Haklisin edacim canina tak etmesinde belirsizlik insani cok yipratio
Gece eğitiminde yasak çıkmak ama bilmiyorum canım benim belli olmuyo evet.Ya boğazım ağrıyodu ya antbyotik verdi işte içiyorum boğazım geçti grip oldum içiyorum onuda içte devam ediyorumm.Bugün eve bi geldim öyle anladım gözleirm falan acıyo
anladım cnm.. yanıyo mu gözlerinateşin çıkıyodur belki bende yeni atlattım ya fena ya biliyorum bide sınav zamanın allahtan yarın haftasonu 2 güne toplarsın kendini
antibiyotiği atlama bitirde yine de
Aynen canım ya sizinki 30 günmüş ne güzel....Benimki 75 gün insaf be insaf 70 gün olduu
Hemşireciğimm saol canım.Aynen antibiyotiğe evam ediyim bitene kadarda atlatıyım p.tesi kritik bi sınavım var demin çalıştım işte ara verdim bakınıyım dedim zaman geçmiyo bu gecede uyuyamıcam kesin dün gece bile uyuyamadım 3 'e kadar heyecandan ya sanada geçmiş olsun canım berbat bu grip
ne demek tatlımm topiğin hemşiresi var burda:):): sen kendini iyi hissettiğin anlarda bak artık dersine yoksa pazar akşamı kötü olursun falan bakamazsın derse son ana bırakma.. dediğin gibi zaten uyuyamıyosundur heyecandan o ara bakarsın tabi o an kafan alırsa dersi
geçti tatlım allahtan benmki tekrarlamasın da isteğim o..
Aynen canım 2 gün önce notları çıkardım şimdi çalışıyorum işte bakalım.Aynen uyku yok bu gece bana sanırım belki hastayım halsizim sızar kalırım inş çabuk geçer zamannnAynen canım dikkat et tekrarlamasın berbat bişey tüm enerjini çekio bu grip
notları çıkarttığın iyi olmuş cnm.evet belki halsizlikten uyuyup kalırsın..
aynen ya tekrarlamasın bide en önemli zamanlarda oluyo sinir.. tam cihan izine geldiğinde falan allah korsun ya ağzımı hayra açayım ben:)
sen de 1 haftaya kendine gelirsin inş artık ilaç ıhlamur desteğiyle:)
Aynen canım bnmkide denk gelmez umarım...Sende dikkat et olmazsın gerçi antalya ılıktır şimdi burası bile çok soğuk değil şuan ama 7-8 derece düşcekmiş sıcaklık.Sıkı giyinmek lazım.benimki her telefonda tembihliyo eda sıkı giyin diye :2:
evet cnm bu ara bizim hava ılık gidiyo sadece hava değişimine dikkat etmem lazım.. sizin ora soğuk tabi.daha da soğuycakmış...
her telefonda söylüyo dimiayy bide benmki malumm ankarada soğuk yani aşkım burası antalya biliysun hani diyorum olsun sen yinede sıkıca giyin her zamankinden de sıkı diyo:)
vede hasta olunca kızıyo kendine iyi bakmıyosun diye..
Hahah evet antalya ılıktır ne güzelll.
Ankara istanbuldan beter tabiiii soğuktur
Aynen geçen boğazım ağrıdığnda soğuk bir şey içtin dimi aferim sana falan diyo allahım yerimm ya
hepsi aynı model bunların anlaşıldı
aynen ankara ve antalyayı bir tutyo ya bitiyorumm:):) ama uzatmıyorum tabi bende sıkı giyiniyorum isteği üzerine
hepsi aynılar ya ama demekki bizi çok düşünüyolar yani aynı tembihleri bende ona yapıyorum tabi:)
hahaha aynn aynen düşünsünler işleri ne tabiiiii
Selamm Kızlarr
Selamm Kızlarr
aynen cnım zaten düşünmekten başka bişey yapamıyolar orda düşün düşün dur kafayı bozcaz hepimiz:)
selam canım nasılsın:)
Selam gülşen nassııınnnn
İyiyim kızlar siz nasılsınz?
Geçmişi okudum da ondan geç yazdım
Eda çok heyecanlı olmalısın gece seni arayabilir rıza gece aramıştı 2 de
İyiyim kızlar siz nasılsınz?
Geçmişi okudum da ondan geç yazdım
Eda çok heyecanlı olmalısın gece seni arayabilir rıza gece aramıştı 2 de
yiyim canım nolsun işte evdeyim tatil malumm.. mehtap bekliyorum.. sizin netleştimi geleceği tarih değişebilir diyodun?
eda bak kuzum belli olmaz benide gece 3 te aradı gülşeni de 2 de aramışş:) gece ranzalara patküt vurarark uyandırmışlardı bizimkileri:)
Bende iyiyim gülşencim aynı artık sabrım taşmak üzere...Ama işte sabrediyorum her zamanki gibi.
Sanmıyorum benimkinin gece arıycağını arama imkanı olursa belki arar ama uyandırmamak için aramayada bilir.Artık bir an önce öğrenmek istiyorum...Herkes batı diyo ben kendimi Vana endeksledim en kötüsüne... Bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?