huhuu kızlarr
bugün aksam geliyo benmki cok mutluyum tatlı ve börek yapıyorum en sevdiği şeyleri yesin kuzum kıyamam
huhuu kızlarr
bugün aksam geliyo benmki cok mutluyum tatlı ve börek yapıyorum en sevdiği şeyleri yesin kuzum kıyamam
Selam kızlar...
Sıkıldımm bunaldım bugünn bir garibim...
sevdiceğimle tartışma denmezde biraz sıkıcı şeyler oldu yani aynıyız iyiyizzz ama tartışmayıp hiç böyle olunca içim daraLıyor...
bendeeee. catlıcam yaaa cok daraldım bugun.bende tartısınca hemen duzeltmek ıstıyorum uyku gırmez yoksa gozume ama o hıc oyle deıl.s
canım biz hiç tartışmıyoruz kavgamız hiç olmadı şimdiye kadar hemen çözülüyodu ama huzursuz oluyoruz ikimizde ufak şeylerdende....ne blm hep iyiydik şimdi kötü oldum :/
seninki kıbrısta ya iletişim pahalı diyorlar konuşabiliyormusunuz rahat ?
valla suan santralde oldugu ıcın konusuyoruz.ama ordan gıderse hayal olur konusmak ıns oyle bsy olmaz:S tum gun gece olsun dıye bklıyorum.onunla konusmak ıcın ..
anladım cnm normalde arayamıyor mu*
hep santraldeydı.orda pahalı oldgundan zor arar yani
anladım canım ya ben dayanamzdım sanırımkıbrıs zor iletişim açısından işte :26:
ama ne diyoruz sabırrrrr
Edacim nasilsin canim hayirdir neden tartistiniz
sabır tasına döndum adeta zaten.beklemek ıcın yaratılmısım gıbı hıssetyorum.ha dıyınce kalkıp gıtmen ımkansız cok pahalı ztn offfff ..
haklısın canım bnm sabır işte...
bende ha diyince gidemem çünkü artvinde ben istanbuldayım 17 saat :)
evett kıbrıs o konuda sıkıntılı maalesef :/
biz allaha şükür hiç yoktan günde yarım sat konuşabiliyoruz şükür ki bazen 2 kere :/
sende sabret canımm
martın 2 sınde gttım 1 gece kaldım geldım.artık bı daha o gelır hazıranda falan ınsallah olursa.of of cok zor cok ozledım onu
canım ne güzel gidebilmişsinn ama benim öyle bir şansım yok benimkide ağustosta gelicek tek izin zor ama dayanmak zorundayız...
bu arada canım sen hangi şehrdesin ?
suan ızmırdeyım okuyorum.sen nerdesın canım ? evet tek ızın zor.dogum gnum hazıranda ondan hazıranda gelmek ıstıyor bu 15 gun flan kalır
istanbuldayım canım ben
evet canım zor ama izinden sonra 180 günümüz kalck öyle avuncaz artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?