selamm kızlar nasılsınız nasıl keyifler:)
dövme olayı 300den düşünce oluyomu bilmiyorumda 200den ve 100den düşünce oluyo diye biliyodum ben bizimkinin orda 200den düşenler pasta vs alıyolar kutlama yapmışlardı :) sende yapcanmı değince 300den düşünce aşkım dediğimde yapılırmı daha çok var demişti bilmeiyrumm
ceren bilemiyorum nasıl dövüyolarr :):) çok sert değildir heralde:d
Anamm yok artık cok sasırdım ilk defa duyuyorum haa parti yapın çalın oynayın için sapıtın olum niye saldırıyonuz birbrinize manyakmsınız nesinizz gevsekler:83:bende duymadım ama sorarım ararsa bu gün bi daha..
kızım elleşme dövsünler biz nasıl seviniyorsak birbirimizle paylaşıyorsak, onlarında paylaşım süreci böyle demek ki
eeeedaaaaaaa, eeeedaaaağ az kaldı biz şiştik burda vallaAllahtan gazi 56 gün yaptı. 75 gün ne kadar zormuş :44:
Kız baharr her yeri agrıyo benimkinin yazms korktum bak simdii,selamm kızlar nasılsınız nasıl keyifler:)
dövme olayı 300den düşünce oluyomu bilmiyorumda 200den ve 100den düşünce oluyo diye biliyodum ben bizimkinin orda 200den düşenler pasta vs alıyolar kutlama yapmışlardı :) sende yapcanmı değince 300den düşünce aşkım dediğimde yapılırmı daha çok var demişti bilmeiyrumm
ceren bilemiyorum nasıl dövüyolarr :):) çok sert değildir heralde:d
girişmişler bildiğin.heryerim ağrıyo dedi. yazık beee..
Anamm yok artık cok sasırdım ilk defa duyuyorum haa parti yapın çalın oynayın için sapıtın olum niye saldırıyonuz birbrinize manyakmsınız nesinizz gevsekler:83:
Kız baharr her yeri agrıyo benimkinin yazms korktum bak simdii,
valla ben iyi sayılırım idare ediyorum iste keyfim pek yok ama sen nasılsın askerin nasl bebeğim
bende bzimknden duydum. bakalım 200 den dşnce ne yapcklar :) canı yanmaz kolay kolay baya acımış demekki cok vrmuşlar. sert vrmşlar demmki canım.:\
Anamm yok artık cok sasırdım ilk defa duyuyorum haa parti yapın çalın oynayın için sapıtın olum niye saldırıyonuz birbrinize manyakmsınız nesinizz gevsekler:83:
Kız baharr her yeri agrıyo benimkinin yazms korktum bak simdii,
valla ben iyi sayılırım idare ediyorum iste keyfim pek yok ama sen nasılsın askerin nasl bebeğim
bende iyiyim canım askerde iyi işte kısmında değişiklik yapılcak diye biraz sıkkın gibiydi canı
senin neden pek keyfin yok??
hiç acıma yok ya yazık şaka yapılrıda bunlar bildiğin fırsat bu fırsat deyip dövmşler ya:S yazık
aynen balım. dedğin gibi olmuş.. bize yaptılar bizde altlara yapalım hesabıı ..
Bu duruma en cok Türkü sevindi
Nasıl degisiklik anlamadım guzum?bende iyiyim canım askerde iyi işte kısmında değişiklik yapılcak diye biraz sıkkın gibiydi canı
senin neden pek keyfin yok??
hiç acıma yok ya yazık şaka yapılrıda bunlar bildiğin fırsat bu fırsat deyip dövmşler ya:S yazık
Nasıl degisiklik anlamadım guzum?
Ya günlerdir öyle içime kapandım ki anlatamam konusmaya dermanm yok halimi anlatmaya isteğim yok ömür boyu sussam susarım heralde.. Benmki amm olms Ani Mudahale Mangosu yani gece devriyesine cıkıyolar sabah uyuyolar gece nöbetcileri kontrol ediyolar araçla falan.. Denetleme war subatın 11inde amm koğusuna gecis yaptı 2 gün önce 6 arkadasıyla beraber sabah full calısıyolar ordan oraya sürünmeler şınav mekik atış dağda sürünme yapıyolarms gün geçtikçe agırlasıyormus egitim gecede uyku yasak.
İnanabiliyomuusun gizem sabah aksam gece uyku yok yasak sabah eğitimlerde basarılı olurlarsa komutan 2 saat uyku izni veriyo Allahın belası 2 gecedir uyumuyolar uyku yasak, 17 gün var daha uykusuz gececek nolacak bilmiyorum cok üzülüyorum içim paramparca
Binanın baska bi yerine yaparlar ama dimi banyo tuvalet falan.. yani binanın baska katlarındaki banyo tuvaletten yararlanacak o zaman:44:anladım tatlım ya hatırlıyorum da biz inş AMM olur diye konuşmuştuk senle yahazırlığı zor oluyo demekki eğitimler bittikten sonra bari rahat etseler ya.. uykusuz nasıl dayancaklar
tabi onun bu yorgunluğu senide etkiliyodur canımm yaa.. benm sevglimde amm olarak gitti aslında acemiden.. o yüzden dağa vs gidiyolardııkötü oluyodu..ama neyseki kısmı değişti
benim sevdiceğminde sorunu şu.. şimdi onun olduğu kısımda banyo tuvalet vardı.. binanın projesi değişiyomuşş.. banyo vs iptal olcak rahatca duşunu vs alıyodu artık daha zor olcak ona üzüldü..
