92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet canım bir ay var aramızda sizin için erken olur dediğin gibi 1 ay sonra falan ama düşünürsünüz artık belki baya yol kat ettik tatlımm izin vakti bile geldi yani..şimdi uzaktayken yani telefonla kendini ifade edemiyo insan yanlış anlaşılmalar vs oluyo sorun dahada büyüyo ayrıca zaten beklemek zor bide böyle aranız bozukken dahada zor oluyo.. en iyisi geldiğinde çözmek canım.

aynen 8 gün sonra yanımda olucağnı düşününcee bazen şaka mı ya falan diyo insan çünkü hiç göremeyeceğim bi daha gibi geliyodu

Sıra sıra kullanıcaz bu gidişle izinlerii,Eda gördü şimdi sıra sende sonra bizlere de gelicek yavaştann ben daha dün gibi hatrlıyorum ya eda diyodu işte ustalar belli olcak diye sonra onunki geldi sen diyodun bzimde 30 gün var 35 gün var bak şimdi bi hafta kalmış,zaman acımasız..beklerken geçmiyo gibi ama geriye dönüp bakınca geçmişşş geçmişş diyosun.Arık o zman haftaya sen aramzda olmicaksın gizem toptan alcaz senden haberleri yarin gidince ona göree
Kuzucm ben kaçıyorum deniz yıldızı başlıcak hiç kaçırmam da öpüyorum senii

Bu yılın geçmesi hepimize iyi gelcek :)

aynen canım sırayle kullanıyoruz galiba
öyle mervecim geçmiyo gibide geçiyo tabi ama doyumsuzuz bu konuda..
evet bi sonraki haftaya pek olamayacağım burada ama girer haberdar ederim sizi her fırsatta zaten 10 gün su gibi geçer be mervecimm

görüşürüz tatlım izle bakalım dizinii

Şaştım kaldım yahu....Sevgilim bana diyoki bunalma çık gez dolaş hiç değilse bir kahve iç geri gel Dedim ben evde sıkılmıyorum tamam sıkılıyorum tatildeyim sonuçta ama canım istemiyo çıkmakta diyorum olmaz öyle diyor kızlar bu askerlik benimkine olumlu tesir etti baya sanırım hahhaha

canım bu ara tatildesin ya bide hep evdesin sen de askerlik pskiolojisine girme diye seni düşünüyor ne güzel

baya olumlu gelişmeler bunlar tatlımm

canım bu ara tatildesin ya bide hep evdesin sen de askerlik pskiolojisine girme diye seni düşünüyor ne güzel

baya olumlu gelişmeler bunlar tatlımm

aynen gizem ya demin konuştuk işte dedim kızlarda salı günü plan yapmışlar gitsem mi gitmesem mi karar veremedim hiç canım istemiyor dedim.git hayatım çık hava al dedir! Bundan 2 sene önce elinde olsa kapıdan çıkartmıycaktı be oda öyle diyor çocuktuk tabi o zaman
Gerçi erkek lere yine kıl erkeklerle çıkmama asla izin vermez ki lafını bile edemem Doğal olarakkk

Ee naber gizemcim

salı günü plan oluşu da iyi rast gelmiş cnm evet yani çıkmaya başladğımz ilk senelerde daha bi farklıydı kıskançlıkları ama aynen çocukluk şuanki dozundan bende memnunumm..

erkeklerle evet yanında yokken çıkmanı istemez normal canım oda ya benmkide öyle zaten bende onun kız arkadaşlarıyla çıkıp gezmesine izin vermem nitekim hiçte kız arkadaşı yokk benimde samimi erkek arkadaşım yok mutluyuz böyle.. çift çift takılınca tabi o ayrı

nolsun cnm ya işte dışarı çıktım biraz annemle sonra şu dk olayını hallettim bir ay dolmadan paket yenilenebiliyomuş yeniledim hemen birde eski paketi iptal etmemiştm para yükleynce oda oldu 1500dk mız var şuan..yeter bu ay zaten yarsı izinde geçicek ya

aynen canım
benimde hiç yakın erkek arkadaşım yoktur onunda kız arkadaşııı bana kız arkadaşlarım yetiyor onada erkek arkadaşları gerek yok bizde böyle mutluyuz zaten keserim adamı ceminde o taraklarda bezi yok zaten 4 senedir efendi efendi oh miss

