92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Mrb canım. Bayadır takip ediyorum sizi en sonundada üye oldum :) Aynen 92/3 üm geçmekte bilmiyor.

Ziyaretçilerden biri sendin demekkk Merhaba bende 92/4 üm ama burda takılıyorum
Nerde askerin ? Sen nerde oturuyorsun
Bu arada eda ben sevgilim çanakkalede bu cuma ustası belli olucak :) İstanbulda yaşıyorum yaşım 20 :)

geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inş.

vitaller normal mi tmm refakatçi hanım:):)

evet canım bende aynı soruları tekrarlamıyayım:):)

ben gizemm sevgilimde ankarada usta birliğinde..antalyada yaşıyorum.. sen?

İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)

geçmiş olsun canım kötü bişey yoktur inş.

vitaller normal mi tmm refakatçi hanım:):)

hahah vital falan bilmiyorum o kadar
Babamın akciğerlerinde su birikmiş canım ondan tedavi gördü allaha şükür kanser falan çıkmadı
Teyzemde gögüs kanseriydi göğsünü almışlardı 5-6 sene önce yaptırmak istedi kendi göbeğinden alıp döğüs yaptılar fakat dokuları tutmadı geri almak zorunda kaldılar yaptıkları gğüsü o şekilde.Allaha şükür sorun yok

ikinz icinde cevap verdm oylyse ttlm :)
bende memnun oldum tatlım..

sorun yoksa şuan iyi tatlım baya zor zamanlar geçmiştir neysekii atlatmışsınız canım..

vital işte ateş nabız tansiyon solunum hepsi birdenD:

bende memnun oldum tatlım..

sorun yoksa şuan iyi tatlım baya zor zamanlar geçmiştir neysekii atlatmışsınız canım..

vital işte ateş nabız tansiyon solunum hepsi birdenD:

Evet canım şuan teyzem evde baya kötü yani zor operasyonlar geçirdi 5 günde 3 ameliyat oldu falan...Şuan dinleniyo
Babamda allaha şükür iyi şuan ilaçlarına kontole devam :)
Öğrenmiş oldumm gizemcim :)
Ben kaçıyorum biraz ders çalışıyım benimki her aradığında tembihliyoo çalışçalışçalış diye sıpaa hadii çok öptüm seni yarın öğlen muhakkak burda olurum konuşuruzz

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun tatlım ben 6 ay onkolojide çalıştım kanserin en kötü yanlarını gördüm çok zor allah teyzeninde sziinde yardımcınız olsun..

babanda ihmal etmesin

tmm çalış hadi tatlım dinle sevgiliyi

tmm canım bende buralarda olurum görüşürüzz.. iyi çalışmalar

İsmim Selen tekirdağdayım 18yasındayım. Askerim bartın amasrada bahriyeli :)
hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. çoook snir olduuuum

günaydın kızlar
cumartesi akşamı 300 lerden kurtuluyoruz şükürler olsun

hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey. çoook snir olduuuum

:) ben de gecenlerde arlet yirtma duydum sanirim o da 200 lerden duserkenmis canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…