• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

haklısın canım benim en iyisini yapmışsın gerçekten çünkü orada yanlızlar tanımadıkları adamlarla aylarca aynı ortamdalar.izne gelen kadarda inşallah böyle zamanla düzelir canım benim sıkma canını sen bak herşey zamanla konuaşarak anlaşarak düzelir

Hep savunduğm bi şey varkii konuşularak çözülmeyeck bi şey yoktur,hayırlısı olsun tek dileğim o.Sen naptın bakim ne zaman geliyorsun artvine:1:

Kuzumm sağolun bi size anlattım zaten kimsenin anlamayacğnı biliyorum çünkü..Telefonda başlamadı telefonda da bitmeyecek.2yılı heba etmicem bu şeklde.Ben ona seni beklicem diye söz verdim ve sözümü tutucam olmazsa yine olmaz diye düşünüyorum gelnce hemen evlencek değilz sonuçta. Siz nasılsnz naptınz bakiiim ben yokkene?:)

öyle cnm anlamıyo kimse..aynen cnm telefonla başlamadıki böyle bitsin..gelince dediğin gbi zamanınız olucak pat diye evlnmiceksnz.. iyiyim cnm ben nolsun aynı davam..

Ahh bizim üzerimzde nazar var bence topic olarak,noldu kuzum sana hayrola?

Canım benim sıkıntım başka endişelerim var ihbarlar geliyor karakola bugün olanüstü hal var maalesef uzaklıgın ötesinde birde endişe:50:
Çok şanlısınız inanın bunları yaşamadığınız için uzaklık hasrtn yannda birde bu çok zor endişeyle yaşamak:ssz:

Canım benim sıkıntım başka endişelerim var ihbarlar geliyor karakola bugün olanüstü hal var maalesef uzaklıgın ötesinde birde endişe:50:
Çok şanlısınız inanın bunları yaşamadığınız için uzaklık hasrtn yannda birde bu çok zor endişeyle yaşamak:ssz:

Çok haklısın canım,güvende olduklarını bilmek yetiyo bazen,ama sizin stresiniz 2 kat daha fazla belki de..O ihbarlar yok mu o ihbarlar.Sonunda bi şey olmasa da insanın ömründen ömür yiyodur eminim.Haber alamıyor musun peki,telefonu kullanamıyor mu olağanustu hal olduğu için Rıza?

Çok haklısın canım,güvende olduklarını bilmek yetiyo bazen,ama sizin stresiniz 2 kat daha fazla belki de..O ihbarlar yok mu o ihbarlar.Sonunda bi şey olmasa da insanın ömründen ömür yiyodur eminim.Haber alamıyor musun peki,telefonu kullanamıyor mu olağanustu hal olduğu için Rıza?

Kullanıyor canım alıyorum haber allaha şükür yoksa kafayı yerdim sanırım::18:

Kullanıyor canım alıyorum haber allaha şükür yoksa kafayı yerdim sanırım::18:

Telefon çok büyük bi nimet gerçekten:34: bu askerlik ne biçim bi şeymiş yahuu bi konuda rahat olsan bi konuda mutlaka bi derdin oluyoo her şey 4 4lük olsa ne güzel olurdu oysaki..

gülşennn hayrola canım ne olağan üstü hal i ! :26:

Back
X