Ohhohh annemde çıktıda ben çıkmadım miskinlik yaptım papatya çayımı alıp elime kitabımı okudum
aynen canım yeterde artar bile biz Sms yapmıştık izne geldiğinde

aynen canım ya bende hiç yaşamadım onunla kız arkadaş kavgasını dediğin gibi efendi efendi hep
anneme yoldaşlık ettim şu dk işide olunca malum çıkmak zorundaydım zaten..sms benm 1000 var onada yaparız belki geldiğinde ya mesajlaşmayı özledim

sen iyi alıştın papatya kitaba okul açılınca tempo çarpıyo adamı

aynen ilişkimizde hiç 3.kişi kavgası olmuyor allaha şükür
aynen mesajlaşmış ayrı bir şey canım yaaaa
ben attığı güzel mesajları dağıtımda hala okuyorum
Ayy canım sorma ya papatya çayı müdavimi oldum kitap hep okurum okul açılıncada etkileyemez beni kitap kurduyumdur
Ayy o tempo zaten off offf..
Benmde yakın bir arkadaşım antalyada okuyor akdeniz üni de bugün gitti oda ameliyat olmuştu işte byu hafta ona ziyarete gittim bugün antalyaya döndü oda hava mükemmel diyodu oda senin gibi

Son düzenleme:
olmasın cnm hiç bi zaman nazar değmesin aman..

o güzel mesajları bende açıp açıp okuyorum hani telefonu yakalatmadan önceki mesajlaşmaları özellikle

ne tarz okumayı seviyosun tatlım genelde?

antalya evet cnm sabah çok güzeldi de 4 gibi biraz yağmur başladı yine dk için cebeleşirken ıslandım biraz

amin canım sizede bizede değmesin amannnn
Canım ben polisiye ve gerilim hariç her tarz okuyorum klasikte okuyorum aşk romanıda okuyorum ama bir kitabı beğenmediysem sonunu getiremiyorum bırakıyorum hemen

Mesela ayşe kulin çok okuyorum elif şafak debbie macomber hande altaylı klasiklerdende sabahattin ali falan

Son düzenleme:
ha cnm demişsin ya 3 . kişiler için aramızı bozmuyoruz diye yani ilişkiye yapılabilcek en kötü şey zaten başkaları yüzünden kavga etmek.. bn ilk çıktığmız zamanlar bir kız arkadaşım yüzünden çok tartışırdık ama öyle bi kazık yedim ki o arkadaşımdan o günden beride sevgilimle aramı hç başkası yüzünden bozmadım bozmamda en doğrusu bu..

aynen öyle canım bende ilişkimizin başlarında arkadaşlarımı hep ona tercih ediyordum ama yapmamam gerekiyormuş bak yanımda kim var O her derdimde yine O
aynen öyle canım kimse için bozma sevdiceğinle aranı en doğrusu ilişki felsefelerimizde aynı gizem

anladım canım bende eski yazarlara bayılırım sabahattin ali reşat nuri gibi ama bitridim onların çoğu kitabını.. ama ben polisiye gerilimde severim agathaya stephen king e falan bayılırdım meselaa özellikle lise dönemlerinde ama eda bi alışsan bi gün içinde bitiriyosun kitabı meraktann

ama o sonunu getrmeme bendede var koç burcununda özelliği olsa gerek sabırsızlık

en yakın arkadaşım gerilim manyağı canımmm ama ben okuyamıyorum işte tarz meselesi
terazide sabırsızdır canımmm
Kürk mantolu madonna favorim sabahattin alinin

Canım ben kaçıyorum öpüyorummmmm

Son düzenleme:

evet bebeğim şimdi yanımızda kim var sevdiceklerimiz .. ne zaman sıkışsak yine yanlarımızda onlar var hiç bişeye değişmem artık onu

evet bu felsefemizde aynı tatlımmmm

evet bebeğim şimdi yanımızda kim var sevdiceklerimiz .. ne zaman sıkışsak yine yanlarımızda onlar var hiç bişeye değişmem artık onu

evet bu felsefemizde aynı tatlımmmm

aynen öyle canım
aynen o zaman sana mustafa ceceli-sevgilimi armağan ediyormm
hiçbirr şeye değişmemmm aşkla bakann gözleriniiii misaliii :)

en yakın arkadaşım gerilim manyağı canımmm ama ben okuyamıyorum işte tarz meselesi
terazide sabırsızdır canımmm
Kürk mantolu madonna favorim sabahattin alinin

Canım ben kaçıyorum öpüyorummmmm
aynen tatlım tarz işte bak hayret u konuda az da olsa ayrı düştükk
kürk mantolu madonna tabikii okudumm ve bende çok severek okudumm adı gbi güzel bi kitapp
görüşürüz tatlımm öpyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…