92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Öyle tabi yavrum yaa araya aileler girince daha olgun davranman gerekiyo ayrılık konusunda bitti deyince bitmiyo öyle, benm ailem saygı duyar kararıma bitirsem arkamda dururlar hertürlü ama onun ailesi öyle degil birkez yüzüğü atma durumum olmustu babası barıstırana kadar bırakmadı yakamı telefonlarını acmıyordum adamın bi süre sonra naptılar ettiler barıstık..
az ye az son 1 hafta sık disini yemeği kes zaten kilo verirsin o gidince dadanırsınn yemeklere dinle beni

İçim yanar, içim kanar da
İsyaaannn
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman..

(dinlemeyen cok sey kacırır abi)

[video]http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/ayda-mosharraf-isyan/1413[/video]

sabah tan beri bende bu şarkıyı dinliyorummm replay e basa basa bi hal oldummm .. süper yorumm :)

Selam kızlar nasılsınız ? Öncelikle sınavım iyi geçtiii
gizemmm burdamısın aradı benimki az önce dün gitmemiş hastahaneye flama yarışları varmış vakit bulamamış aramaya bugün gitmiş 3 gün istrahat almış gelene kadar yatışta yaniii çakal Öyle yani kızacak şeyim olmadı bilerek aramamazlık yapmamış.4 senedir şu çocuğun gribinden ağrısından bıktım heee Bozuk saat gibi maşşallah

burdayımm cnm iyiyim bende ..arkadaşım vardı bizde yaş pasta falan yaptık..

anladım cnmm..dedimm mutlaka arardı dedim yoksa sana..

aynen canım ya ooo maşşallah marifetli oldun birden bakıyorum hahaha mck canım kolay gelsinn

öyleydimdee saklıyordum içimde açığa çıktı boşluktan sıkıntıdan olsa gerekk :) seninkide izin mi almışşş çok zeki bunlar çok... benmkide yazın gitti ya botta ayağı terliyodu yara oldu diye diye en az 2 hafta terlik izniyle gezerek bitirdi askerii aman ya iyi oluyo boşver

aöf de baktım 40-70 arası notlar e kitap bile açmadım olacağı bu bu bile süper yanii

off edacım ya çok sinir oldum yine.. hani dün dedim ya teelfon yakalatmışlar yine diye. yine çarşı cezası olcakmış.. zaten 2 haftada 1 yine 3 hafta olcak yaa offs

aynen canım demekki marifetliymişsin sende sevind,im ortaya çıkarmana ama annene fazla belli etme yoksa sana yıkar tüm pasta börek tatlı işlerini annem öyle yapıyo artık bana
Hahahah aynen canım benimki işte kolu ağrıyordu doktor bir şey analamamş ustaya gidince dahiliyeye git film çekil demiş oda Artvine gittiğinde yaptırcak.Ama izin ilaç falan vermiş yatıyorum dio ama yasakmış sanırım istirahattekilerin çıkması komutan yoktu kaçtm aradım diyo

Aa çok iyi canımm çok sevindim iyiymiş notlarınnn tebrikk

off edacım ya çok sinir oldum yine.. hani dün dedim ya teelfon yakalatmışlar yine diye. yine çarşı cezası olcakmış.. zaten 2 haftada 1 yine 3 hafta olcak yaa offs

ayyy gerçektin mi kötü olmuş canım ya uyuz okuyorum 1 salak yüzünden herkes yanıyor boşver sakin ol yapcak bişey yok :26:

çok haklısın canım anne konusunda şuan okulda yokya ondan yapıyorum diye syledim oda farkında üstüme kalmasın aman

artvinde baktısın bari ordada yırtar bi kaç gün iyi olmuş fırsat bulup seni aradı yoksa çok merak ederdinn

aöf ye de 40 ve 45 olana çalışcam sadece valla iyi oldu

cihanın annesi çağırdı eve ona gitcem de arıcam ne gün gideyim diye.. teyzesigilde varmışş
bana kilo aldırcaklar yine

ayyy gerçektin mi kötü olmuş canım ya uyuz okuyorum 1 salak yüzünden herkes yanıyor boşver sakin ol yapcak bişey yok :26:
o

onu cezaevine göndermişler ama diğerlerine de sizde neden uyarmadınız göz yumdunuz diye ceza yani.. ama görmedikki diyo cihanda :44:

hhahha aynen canım alıştırma anneni
Aynen aynen artvindede yırtar biraz düzeni kurduktan sonra inşşallah
Ohoh canım git bende benimki gelsin öyle giderim artıkkkk almassın kilo m.etme

işte askerde 1 kişiden 1000 kişi yanıyo çocuğada ağır ceza vernişler askeri cezaevi olayı sakat ya

evet seninki gelsin birlikte gidersiniz en güzeli zaten yanlız gidince bi garip oluyobenmde son olur ama bi dahakine bzde birlkte gideriz

ya onu ye bunu ye memnun etmek için yapıyo ya sırf benm için yapıncada hayır yemem diyemiyosun ama ben bi anda fazla yiyebilen bi insanda değilimkii akşama mide fesatı geçryorumm

o çocuğunda cezası kaç gün nolduki cihana sordumda sinirli tabi bırak ne hali varsa görsün kendi kaşındı diyo : çnkü komutan uyardı kaç kez herkes versin diye

Son düzenleme:

aynen canım tek tuhaf oluyo bir keresinde bunlara mevlüte gitmiştim benimki işteydi kaldım öyle kuzeniyle falan oturdum ama sevdiceğim olunca kendimi daha rahat hissediyorum yani
aynen ya zorla yediriyolar birde benimki sofrada annesinin yanında bana yediriyo yemek alttan dürtüyorum yapma utanıyorum diye ama yok

Aynen bırak ne hali varsa görsün salak boşuna insanlar bir kişi yüzünden sıkıntı çekiyo

dimi cnm insan rahat hissedemiyo kendisini.. bak ellerimle besliyorum diyo yani boşver tatlım ya utanma zaten normalde nasılsanız öyle olmak lazım yanlarında ..bizde de öyle bana adımla da hitap etmez canım cicimler.. nasıl olduğmuzu görsünler nasıl başlarsa öyle gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…