92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aramızda dağlar yollar yıllar var iken,
Beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş

[video=youtube;kGB1VGA08Nw]http://www.youtube.com/watch?v=kGB1VGA08Nw[/video]

Oyyy cerenimm gelmiş iyiyim tatlımmm sen nasılsın Bir gelişme var mı? Konuştunuzmu
Geldim bitanemm
Yok kuzum cuma günü gelirse belki arar haber verir onun dısında bilmiyorum biz 10 15 gün kafa dinleriz böyle ikimizde kızgın oldugumuzda cumaya kadar arıycagını sanmıyorum hala cok kızgınım napıcam bilmiyorum ama benm onunla konsmam lazm cok ciddi konusmam lazım ama kendimi bi türlü toparlayamıyorum

Son düzenleme:

canım ya haklısın bu üstü kapatılacak bir konu değil ki maalesef :26: bugün kapatsan 1 ay sonra yine seni kısıtlıycak acaip düşüncelere giricek yine sen üzülüceksin ama şu şansınız var evciye gelebiliyor ve yüzyüze konuşma imkanınız var tolerans gösterme bence koy masaya yumruğunu yoksa yine yapar yine üzülürsün... oda biraz dşünceli olsun ne yapabilirsin ki sankiii te Allahım

Evet bebeğim yıllardır üstü kapandı hep bu kavgalarımızın hic adam akıllı oturup cözemedik hep kacmayı sectik zaman verdik birbrimize sonra hcbisey olmams gibi geri basladıkk.. halledemedik sorunu ben ne kadar halletmeye calssamda olmadı gerci o hep bildiğini okudu ama askerde suan durumu psikolojisi daha farklı orda düsünme imkanı bulur diye düsünüyorum cocukca davranmaz beni kaybetmekten korkar korktuğu içinde susuyo büyütmüyo burda olsaydı birbirimize cok kırıcı konusurdk biliyorum.. zayıf noktasından giricem evlilikten korkutugumu ayaklarımın artk geriye gittiğini söyliycem bakalım cuma günü gelrse birkac gün daha düsünme fırsatm war:44:

Haklısın canım düşünün taşının ama hemen ayrılma gibi bir düşünceye girme.Elbet çözülür eğer karşılıklı anlaşabilirseniz yani anlarsa seninki duygularını elbet yola gelicektir.Zaten kaybetmek istemeyecektir.Ama tek bunla olmaz ona göre davranıcak yoksa geçmez önümüzde 1 sene var daha..Ama sen canını sıkma canım benim her şey yoluna giricek bence.

Son düzenleme:
İnsallah canm benm 2 gün önce göz dağı vermek için olmuyosa biter msjı attım ama suan sorsan ayrılamam eda o güc yok bende bırakamam onu helede askerdeyken bana varya demedikleri laf kalmaz arkamdan bunların haricinde bende cok seviyorum onsuz olamam zaten kıız

Tahmin edebiliyorum canım benim.Tabikide askerdeyken beklemeyi göze almışsan zaten sonsuz seviyosundur.Burdaki herkes aynı durumda Ama sorununuzu çözün yani yıpranırsınız boşuna

Tahmin edebiliyorum canım benim.Tabikide askerdeyken beklemeyi göze almışsan zaten sonsuz seviyosundur.Burdaki herkes aynı durumda Ama sorununuzu çözün yani yıpranırsınız boşuna
İnsallahh canm bi gelsinde gelmezde diyede endiselerim var kavgalıyız ya sonucta..
btanem ben cıkıyorum bakmak için girmiştim öyle bi babam oturcakmss yarn grsrz iyi gecelerr canm benim (safaktan karalamayı unutma bi gün daha bitti cok sükür bende simdi gidip direk safagı karalıycam)

aynen canımmm bende çıkıyorum zaten kendine iyi bakkkk hemennn şafakları karalayalım
şükür 385

Telefon yakalatanlar kervanına biz de katıldık,hem de telefon beyfendinin arkadaşındayken yemin ediyorum akıllı diye geçiniyo ama çok saf bu çocuk çokk ohh kalsın öyle ankesörlüler de bozuşmuş meraktan çatlasın.Neyse hayırlısı be gülüm,yapcek bişiii yok

canımmm ya ne bu herkes telefon yakalatıyor üzüldüm :26: Ben söyliyimde kullanmasın hiç benimki üst devre olana akadar bariiii

edacım sizi col özledim.dertleşmeyi sizle cok özledim o kadar yoegun oluyorum ki uyuyup kalıyorum

Gülşen emin ol herkes seniii çok özlediii topikte canım haklısın iş yoruyodur insanıı cerenin dediği gibi haftasonları konuşuruz inş bol boll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…