92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bende yeni uyandım kahvaltı falan derken bşr bakınıuyım dedm final haftam benim ama bugün yok ders çalışarak geçiriyorum vaktimi

ben hep okyrum yazılanları da maaşallah hepniz clşysunz vizelere finallere :) bnm hiç öyle bi çabam olmamıştı.
calış calış.. dha sonra bugünlerin acısını cıkartırsın. çalışsan da kendineee, calışmasan da..

Aynen canım çoğumuz okuyoruz okumayanlarda çalışıyorlar.Sen evdemisin ?

Anladım canım iyiymiş seninkide bizim topikte herkes ya okuyo ya iş güç sahibi o zaman

2 ay öncesine kadar tam bir ev kızıydım. çabuk kaçtım evden
herkesin bi mesleğinin olması, bişeylerin peşinde koşması cok güzel.. siz okysunz meslek ednmek için.. bizler clşyruz para kaznmk için.
para kazanmak için calışmak,çalşmak içnde yaşamak lazım

hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. çoook snir olduuuum

300lerden düşülünce üst devre sopalıyomuymuş bizimkileri sopalasın sopalasın ohhhh psikopatlığım üzerimde yehhuleydiiii :111:

laaa bu süleyman haaala gidemedi tabura, kırıcam kafasını ya gazi de beni arıyo nerde kaldı diye sanki ben gitme diyom çocuğa

Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemi ne bu hosgeldin aramza partisi falanmı daha neler duycam tövbe yarab

Kızz nasıl dövmüsler ciddimi oluyomu öyle ciddi ciddi dalıyolar agız burun öylemi ne bu hosgeldin aramza partisi falanmı daha neler duycam tövbe yarab

bende duymadım ama sorarım ararsa bu gün bi daha..
kızım elleşme dövsünler biz nasıl seviniyorsak birbirimizle paylaşıyorsak, onlarında paylaşım süreci böyle demek ki

eeeedaaaaaaa, eeeedaaaağ az kaldı biz şiştik burda valla Allahtan gazi 56 gün yaptı. 75 gün ne kadar zormuş :44:

girişmişler bildiğin.heryerim ağrıyo dedi. yazık beee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…