valla aynı kafadanmışız çnkü bazı arkadaşlarıma söyleyince convers fikrimi saçmalama falan diyolar :)
edaaa çok tatlıymış conversler ya:) harika
Benim de 38 ayaklarım ahahah siz benden uzunsunuz ama ayaklarınız küçük vayy behttp://1.bp.blogspot.com/-TLBRwYyCJMY/TbZ0Hzxv6UI/AAAAAAAAAY8/0fAegX_tkRA/s400/file_18_27.png için Google Görsel Sonuçları bu mesela canım bak
benm ayakları gören şaşırıyo zaten bunlar seninmi diye seninki aslında normal yani
çok tatlılar kesinlikle uygun bence ya alınabilir düğün içinrahatına düşkn ve oynamayı sevenler için yapılmıışş
Hele kına gecemde 1 dk oturursam namerdimHem ağlarım hem oynarım
Ya o değil de şimdi yürüyemcem düşcem etcem düğünümzdeki paparazzilere rezil rüsva oliciiim olmayacakKızlar geçen bende nette bikaç video izledim böyle düğün hikayeleri yapmışlar taa kuaförden düğün bitişine kadr yaklaşık bi 10dkda toplamışlar her şeyi bende yapcam çok özendiiim.
Evet canım bliyorum düğün takip fotoğrafçısı diye geçiyor onlar benim yakın çevremde çok var prof makinası hatta benimde var okuduğum bölümden dolayı bende yaptırıcam onu en yakın arkadaşım ablasının düğününde yaptı o düğün takibini çok güzl bişey açık havada çekim falan böyle kuaförden itibarennn
Yavrular çıkmak zorundayım vınn da 4 gb den kala kala 2 gb kaldı allahm daha bide 20günü var gününün dolmasınaa idareli kullanıyorum o yüzdenEda kız senin finallern başlamıyor mu çık bakm derse haydii:)) öpüyom sizi düğün hayallermze devam etcez yine iyi gceler yarenlerm
Yavrular çıkmak zorundayım vınn da 4 gb den kala kala 2 gb kaldı allahm daha bide 20günü var gününün dolmasınaa idareli kullanıyorum o yüzdenEda kız senin finallern başlamıyor mu çık bakm derse haydii:)) öpüyom sizi düğün hayallermze devam etcez yine iyi gceler yarenlerm
Hahah benim finallerim başladı be tatlım ama yarın yok bende çıkarım birazdanGeceleri çalışıyorum daha hoş oluyorrr
Öpüyorum senii kendine iyi bak
kaç tane kaldı tatlım sınavın bzimde açıklandı hepsi harf notları kaldı işte bi tanesi dışında hepsi aa
Canım daha 2 tane olduk hatta 1 diğeri proje şeklindeydi facee koydum afiş görürsünKaldı 5 tane
Vayy çok iyiymiş tebriklerr hemşire hanım
evet evet gördüm projeni çok başarılı..çok anlamlı..
ya ben çok çalışmıyorum finallere zaten sağlık lisesi çıkışlıyım alt yapı olunca bana az bi çalışma yetiyo.. sonuç iyi:)ama halkla ilişkilerde fena tökezlicem bizim finallerle çakıştı haliyle çalışamadım
senin daha varmış ya inş iyi geçerler..
Teşekkürler canım umarım hocada güzel bir not verir...Evet bende iletişim çıkışlıyım kolaylık oluyo sanada büyük faydası olmuştur tabiiki.Hangi dersler var halkla ilişkilerde aöf te bende seneye okuycam biliyim dicem benimki üniv olcak önlisans değil farklı oluyor sanırım
inş hakkını verir tatlım:)
şimdi sen 4 yıllık tamamlıcaksın dimi farklı olur sanırım 3 ten başlıcan ya..
ilk sene temel dersler vardı iktisat işletme uygarlık tarihi ingilizce davranış bilimleri falan..
bu sene de reklamcılık inkilap edebiyat iletişim tarzı şeyler var aslında çalışmaya vakt olunca kolay şimdi 9-10 şubat final var onlara çalışırım evdeym nasılsa tatil..
Anladım canım muhtemelen farklı olur önlisansta almadığım dersleri alırım lisansta diye düşünüyorum.Aynen ezber zaten hep çalışırsan geçersin 2.sınıfsın dmi bu sene bitir bence 2.diploma olur
evet eksik dersleri alırsın ilk sınıf derslerini görmezsin cnm.. aynen ezberlicem :)
2. sınıf evet tatlım bitiricem ya alıcam diplomayı hani ilerde istersem tamamlarım 4 e ama şuan düşünmüyorum kendi bölümümle zor oluyo.. ben hemşireliği seviyorumda bazı şartlarını sevmyorumm.. hastanede farklı departmanlarda çalışmak için ayrıcalık olsun diye istedim halkla ilişkileride.. umarım işime yarar:)
Kızlaaaar ben sevgilimi çok özledim
Bence yarar işine canım halkla ilişkiler her sektörde geçerli bir meslek hastahanelerinde halkla ilişkileri var en kötü kpss ye girersin yani hemşirelikten vazgeçersen
Hemşirelik sevene kolaydır belki ama şartları gerçekten zor nöbet gece gündüz.Yok iğne yap serum tak kanül tak bunlarıda babam hastahanede yattı geçenlerde ordan biliyorum kanül falan
Bizde özledik valla canım öncelikle merhaba :) 92/3 sün şafaktan anladığım kadarıyla daha önce görmemiştik seni burda ...
aynen cnım çok yönlü yani çalışma alanı fazla halkla ilişkilerinn ..
hastane ortamında iyi bi yere düşersen yada sorumlu vs olursa güzel nöbet yok hasta yok falan da bide diğer ihtimal var yani.. şans işi bakalım ya okul bitsinde :):)
oo sen kapmışsın bizim terimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?