Hayır değil kuzu 2 ay.. Özel çavuşluk eğitimi alacaklarından dolayı..
Seninki nerede asker ?
GÜLŞEEENN 3 gün sonra şu tickerda ki kızım 1 adım yaklaşcakmııı ??
Evet canım yürümeye başlıyacak artık
Ayy Allaha şükürr beeeee
Seninki almış başını gidiyor maşşalllahhh
Hımm benimki 75 gün yapmıştı acemiliğini zor geçiyor özellikle usta birliği bekleme heyecanı
Acemiliğini çanakkalede yaptı canım şimdi usta birliği : Artvin
Canım uçsun o kızla erkek bütün tickerlarda
Selam alınmıyor herhalde..
Allah kavuştursun canım,ondan ayrı kaldığım her gün zor geçiyor benim için..
Ama güçlüyüm
Selamm canım hoşgeldin tanışalım bi önceBen Merve,sen kimsn bakiim nerdesin neler yapıyorsun?Askerin Konyalıymış,Konya benim memleket
Selam canlar size de,ben de melisa çayı içiyorum her gece yatmadan o da çok işe yarıyor tv de duymuştum tavsiye ederim.Eda evet senin kızda yürümeye başlıcakk gözün aydıın
sen güçlüysen emin ol askerinde güç alıyor senden ağlama telefonda mesela ben acemideyken çok ağlıyordum şimdi alıştım tabi ağlamıyorum kötü oluyor biliyorum çünkü..
Bir de nişanlın sanırım daha zordur belki..Ne kadardır birliktesiniz
Bayıldım Eda çok tatlı gönderdiklerin
Canım tickerlar ilerlese bile sana asla az kalmış gelmiyor.
Ben askerliğin başında diyordum ki 200 ler mi geldim mi tamamdır.8 aymı tamam bitmiştir diyordum şimdi çook yolum varmış gibi geliyor hala
3 ay kalsa yne aynı gelck anladım
Yok yahu ne ağlaması..
Genelde kahkahalarla geçiyor telefon muhabbetlerimiziİnşallah hep böyle geçer..
Beni güçlü görünce dediğin gibi oda güçlü oluyor..
2 buçuk senedir birlikteyiz..
Zor olmaz mı be kuzu,çok özledim..
Off evet glşen çok güzeller çeyiz düzesim geldi
off dimi...yok yok bak benim şafak taa nerde olcak siz plakalarda olcaksınız kızımm plakalar geçer hemen inş
Olumlu düşünüyoruzzzzzzzz
Çeyiz düzmemiz gerkicek birde o dert var
Canım benim demek istediğim şu zaman geçiyr ama geçse bile yetmiyor hep geçen zaman az geliyor insana
Hoşgeldinn Mervemmm nasılsın bakalım moraller ne alemde aynen be sonunda yürüycem
ne derdi kızım en eğlenceli şeyy yaaÖzellikle mutfak bölümü ne tatlı şeyler alıcam inşallahh
Evet canım haklısın geriye bakınca geçmiş diyoruz ama içinde bulununca zor ama işte uyuştum ben sanırım artık yani ilk günler aylar zordu ama şimdi alıştım yani birde yapılacaktı öyle veya böyle geç oldu bide 3 sene tecilden sonra yani benimki seninkide öyle bak çıksın aradan aman
Hoşbuldum canım beniimmMoraller iyii iyi zamana bıraktım öyle kötü düşünmicem her şeyn hayırlısı dedim saldım çayıra mevlam kayıraa bende 200lere geçiyom artııkk yihuuu
Alışıyorsun canım bir yerden sonra bnde alıştım
Aynen öyle aradan çıkıcak inşallah allahın izniyle gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?