Binanın baska bi yerine yaparlar ama dimi banyo tuvalet falan.. yani binanın baska katlarındaki banyo tuvaletten yararlanacak o zaman:44:
Canm evet konusmustuk AMM'lerin egitimi cok sıkıı oluyomus digerlerine göre bütün bir yıl boyunca nöbet tutmuyolar egitimleri yokk tek yaptıkları gece vardiyasına cıkmak aracla dolanmakk sabahta uyumak rahatlar tüm yıl boyunca o yüzden inadına en ağır eğitimleri AMM lere veriyolar cok üzülüyorum 17 gün uykusuz gecemez egitimlerinde basarısız olurlar uykusuz gücsüz olurlar.. Komutan bunu anlamıycak kadar mal işte. Kalıcı olup olmıycagı belli degil denetlemeden sonra basarısına göre kesin AMM ci olcak bu yüzden üzülüyorum biraz uyusa enerjisini toplayacak ama yok uyutmuyolar..
Anladım seninki keyfi bozulcak diye üzgüüncanım normalde koğuş binasında yapılıyo duş belli günlerde ama benmkinin beklediği yerin hemen orda özel vardı kafasına göre girip çıkıyodu başka kata alınınca öyle rahat yapamaz yasak zaten ama kimse olmuyo diye yapabiliyodu:):) çok sever bide hergn giriyodu oyalanıyodu falan ama biraz keyfi bozulcak artık banyo günlernde koğuşta yapcak napalım:)
canım dediğin gibi uyumadıkları için nası toplayacaklar ki enerjilerini ve haliyle başarılı olamazlar ya çok saçma komutanda yani gerçekten anlayışsız ve düşüncesizmiş..ama 17 gün uykusuz olmaz mutlaka uyuturlar ya:S:S
şu devreleri geçse dediğin gibi gece dolaşıp gündüz rahatça uyucakinş komutan insafa gelirde anlar yani
Anladım seninki keyfi bozulcak diye üzgüünhergün duş var benm bildiğime göre istediği zaman yapabilir benmki öyle demişti kız bana
aman yaa anlayıssız adam bugün eğitimde basarısız oldular diye uyku arası vermemis gece bi koltukta yarım saat bi saat kacamak uyumaya calısıyo garip ya kıyamam, günlerdir bi içime kapandımki anlatamam..
Ben bi kendime salata hazırlayp geliyorum bebişim cıkmazsan konsruz
kaç tane kaldı tatlım sınavın bzimde açıklandı hepsi harf notları kaldı işte bi tanesi dışında hepsi aa
hoşgeldin kuşum :)
Günaydın kızlar. 92/3 leri dövmüşler üst dvreler.300 lerden düşüyolar dye. dün akşam hem hüldü hem anlattı. ben bilmyrdum böyle bişey.çoook snir olduuuum
Amin sagol canm benmsevglmin orda banyo günleri pazartesi çarşambaymış:d ama bu banyo yapıldı kabul edildi diyene kadat bi kaç ay geçer dedi bakaılm: o zmna kadar keyfini çıkartsın:)
ya uyumazlarsa tabiki başarısız olurlar yauyumadan beden dinlenemicekki yorul yorul eğitim nereye kadar verimli değil
allah yardım etsin sevglinede atlatsın şu günleri sağ salim
tmm canım afiyet olsun sana bende çıkcam daha sonra konuşuruz canım.. üzme kendini sen bak moral ol sevgiline
Anam kız aynı anda giriş yaptık belliki cok kasma bebeğim yaa günlerdir durmadan ders calısıyosun kıyamammyarın sınavım var ve tam tamına 300 tane çalışma sorum varrr 2 saattir beynim sulandıııııııı
Amin sagol canm benm
Anam kız aynı anda giriş yaptık belliki cok kasma bebeğim yaa günlerdir durmadan ders calısıyosun kıyamamm
En azından seninki geldiğinde sınavların btmis olucak bebeğim rahatlarsın o zaman sık disini biraz.Yok bebeğim ya bu hafta çok tırttı sınavlar hep 1 gün araylaydı 3 taneydi haftaya çok fazla kasıcam hep kazıklar hep birde 4 tane üstüste artık yapcak bir şeyyy yok
Ee nabersin okudum yukarda ya seninki uyumuyo haaa yazık ama sonradan rahat edicekse dayansın
En azından seninki geldiğinde sınavların btmis olucak bebeğim rahatlarsın o zaman sık disini biraz.
İdare ediyorum canm üzülüyorum cenke içim parçalanıyo dayansın diyosun da bu dayanılcak bisey degilki bile bile cin iskencesi resmen 17 gece uyumamak ne demek aklın alıyomu cinnet gecirir birbirine saldırır o ortamda insanlar.. uykusuzluk sinirlilikte yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?