Kalbim ağzımda telefon bekliyorum belli oldu mu olmadı mı bilmiyorum...Ooofff offf...Sabah sınava girdim sonra bir ton alışveriş yaptım sıkıntıdan ama yok zaman geçmiyor!!!
Kız eda bende çok heyecanlyım sabah kalkınca senın için direkt buraya gelicem,öğrenınce direkt yaz burayaaa:)))
Canmm sağol ya.Şimdi belli olmuşta olabilir telefon bekliyorum yada yarın işte yazıcam direkttt
Canım bence de bu saatlerde belli olmuş olablir,çünkü bizmde yaklaşk bu saatlerde belli olmuştu ve akşam arayıp söylemşti.Eğitmden sonra falan demştin ama geceye bırakmazlar inşallh ya,sonuçta er ya da geç söylicekler niye işkence gibi geceye bırakıyolar ki.Dua ediyoruz haydi bakalımm:)
Gülşahların gece belli olmuş değişebiliyor canım bakalım inşallah belli olmuştur.Umarım bu kadar beklediğime değer....Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için hepinizeeee
Sen nasılsın bakalım canım
Ne demek hepimz birimz için:)
İyiym diyeym iyi olalım canımm ,karakolu değişmiş yavrumun telefon da kullanamıcak artık şoför bide sürekli geziyorlarmş görüşemiyorz adam akıllı,sesi de çok iyi gelmiyordu izne glebilrm dedi bakalım mehtap hayali kuruyorm bundan gayri bende:)
Kalbim ağzımda telefon bekliyorum belli oldu mu olmadı mı bilmiyorum...Ooofff offf...Sabah sınava girdim sonra bir ton alışveriş yaptım sıkıntıdan ama yok zaman geçmiyor!!!
iyiyim ccanim tesekkur ederim benimkinin gece 3te belli olmustu sabah arayip solemisti
Aaaa gizem seninkidemi burdurdaydi benimki uyandirmak istememis sabah soledi :)
Bende keske orda kalsaydi diyorum canim ya orasi baya rahatti gunde 3 4 kere ariodu yemin torenine gittinmi
Kendime şu şarkıyı armağan ediyorum kızlar :
Telefonunnn başındaaa çaresiz bekliyorummmm bekliyorumm ama çalmayacak biliyorum :18:
evet aynen çok rahat arıyodu ya
gidemedim canım çalışıyodum o ara zaten .. sen gittinmi.?
süpersin edacımm:):): ama azcık değiştirmek lazımm çalacakkk biliyorummm diye
gittim tatlim 13 saat surdu sivastan gittim
Bugun çalmıycak gizemcim bu saatten sonra çalmaz sanırım gece eğitimi var ve açıklarlar bir kaç saate....
Zaten grip oldum yataklara düştümm yine paso ıhlamur içiyorum ya
Nasılsın ?
Edacimm arar arar merakk etmeeee
yiyim cnm ben sana geçmiş olsun yasana ilaç vermedimi dr.??
bende tam umudu kesip uyumuştum gecenin 3 nde telefon çaldı belli olmaz belki dayanamayıp arar haber verir cnm belli olmuyo askeriyeye bizimkileri gecenin bi yarısı uyandırıp açıklamışlardı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?