92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hımm benimki 75 gün yapmıştı acemiliğini zor geçiyor özellikle usta birliği bekleme heyecanı
Acemiliğini çanakkalede yaptı canım şimdi usta birliği : Artvin

Allah kavuştursun canım,ondan ayrı kaldığım her gün zor geçiyor benim için..

Ama güçlüyüm

Selam alınmıyor herhalde..

Selamm canım hoşgeldin tanışalım bi önce Ben Merve,sen kimsn bakiim nerdesin neler yapıyorsun?Askerin Konyalıymış,Konya benim memleket
Selam canlar size de,ben de melisa çayı içiyorum her gece yatmadan o da çok işe yarıyor tv de duymuştum tavsiye ederim.Eda evet senin kızda yürümeye başlıcakk gözün aydıın

Allah kavuştursun canım,ondan ayrı kaldığım her gün zor geçiyor benim için..

Ama güçlüyüm

sen güçlüysen emin ol askerinde güç alıyor senden ağlama telefonda mesela ben acemideyken çok ağlıyordum şimdi alıştım tabi ağlamıyorum kötü oluyor biliyorum çünkü..
Bir de nişanlın sanırım daha zordur belki..Ne kadardır birliktesiniz

Hoşgeldinn Mervemmm nasılsın bakalım moraller ne alemde aynen be sonunda yürüycem

Bayıldım Eda çok tatlı gönderdiklerin
Canım tickerlar ilerlese bile sana asla az kalmış gelmiyor.
Ben askerliğin başında diyordum ki 200 ler mi geldim mi tamamdır.8 aymı tamam bitmiştir diyordum şimdi çook yolum varmış gibi geliyor hala
3 ay kalsa yne aynı gelck anladım

Yok yahu ne ağlaması..

Genelde kahkahalarla geçiyor telefon muhabbetlerimizi İnşallah hep böyle geçer..
Beni güçlü görünce dediğin gibi oda güçlü oluyor..
2 buçuk senedir birlikteyiz..
Zor olmaz mı be kuzu,çok özledim..

Off evet glşen çok güzeller çeyiz düzesim geldi
off dimi...yok yok bak benim şafak taa nerde olcak siz plakalarda olcaksınız kızımm plakalar geçer hemen inş
Olumlu düşünüyoruzzzzzzzz

Off evet glşen çok güzeller çeyiz düzesim geldi
off dimi...yok yok bak benim şafak taa nerde olcak siz plakalarda olcaksınız kızımm plakalar geçer hemen inş
Olumlu düşünüyoruzzzzzzzz

Çeyiz düzmemiz gerkicek birde o dert var
Canım benim demek istediğim şu zaman geçiyr ama geçse bile yetmiyor hep geçen zaman az geliyor insana

Çeyiz düzmemiz gerkicek birde o dert var
Canım benim demek istediğim şu zaman geçiyr ama geçse bile yetmiyor hep geçen zaman az geliyor insana

ne derdi kızım en eğlenceli şeyy yaa Özellikle mutfak bölümü ne tatlı şeyler alıcam inşallahh
Evet canım haklısın geriye bakınca geçmiş diyoruz ama içinde bulununca zor ama işte uyuştum ben sanırım artık yani ilk günler aylar zordu ama şimdi alıştım yani birde yapılacaktı öyle veya böyle geç oldu bide 3 sene tecilden sonra yani benimki seninkide öyle bak çıksın aradan aman

Hoşgeldinn Mervemmm nasılsın bakalım moraller ne alemde aynen be sonunda yürüycem

Hoşbuldum canım beniimm Moraller iyii iyi zamana bıraktım öyle kötü düşünmicem her şeyn hayırlısı dedim saldım çayıra mevlam kayıraa bende 200lere geçiyom artııkk yihuuu

Alışıyorsun canım bir yerden sonra bnde alıştım
Aynen öyle aradan çıkıcak inşallah allahın izniyle gelecekler

Hoşbuldum canım beniimm Moraller iyii iyi zamana bıraktım öyle kötü düşünmicem her şeyn hayırlısı dedim saldım çayıra mevlam kayıraa bende 200lere geçiyom artııkk yihuuu

ohoh iyi olsun canım ya aynen zamana bırak burdan yapabilceğin bir şey yoktu izne gelince konuşursunuz güzelce..

Alışıyorsun canım bir yerden sonra bnde alıştım
Aynen öyle aradan çıkıcak inşallah allahın izniyle gelecekler

aynen canım çıksın aradan yani 22 yaşına geldi geene kadar 23 olcak benimki gelsinde hemen işe başlasın tekrar

ben şafak sayamıyorum nerden sayılcak onu da bilmiyorum askeriyedekiler de bilmiyomuş ona da koptum en iyisi sonlara doğru :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…