92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bizde ilk gittiği günler hep 1 saat 40 dk konuşuyoduk ne güzeldiii ahh ahh
uzar canım ya şubatta gidicek usta birliğinde izne temmuz ağustos gelir sanırım daha kararlaştırmadık amaa ben 1 kere izin kullansın erken bitirsin askerliği diyorum ama zor olur öylede bizim için

bu arada çokta umutlanmayalım yine de ne olur ne olmaz da tutamadım içimde söylüyorum :)

cihan bugün konuşurken dedi ki 14 şubat gibi asker yasalarıyla ilgili olan genelge yenilenecekmiş ya.. 12 aya düşme ihtmali varmı yada ekstra 20 gün daha izinde olabilirmiş..

kesinlik yok söylenti ama umut işte ..

20 gün artsa bile izin süper olur..

ayyyyyyyyyy inanmıyorum ciddi miisin gizem super bir haber bu inşallah 12 aya düşerrr
ayrıca 20 gün izin 20 gün az askerlikk demek

Son düzenleme:

inş devamındada öyle bolbol konuşursunuz gittiği yerde cep telefonu sıkıntı olmayacak diye düşünüyorumm

1 kerede hepsini değil dimi sen direk 10 gün falan kullansın mı diyosun??

cnm özlem durumuna göre bakarsınz da evet zor olabilir..

ayyyyyyyyyy inanmıyorum ciddi miisin gizem super bir haber bu inşallah 12 aya düşerrr
ayrıca 20 gün izin 20 gün az askerlikk demek

ya tabi kesin değilde öyle bi söylenti var dedi cihan.. ben araştırdım bulamadım da sen bulmazsın gizli diyo

keşke düşse canım ya ama o olmayacaksada 20 günede razıyımm

ama dediğim gibi canım kesin bişey yok...

inş canımm
aynen ben 10 gün kullansın sadece diyorum 7 günde dağıtım 17 işte 13 gün erken gelsin diye ama bakıcaz artık

ayyy kamile biliyorum onu ben çok oynuyodum bir kaç ay önce çok güzel ya böyle bilgi oyunu kaleleri fethediyosun falan sesini açta oyna birde efektler seslendirmeler superrr

haha hadi ya bende keşfedeyim bakıyım bii oynamadım cnm sıkılınca aklımda olsunn

eda evet yaa çok güzel ama başından kalkamıyorsun.şimdi ev kalabalık açamıyorum ama tek olunca açıyorum bende

gizem başla ama bi süre sonra bağımlılık yapıyor haberin olsun

Benimle bir ömür geçer mi ki ? dedim.
Seninle geçirmeye ömür yeter mi? dedi... İşte bu bana bir ömür yetti... Özdemir Asaf

Benden size gelsinnn

Ben kaçıyorum kızlar yarın görüşmekkk üzere iyi gecelerrr

Son düzenleme:

keşke düşse ama nerde yaaa

inş canımm
aynen ben 10 gün kullansın sadece diyorum 7 günde dağıtım 17 işte 13 gün erken gelsin diye ama bakıcaz artık

evet bakarsınız tatlım sizin için için 13 gün erken gelmek mi iyi olucak yoksa 3-4 ay aralıklarla görmek mi düşünürsünüz ona göre artık kararınızı vrirsinizz..

bizim ayarladığımız şu şeklde işte şimdi gelince 170 gün falan beklemiş olcaz da bundan sonraki gelişine 120-130 gün arayla gelcek son izinden sonra dönünce son 100 gün kala gibi falan hesaplıcaz .. buda demek oluyoki ikinci izin temmuz sonuna doğru karışıkmı oldu ama sen anlarsınn

anladım canım güzel ayarlamışsınız bence gayet iyi bizde ya temmuz-kasım yaparız yada bilemiyorum

gizem bunu çok beğendii

öpüyorum kuzu hadi bay bayyy görüşürüzz

cok begenmis kizlar hemen giyinmis benim kuzenim girnede okuyo sivasa tatile gelmisti o aldi goturdu babasi astsubay abisi teğmen oldugu icin askeri bolgelere girebilio o yuzden goturmus direk elden vermiss mektubumuz okunmadi yaniiii vede 3 gunde ulasmis oldu ben daha gec gidicek zannediodum askim aksam mesaj atti bu aksam kirmizo esofmanlarimi giyicem yazmis bende senin ole bi esofmanin mi vardi askim dedim varya askimm internetten aldimya gelmeden oncee demis bende iyi giyde ben ole bi esofman hatirlamiom dedim oda cebinede mektup koymusum hemde sennn kokuo diince anladimmm goturmus kuzenim cpk begenmis cok tesekkur etti bende cokk mutlu oldum paketimde sadece esofmanla mektup vardi izine giderken herseyi almistim ole yani kizlar onu mutlu etmek cok hosuma gidiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…