Canım net değil ben geç gel dedim değiştirebilirse marta da atabilir
Eda son saatler beklemek cidden zor biliyorum benim ateşim vardı elimde telefonla bekliyordum o halde iyi bilirim o durumu bence gece arar gece açıklanıyor çünkü sakin olmaya çalış ve allaha hakkında neyse hayırlısı onu nasip et allahım diye dua et canım:26:
Canım net değil ben geç gel dedim değiştirebilirse marta da atabilir
Eda son saatler beklemek cidden zor biliyorum benim ateşim vardı elimde telefonla bekliyordum o halde iyi bilirim o durumu bence gece arar gece açıklanıyor çünkü sakin olmaya çalış ve allaha hakkında neyse hayırlısı onu nasip et allahım diye dua et canım:26:
Ayy gülşen bende hastayım biliyomusun sanırım yani grip oluyorum laptop kucağımda yatakta yatıyorum.Telefonumda yannımda.Gece aramaz diye tahmin ediyorumm ama bakalaım.Bzimkininde gece eğitiminde açıklancaktı işte...
Off nasıl heyecanlıdır şimdi odaaaaaa offffff be offf
Allahım hayırlısını verir inş...
Canım geçmiş olsun
Stres hastalığı tetikliyor.
İnsan heyecanlı olmaz mı çok oluyor.Ben açıklansın da istemiyordum ama el mahkumdu bekliyordum.Seni şuan çok iyi anlıyorum bir açıklansın üstünden yük kalkıcak canım resmen
anladı canım yani dediğin gibi tek seferde kullancaksınız ya olabildiğince geç gelsin tam özlemin artmışken sizin için daha iyi olur..
haklısın bu konuda kesnlikle belrsizlik berbat.. biz gülşahla 30 gün aynı yerde yapmışız.. ya hatta hatrlyomusun güülşah bizede söyledikleri tarhten baya sonra açıkladılar o bi kaç hafta bile bana yetmişti. yarın yarın diye diye uzatmışlardı.. ki bu toplam 28 gün
senin 70 oldu ya
gülşah bu arada izini ne zaman kullancaksınız..
Ahhh ahhh bir tek zaten yaşayan anlıyor kızlar biliyorum
Bu arda 93/1 ler yavaş yavaş gelmeye başladı cerenin açtığı topiğe gelsinlerde sevinelim yahuuuu
tatlim biz izin kullandik bile 10 gun izin 4 gun yol 14 gun yani gidelide 15 gun olduu izinden sonra gondermek cok kotuu
Ahhh ahhh bir tek zaten yaşayan anlıyor kızlar biliyorum
Bu arda 93/1 ler yavaş yavaş gelmeye başladı cerenin açtığı topiğe gelsinlerde sevinelim yahuuuu
bilmezmiyim gülşencim sen yine arada hava değişimi olayı olmuş görmüşsünn ben hiç aralıksız görmedim acemiside 28 gündüü..Özlem doluyum canım şimdide çok özledim ama geç gelse daha iyi gibi bilmiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun görücez
hadi ya ..evet senle konuştuk şimdi hatrladım cnm yatatlim biz izin kullandik bile 10 gun izin 4 gun yol 14 gun yani gidelide 15 gun olduu izinden sonra gondermek cok kotuu
Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam uyumaya çalışırım birazda sınavıma çalışıcam...Malum yarın öğrendikten sonra kötü bir yer çıkarsa üzüntüden çalışamam...
Öpüyorum hepinizi.Öğrenir öğrenmez yazıcam buraya..Gece girerim belkiiii.Çavvvv
aynen edacım ya alt devreler tmm onlarada sevnmiyorum ama zaman geçyo demek biran önce 93-4 ler ve sizin içinde 94-1ler gelsin:)
bilmezmiyim gülşencim sen yine arada hava değişimi olayı olmuş görmüşsünn ben hiç aralıksız görmedim acemiside 28 gündüü..
ama yine de olabldiğince geç gelsin cnm ya yaza doğru gelse iyi olablr senin için..
hadi ya ..evet senle konuştuk şimdi hatrladım cnm ya
bizimde 25 şubatta gelcek erken gelmiş biraz ama dayanamıyo insan dimi aynı gün gönderdik senlebende bu kadar dayanabildimm
Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam uyumaya çalışırım birazda sınavıma çalışıcam...Malum yarın öğrendikten sonra kötü bir yer çıkarsa üzüntüden çalışamam...
Öpüyorum hepinizi.Öğrenir öğrenmez yazıcam buraya..Gece girerim belkiiii.Çavvvv
aynen edacım ya alt devreler tmm onlarada sevnmiyorum ama zaman geçyo demek biran önce 93-4 ler ve sizin içinde 94-1ler gelsin:)
bilmezmiyim gülşencim sen yine arada hava değişimi olayı olmuş görmüşsünn ben hiç aralıksız görmedim acemiside 28 gündüü..
ama yine de olabldiğince geç gelsin cnm ya yaza doğru gelse iyi olablr senin için..
hadi ya ..evet senle konuştuk şimdi hatrladım cnm ya
bizimde 25 şubatta gelcek erken gelmiş biraz ama dayanamıyo insan dimi aynı gün gönderdik senlebende bu kadar dayanabildimm
Biz kendimiz ay seçemiyoruz canım arkadaşıyla yer değiştirmeye çalışıyor komutan kendi ay yazmış.
benimki beni surekli kandirdi yok 1 martta gelicem yok subatta gelicem die 28 aralikta gelmis sabah hemen bize gelmis uyuodum biri yanagimdan optu bi baktim askimmm oyle mutlu oldumki darisi size insallah kizlar
evet canım sizin seçemediğinizi biliyorum söylemiştin.. umarım değştirebilir. değiştiremezsede hayırlısı artık napalımm.. her türlü ne zamn olursa olsun onları görmek yeterayrılığı zor olcak o kısma hiç girmek istmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?