92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ya anlattıklarına göre de haketmiş hani ellerine sağlık arkadaşımm:) durduk yere neden sıkıntı çıkarıyo 1 de uyusan ne 12 de uyusan ne valla sıkıldıkça sana sarıyo direk olay bu

haklısın tatlım.. herşeyi geçtm seni kısıtlıyorsa evine gelene bari karışmsın ya senin bu konuyu ciddi ciddi oturup konuşman lazım

Evet hak etti
Bugün babasına şikayet ettim ne dese begenirsin benim gençlim gibi yani kafasında kuruyor dedi of ya yedim ayvayı
Umarım düzelir

Kamilecim saol canım evet haklısın ilk başta ben terör var sanmıştım uzakya baya ondan korkmuştum şimdi iyiyim üzülmüyorum.KAder canım aynen...

Evet hak etti
Bugün babasına şikayet ettim ne dese begenirsin benim gençlim gibi yani kafasında kuruyor dedi of ya yedim ayvayı
Umarım düzelir

al işte ya armut dibine düşermiş diye boşa dememişler... demekki oda gördüğünü yapıyoo.. yetştiriliş tarzı önemli ya ilerde anne olursam ve oğlum olursa özellikle dikkat edicem kadına saygıyı sevgiyi güvenmeyi ne giydiğine nereye gittiğine karışmaması gerektiğini elimden geldiğince yani ..

ama babasından gördüğünü yaparsa yine işimiz kötüü

Ders çalışamıyorum ama ben haaa
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:

Ders çalışamıyorum ama ben haaa
iğrenç bir ders iğrençççç!!! Sabah kalkıp ineklerim artık
Nasılsınız kızlarr
Cerennn ayrılalım mı dedin o ne dedi:26:

az sabret cnm ya bak finaller bitince ben gibi çıkmazsın buralardan.. sıkıntıdan patlıyorum
tabiii yarin izinden döndükten sonraa

az sabret cnm ya bak finaller bitince ben gibi çıkmazsın buralardan.. sıkıntıdan patlıyorum
tabiii yarin izinden döndükten sonraa

ayyy canım iğrenç bir ders ama gram içim almıyo salıda hukuk finalim var poffffffff:26:
akşamları uğrarım yine size raporları haber ederim amaaa

her zamanki gibi hicbisey her zaman ayrılalım olmuyo diyorum ne kendini düzeltiyo ne ayrılmaya yanasıyo

Canım ya sıkma kendini elbet düzelir aklı başına gelir askerde olmasa süründür diycem ama şimdide hakediyo sürünmeyi erkekler üstlerine düştükçe üste çıkıyorlar maalesef :26:

ayyy canım iğrenç bir ders ama gram içim almıyo salıda hukuk finalim var poffffffff:26:
akşamları uğrarım yine size raporları haber ederim amaaa

hukuk zor yavrum ya geçen sene vardıı.. büt le geçtm .. sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtimm hepsini öyle yapyom zaten de

sizinki daha zor tabi.. daha ayrıntılıdır.. vizesi nasıldı

hukuk zor yavrum ya geçen sene vardıı.. büt le geçtm .. sadece çıkmış sorulara çalışarak geçtimm hepsini öyle yapyom zaten de

sizinki daha zor tabi.. daha ayrıntılıdır.. vizesi nasıldı

Canım ben büte kalamam ya :26: geçerim 53 vizem en düşük notum diğerleri 80 90 bi bu ble konulara bktım vizeye nazaran kolay bakalım inş bi 70 alırımda

Canım ya sıkma kendini elbet düzelir aklı başına gelir askerde olmasa süründür diycem ama şimdide hakediyo sürünmeyi erkekler üstlerine düştükçe üste çıkıyorlar maalesef :26:
Aynen canm arayıp sormıycam bi süre o arayana kadar sesimi cıkarmıycam fazla üstüne düsünce gercektende sımarıyolar kuzum..
bugünde mektup almıstım kıız askerliii falann askerime yazarıım içinede vesikalk resmimi atar gönderirim diyodum istek mistek kalmadı su öküzee ne göndercen yaa

Canım ya sıkma kendini aynen arayıp sorma bırak o arasın hep sen hep sen oLmaz..
Aynen tartışınca falan insanda istek kalmıyorki düzelirsiniz elbet o zaman yazarsın güzelceee canım benim
Kalk şimdi şafağını karala daah 00.00 olmadı ama insan moral buluyo

biraz beklet tatlım mektubu zaten düşme üstüne

Canım ben büte kalamam ya :26: geçerim 53 vizem en düşük notum diğerleri 80 90 bi bu ble konulara bktım vizeye nazaran kolay bakalım inş bi 70 alırımda

canım zaten sen kalmazsın büte bence çalışıyosun zaten iyi geçer inş..bak yeni konularda kolaymış..

ben ister istemez hemşireliğe öncelk veriyorum ya finalleri çakıştı diye sıkıntı olmuştu..çnkü aöf de büte kalmak neyse de normal örgün de insan korkuyo

aynen canım aöfte sıkıntı değilde örgünde korkuyorum yaniii:26:
aynen yarında sınav çıkışı arkadaşla oturup çalışcaz bir kaç saat cafede bakalım bitsede hayırlısıyla

aynen canım aöfte sıkıntı değilde örgünde korkuyorum yaniii:26:
aynen yarında sınav çıkışı arkadaşla oturup çalışcaz bir kaç saat cafede bakalım bitsede hayırlısıyla

atlatırsın tatllım inş. güzelce.. bu hafta hızlıca geçcekzaten şimdi sana

bi süre sahalardan uzak kalcaksın artık ama olsunn
sevgilinin kollarından güzel saha yokk zatennn :FD

hahhaha aynen canım benim için en güzelll sahaaaa akşamları girerim yarım saatte olsa canım zaten akşamları birlikte olamıycazz
Taş çatlasın 1 akşam

Mehtap var mehtap iyi değerlendirin canım
Rızaya sinirliyim cnım

aynen mehtappppppp
Okudum yukarda canımm bence onaa haziran çok uzak geldi ondan böyle anlar yani yanlış yaptığını sıkma canını
Ama sende yüzüne kapatmışsın ben askerdeyken hayatta yapamam üzülürüm yazıkkk :26:
Tabi burdayken çat çat çok yapmışlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…