İyiyim canm yok suan 1 2 hafta görüsceğimizi sanmıyorumSelam yarenler:)
Cerencm noldu son durum var mı bi gelişme,düzelme?
İyiyim canm yok suan 1 2 hafta görüsceğimizi sanmıyorum
sen napıyosun naslsın tatlım
Kız bizim böyle oluyo tartıstıgımızda ikimzde kızgınsak 1 2 hafta görüsmüyoruz alıskınım benn daha önce binlerce kez yasadım yapacak bisey yokk1 2 Hafta mııı? Yavrum nasıl dayancaksınz yaa valla biz geçen bi kavga ettik 2 gün konuşmadık hayattan soğudum çok zor oluyo elde telefon beklemekama suçlu olan sen değilsin o yüzden belki de beklemek şuan için en iyisi.İyiym bende şimdi yürüyüşten geldim,baktımki göbek çıkmaya başladı formumdan düşüyorum e benimki de izne gelcem diyip duruyo kalk Merve formuna geri dön bari dedim spora başladımm pazartesiyle birlikte,umarım salı günü bitmezzz Sen nasılsn dicem şimdi pek yerinde olmicak canım ama iyi olmaya çalış tamam mı.
Kız bizim böyle oluyo tartıstıgımızda ikimzde kızgınsak 1 2 hafta görüsmüyoruz alıskınım benn daha önce binlerce kez yasadım yapacak bisey yokkgeldiğinde umarım görüsme fırsatı buluruz evlilikten korktugumu bu seklde ona tam güvenemediğimi söyliycem acıkca söyliycem günlerdir düsünüyorum düsünmeye de devam ediyorum. Bilsin beni ne kadar yıprattıgını..
Bende yürüyüşe baslamayı düsünüyorum hayatm yaa havalar biraz daha ısınsa eskisi gibi sabah yürüyüslerine baslıycam sabahın ilkk saatlerinde ben 1bucuk saat falan yürürüm hep havaların iyi oldugu zaman, biraz daha beklemem gerekiyo sanrm :) kac kilosunki sekerim sen
tabi canm iş ciddiye binmeye basladıkca düsünür oldum ben bu adamın eksileri gözüme iyice batar oldu.. düsünmeden edemiyorum evlenirsem naparım mümkün degil katlanamam ben bu insana msj olarakda attım zaten seni asla böyle kabul edemem ya bi an önce kendine gel yada en basından bitsin ilerde evliliğimizde biteceğine.. hem o zaman daha zor olucak hersey.. düsünsün kafasında tartsın bazı seyleri bende ne konusacagımı düsünüyorum geldiğinde bu zaman ikimizede iyi gelecek..Evlilik harbi çok zor işş,yani her şeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünmek tartmak lazım sonuçta bir ay iki yıl gibi bi süre değil ki ömür boyu katlancaksınz birbirinze.Bencede aklında ne varsa hepsini açıkca konuş,soru işaretlerini cevaplasın bi zahmet.Üzmesin seni de.Evde ömür mu geçermiş kimseyi göremeden etmeden.Çık yavrm valla insana iyi geliyoo hee.Boyum 1.73 kılom daa 64 flandı en son öyle bariz bi kilom yok ama işte azck yanlar var onlar gitse afet oliciim:)) kuzm ben bi yemek yiyp geliyorumm
tabi canm iş ciddiye binmeye basladıkca düsünür oldum ben bu adamın eksileri gözüme iyice batar oldu.. düsünmeden edemiyorum evlenirsem naparım mümkün degil katlanamam ben bu insana msj olarakda attım zaten seni asla böyle kabul edemem ya bi an önce kendine gel yada en basından bitsin ilerde evliliğimizde biteceğine.. hem o zaman daha zor olucak hersey.. düsünsün kafasında tartsın bazı seyleri bende ne konusacagımı düsünüyorum geldiğinde bu zaman ikimizede iyi gelecek..
gitte ye yemeğini hadi afyt olsun canm kilon hic yokmus takma kafana yanlar kolay düzenli hareket yaparsan yanlar 15 20 güne gidiyo sekerim bana gel benn tavsiye veriyim sana
Ben geldimmmm huhu nasılsınızzz
bende geldimmm
yeğenim ana sınıfına gidiyor onunla birlikte ödev yapıyorumsen nasılsın canım?
hoşgeldinn canımmmm
iyiyim canım nasıl olıyım bende sınavdan geldim yarında var tabiii öyle takılıyorum
hoşbulduk tatlımmm
nasıldı bugünkü sınav :26:
bir an önce sende kurtulursun umarım canım şu sınavlardan
Bu cuma kurtuluyorum canım Allahın izniyle
Güzel geçti şükür
Sen ankarada değilsin dimi şuan ailenin yanındasın canım ?
az kalmış canım az
evet canım ailemin yanındayım şuano yüzden keyfim yerinde
evet canım sınavlarım bitiyor sevdiceğim geliyor
Ohh canım ailenle bol bol hasret gider özlemişsindir
kizlarrr paketim askima ulasmis hemde 3 gundee hemde hhic acilmadan direk benim elimdenn gitti
kizlarrr paketim askima ulasmis hemde 3 gundee hemde hhic acilmadan direk benim elimdenn gitti
Canımm çok sevindim konuşabildin mi seninkiyle tepkisi ne oldu beğenmişmi ? Bir de ne koymuştun kargoyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?