92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ayy gülşen bende hastayım biliyomusun sanırım yani grip oluyorum laptop kucağımda yatakta yatıyorum.Telefonumda yannımda.Gece aramaz diye tahmin ediyorumm ama bakalaım.Bzimkininde gece eğitiminde açıklancaktı işte...
Off nasıl heyecanlıdır şimdi odaaaaaa offffff be offf
Allahım hayırlısını verir inş...

anladı canım yani dediğin gibi tek seferde kullancaksınız ya olabildiğince geç gelsin tam özlemin artmışken sizin için daha iyi olur..

Canım geçmiş olsun
Stres hastalığı tetikliyor.
İnsan heyecanlı olmaz mı çok oluyor.Ben açıklansın da istemiyordum ama el mahkumdu bekliyordum.Seni şuan çok iyi anlıyorum bir açıklansın üstünden yük kalkıcak canım resmen

Ahhh ahhh bir tek zaten yaşayan anlıyor kızlar biliyorum
Bu arda 93/1 ler yavaş yavaş gelmeye başladı cerenin açtığı topiğe gelsinlerde sevinelim yahuuuu

anladı canım yani dediğin gibi tek seferde kullancaksınız ya olabildiğince geç gelsin tam özlemin artmışken sizin için daha iyi olur..

Özlem doluyum canım şimdide çok özledim ama geç gelse daha iyi gibi bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun görücez

tatlim biz izin kullandik bile 10 gun izin 4 gun yol 14 gun yani gidelide 15 gun olduu izinden sonra gondermek cok kotuu

Bu arda 93/1 ler yavaş yavaş gelmeye başladı cerenin açtığı topiğe gelsinlerde sevinelim yahuuuu

Gelecekler canım elleri mahkum
Hem üzülüyorum hem seviniyorum
Zamanın geçmesine seviniyorum.Aynı süreci yaşıyacaklar aynı üzüntüyü aynı hasreti üzülüyorum

Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam uyumaya çalışırım birazda sınavıma çalışıcam...Malum yarın öğrendikten sonra kötü bir yer çıkarsa üzüntüden çalışamam...
Öpüyorum hepinizi.Öğrenir öğrenmez yazıcam buraya..Gece girerim belkiiii.Çavvvv

aynen edacım ya alt devreler tmm onlarada sevnmiyorum ama zaman geçyo demek biran önce 93-4 ler ve sizin içinde 94-1ler gelsin:)

Özlem doluyum canım şimdide çok özledim ama geç gelse daha iyi gibi bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun görücez
bilmezmiyim gülşencim sen yine arada hava değişimi olayı olmuş görmüşsünn ben hiç aralıksız görmedim acemiside 28 gündüü..
ama yine de olabldiğince geç gelsin cnm ya yaza doğru gelse iyi olablr senin için..
tatlim biz izin kullandik bile 10 gun izin 4 gun yol 14 gun yani gidelide 15 gun olduu izinden sonra gondermek cok kotuu
hadi ya ..evet senle konuştuk şimdi hatrladım cnm ya
bizimde 25 şubatta gelcek erken gelmiş biraz ama dayanamıyo insan dimi aynı gün gönderdik senle bende bu kadar dayanabildimm

Canım senden güzel haberler bekliyoruz öptüm

Biz kendimiz ay seçemiyoruz canım arkadaşıyla yer değiştirmeye çalışıyor komutan kendi ay yazmış.

tmm canım merakla bekliyruz iyi bak kendine..

benimki beni surekli kandirdi yok 1 martta gelicem yok subatta gelicem die 28 aralikta gelmis sabah hemen bize gelmis uyuodum biri yanagimdan optu bi baktim askimmm oyle mutlu oldumki darisi size insallah kizlar

Biz kendimiz ay seçemiyoruz canım arkadaşıyla yer değiştirmeye çalışıyor komutan kendi ay yazmış.

evet canım sizin seçemediğinizi biliyorum söylemiştin.. umarım değştirebilir. değiştiremezsede hayırlısı artık napalımm.. her türlü ne zamn olursa olsun onları görmek yeter ayrılığı zor olcak o kısma hiç girmek istmiyorum ya

benimki beni surekli kandirdi yok 1 martta gelicem yok subatta gelicem die 28 aralikta gelmis sabah hemen bize gelmis uyuodum biri yanagimdan optu bi baktim askimmm oyle mutlu oldumki darisi size insallah kizlar

ayy ne güzel olmuştur tatlım öyle uyanmak ya:):)

bak başta bizimki diyoduki aşkım izin kullanmıcaz .. sonra acemiye gitti geldi dedi kii temmuzda gelcem.. sonra dediki hadi mayıs olsun sonraa marta çektii şubata karar verdi bileti aldı tamam karar değiştrmez diyokenn şimdi geçenlerde ocakta gelym demişti ama ben izin vermedim artık hazırladım çnkü kendimi şubata.. öyle bekliyorum..

ikinciyi ne zaman kullancak desem seninkine belli olmuyo sana temmmuz deyip mayıs sabahı öper uyandırır gülşahcımm:d

Canım ben yaşadım cidden zor ben agladım eve geldim kaç saat sonra uyudum sonra alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…