Sıkıldıkça bana sarıyor resmen
Gece 1 de ara beni dedim dün uyudum duymamışım kaç kere aramış
En son duydum bana diyor kaçta yattın neden açmadın bilmem ne ben çekmem ki böyle konuşacaksan arama derim geçerim daha da yapamaz
Bugün yüzüne kapadım aradı durdu açmadım iyi oldu 10 dakika beklettim onu
yaşıtlarım hayallerinin peşinde koşarken okurken calısırken ben ailemin zulmune katlanıyorum bunun için 2 yıldır kös kös evde oturuyorum yazık bana yaa eve giren cıkanada bu karar vericekk domuz bjk de yenildii gs ye ooh değme keyfimee sinirden catlıyodur simdiii catır catırr
ya anlattıklarına göre de haketmiş hani ellerine sağlık arkadaşımm:) durduk yere neden sıkıntı çıkarıyo 1 de uyusan ne 12 de uyusan ne valla sıkıldıkça sana sarıyo direk olay bu
haklısın tatlım.. herşeyi geçtm seni kısıtlıyorsa evine gelene bari karışmsın yasenin bu konuyu ciddi ciddi oturup konuşman lazım
2 gün girmedim neler kaynatmışsınız yaaaaa
edaaaaa ARTİV çıkmış çok sevindim canımsakın asma suratını tamam uzak ama can korkusu yok dua etmek gerekir bence.keşke ömerde bu kadar uzakta olup can korkusu olmasaydı.ama kadar işte.
gülşennn mehtabı birlikte bekliycez yaniiii ne güzellllsenin içn sevindim tatlımm..
türküüü bak gördün müüü geri bildirim aldırın tüm hazırlıkları unuttun dimiiiihep böyle oluyor yaa onlar mutlu oluyor sen burda havalara uçuyorsun
ceren canım sanırım biraz bozulmuşsunuz askerinle ama canım sabır biraz bak gelicekmiş evci izne o zaman konuşup halledersinizşimsi üzmeyin birbirinize hem eminim o da hatasını anlar kesin yine bir şeye canı sıkılmıştır her zamnki gibi sana patlamıştır
gizemcim sizde herşey yolundaymış sevndim tatlım
gizem edaaa bu arada topicgi baştan okumadım kızlar sizde yaane yaptınız :44:
Evet hak etti
Bugün babasına şikayet ettim ne dese begenirsin benim gençlim gibi yani kafasında kuruyor dedi of ya yedim ayvayı
Umarım düzelir
Ders çalışamıyorum ama ben haaa
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:
az sabret cnm ya bak finaller bitince ben gibi çıkmazsın buralardan.. sıkıntıdan patlıyorum
tabiii yarin izinden döndükten sonraa
her zamanki gibi hicbisey her zaman ayrılalım olmuyo diyorum ne kendini düzeltiyo ne ayrılmaya yanasıyoDers çalışamıyorum ama ben haaa
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:
her zamanki gibi hicbisey her zaman ayrılalım olmuyo diyorum ne kendini düzeltiyo ne ayrılmaya yanasıyo
ayyy canım iğrenç bir ders ama gram içim almıyo salıda hukuk finalim var poffffffff:26:
akşamları uğrarım yine size raporları haber ederim amaaa
hukuk zor yavrum ya geçen sene vardıı.. büt le geçtm .. sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtimm hepsini öyle yapyom zaten de
sizinki daha zor tabi.. daha ayrıntılıdır.. vizesi nasıldı
Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..Canım ya sıkma kendini elbet düzelir aklı başına gelir askerde olmasa süründür diycem ama şimdide hakediyo sürünmeyi erkekler üstlerine düştükçe üste çıkıyorlar maalesef :26:
Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..
bugünde mektup almıstım kıız askerliii falann askerime yazarıım içinede vesikalk resmimi atar gönderirim diyodum istek mistek kalmadı su öküzee ne göndercen yaa
Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..
bugünde mektup almıstım kıız askerliii falann askerime yazarıım içinede vesikalk resmimi atar gönderirim diyodum istek mistek kalmadı su öküzee ne göndercen yaa
Canım ben büte kalamam ya :26: geçerim 53 vizem en düşük notum diğerleri 80 90 bi bu ble konulara bktım vizeye nazaran kolay bakalım inş bi 70 alırımda
biraz beklet tatlım mektubu zaten düşme üstüne
canım zaten sen kalmazsın büte bence çalışıyosun zaten iyi geçer inş..bak yeni konularda kolaymış..
ben ister istemez hemşireliğe öncelk veriyorum ya finalleri çakıştı diye sıkıntı olmuştu..çnkü aöf de büte kalmak neyse de normal örgün de insan korkuyo
aynen canım aöfte sıkıntı değilde örgünde korkuyorum yaniii:26:
aynen yarında sınav çıkışı arkadaşla oturup çalışcaz bir kaç saat cafede bakalım bitsede hayırlısıyla
atlatırsın tatllım inş. güzelce.. bu hafta hızlıca geçcekzaten şimdi sana
Aynen canım bu hafta geçsin çabuk sonra hoppp sevdiceğimin kollarındayım
GÜLŞENNNN nasılsınnn kuzum?
Aynen canım bu hafta geçsin çabuk sonra hoppp sevdiceğimin kollarındayım
GÜLŞENNNN nasılsınnn kuzum?
bi süre sahalardan uzak kalcaksın artık ama olsunn
sevgilinin kollarından güzel saha yokk zatennn :FD
Mehtap var mehtap iyi değerlendirin canım
Rızaya sinirliyim cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?