Güzeller meraba,düşündüğnz için sağolun..En baştan anlatayım ben yine.Dün sevgililer günüydü malum,erken kalkmış annemle bi çarşıya gidip dolaşcaktık neyse duraktayken aradı beni,naber nasılsın sevgililer günü bugun yalnız değilm bi kutlayaym diye aradım dedi oyle azcık konuştuk bende iyi kutlu olsun o zman dedim müsait değim sonra konuşrz diye kapadım teli.Akşam gece 11e doğru telefon çaldı,baktım enes.Açtım nasılsn dedi iyiyim dedim,iyi değilsin dedi yoo gayet iyiyim dedim.Bana biz sonu olmayan bi şeyin pelinde mi koşuyor merve ben 4 gündür bu yüzden aramadım,bi seni değil kimseyi aramadım,bana bunun cevabını vereblcek misin dedi?Bende kendim bilmedğim şeyn cevabnı sana vermem dedim.Size anlattığm gibi ona da söyledim böyle böyle dedim.O dabi konuda yanlışın var ben asla senın alçalmanı istemem,yüksel yükselebldğin kadar dedi.Neyse ayrılcak gibi konuştuk 1 buçuk saat ama o kadar kötüydü ki halii.Ben anladım cidden çok kötü bi haldeydi.Bende tabi öyleyim.Düşündüm taşındım evet belki olmyacak ama sevgisinden eminm çok güzel şeyler de söyledi bana dün gece.Ve onların hatrına düşündm taşındım ağladım uyuyamadım bugün psikoloğa bile gtti düşünün belki rahatlarım dedim.Klasik o da aynı şeyleri söyledi ben de herşeyn farkındayım.Aklımla kalbim arasnda sıkıştım kaldım ama şundan eminim ki..Ayrılık olacaksa bile bu telefonda olmayacak.Onu orda yapayalnız birbaşına bırakırsam vicdan azabndan ben de burda ölürüm.O yüzden bugn söylıcem gelince yüzyüze konuşcaz bunları dicem.Olmazsa da o şekilde bitecek.Ben bu ykü kaldıramam.onu orda bi başına bırakmak yakışmaz bana.
Tek kendim bu haldeym diye düşünürdm ama orası çok başka bi yermiş sanırım yeni yeni daha da iyi anlıyorum bunu..