92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende iyiyim canım ya nolsun.. aöf sonuçları nihayet açıklanmış ama bu kez de site çöktü heralde meraktan çatlıcam :

kamilecim naber cnmm

Evet canım açıklandı baya oldu ya açıklanalı hala kilit mi site benim bi arkadaşım girdi baktı sonuçlara

:26:bana rast gelmedi tatlım her seferinde site yanıt vermiyoo..

hadi ya bakarsın canım gece falan azalı yoğunluk bir kaç saate
Benimkide bugün aramadı sinirim bozuldu ya birde hastahaneye gidicekti!!! yarın fırçalıycam yani meraktan öldüm burda

hadi ya bakarsın canım gece falan azalı yoğunluk bir kaç saate
Benimkide bugün aramadı sinirim bozuldu ya birde hastahaneye gidicekti!!! yarın fırçalıycam yani meraktan öldüm burda

evet canım gece bakarım artık.. aa aramadı mı ??belki hastaneye gittiği için fırsat bulamamıştır canım yoksa merak edeceğini düşünüp aradı mutlaka elinde olsa..:26:

evet canım gece bakarım artık.. aa aramadı mı ??belki hastaneye gittiği için fırsat bulamamıştır canım yoksa merak edeceğini düşünüp aradı mutlaka elinde olsa..:26:

canım beni hep akşam 6 dan sonra arar e hastahaneye sabahtan gider zaten askeri araç götürüyor hastaneye gıcık oldum yani belki son hafta flama yarışlarımı ne vardı ondan sebeptir ama özellikle dün çarşıda konuştuğumuzda ara demiştim.Yarın öğrenirim artık sebebini.....

haklısın canım 6 dan sonraya hastanede kalamaz.. ankesörler bozulmuş olabilir mi..o şeklde arıyodu dimi seni.bizde de olmuştu acemideyken..

haklısın canım 6 dan sonraya hastanede kalamaz.. ankesörler bozulmuş olabilir mi..o şeklde arıyodu dimi seni.bizde de olmuştu acemideyken..

valla dün çarşıya çıktığında çarşıdaki ankesörlüler bozuktu da alaydakiler sağlamdı en son yani c.tesi.... bilmiyorum sanmıyorum bozuk falan olduğunu zaten 150 tane ankesörlü var onların alayda hepsi bozulcak değil ya....öğrenirim yarın arar heralde

canım belli olmuyoki bi anda hepsi birden gitmişti bizimkinin de düşün.. eli kolu bağlı oda arayamamıştı merak etmiştim.. yarın öğreniriz vardır mutlaka mantıklı bi açıklaması yoksa zaten aç ağzını yum gözünü

aynen canım yarın öğreniriz artık sebebini
yok zaten keyfi aramadıysa ki öyle bir şey yapmayaa cesaret edemez

yok bebeğimm ya yapmaz bencede onlarda orda bizim sesimizi duymak için can atıyorar zatenn

:

biLmiyorum valla gizem c.tesi konuştuğumuzda pat tel kapandı işte kontör bitti bıktım şu ankesörlülerden sonra yana döne kontör aramış aradı falan tekrar hani biliyorum çaba harcıyo sağolsun beni meraktada bırakmıyor ama hastahane işi çıktı başımıza merak etceğimi biliyor umarım geçerli bir sebebi vardır yani bizde burda merak ediyoruz....

tabikide canım haklısın ya fazla fazla alıpp yedeklemiyomu kontörü sonuçta şimdi ustaya gidince falan bi şeklde kullanırsınız onu yada geri dönüşümlü olanlardan çağrı bıraksa sen arasan daha az biter kontör.. gerçi şurda az bi gün kaldı da işte..

bizim cep telefonu meydana bi daha çıkmaz yani ben hayatta istemyorumm bi arkadaşı telefon yakalatmış yine çarşı kitlnedi ya ,bu üzerine ikincisi yani komutan yeter artık demiş çocuğu askeri ceza evine göndermişler:44:

Son düzenleme:

Canım ilk zamanlar hep o arıyodu yani ilk 2 ay kontör dayanmadı alaydaki ankesörlülerde belirliler geri dönüşümlü benimki çok nadir ordan arıyor beni ben geri dönüyorm bi,r kaç gündür...Bilmiyorum fırsatı olmadı bugün sanırım işte
Aynen canım ben dedim tel kullanırız artvinde diye devrecilik var hayatım izne geldiğimde götürürüm üst devre olduğumda dedi yani biz 4-5 ay yine ankesörlüden konuşucaz ama orada az kişi olduğundan rahat olur sanırım birde ustada pek şey yapmazlar nöbet dışında sanırım bilemiyorum
aynen canım sıkıntı telefon sizde bulaşmayın hiç cezaevine gittiyse olay birde 15 gün uzuyo askerlik hiç gerek yok seni günde 1 sefer bile arayabiliyorsa rahat rahat şükür yaniii

facede bil ve fethet diye bir oyun var ona sardım canım yaa başından kalkamıyorum

ayyy kamile biliyorum onu ben çok oynuyodum bir kaç ay önce çok güzel ya böyle bilgi oyunu kaleleri fethediyosun falan sesini açta oyna birde efektler seslendirmeler superrr

anladım tatlımm.. ama belli olmaz artvinde devrecilik olayı nasıl olur bilmiyorumda 4-5 aya uzamaz canım ya ..tabi kişilere de bağlı ..ama öyle olmazsa da dahra rahat olursunuz o kesin cnm az kişi dediğin gibi..

bulaşmıycam cnm ya şimdi bilmiyorum o kaç gün uzar falanda ben sesini duyuyorum nasılsa ya sabit telefondan biliyosun işte.. günlük işte yarım saat kırk dk arası konuşuyoruz en azı bu . bunada şükür yetiyo bi şeklde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…