca yüklenmiş görünüyo.4gün oldu laaaayn diye arayıp çemkiresim var lefkoşa şubeyi
danam grip olmuş, sesi kötü geliyodu o da garibim kargoyu bekliyor dört gözle kıyamam sorup duruyo

kamilecim geçmiş olsun, biz daha birinci telefonu kullanmaya başlayamadık siz maşallah 2.telefonu yakalattınız..daha dikkatli olun, malum çekirge muhabbet ömere söyle sen.
eda ben şiştim sizin şu usta birliği muhabbetine bu ne yav 75 günlük müydü acemiliği? valla garabet bastı içimi hof açıklansa da rahatlasak topikçenek

Dana'm :152 gündür asker..
305 Gün 10 Saat 5 Dakika 26 Saniye kaldı gelmesine...
87 gündür Lefkoşa'da..
13 gündür yüzünü görmedim..
14 gün daha göremicem
1 saat 50 dk önce sesini duydum..
58 saniyecik...

sabırrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…