92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

huhuu kızlarr
bugün aksam geliyo benmki cok mutluyum tatlı ve börek yapıyorum en sevdiği şeyleri yesin kuzum kıyamam

benim sevgilim henüz gitmedi ama okul için erteletmişti 2014de bitiyor tecili. Daha gitmeden korkuyorum o gittiğinde napıcam

Selam kızlar...
Sıkıldımm bunaldım bugünn bir garibim...
sevdiceğimle tartışma denmezde biraz sıkıcı şeyler oldu yani aynıyız iyiyizzz ama tartışmayıp hiç böyle olunca içim daraLıyor...

Son düzenleme:
bendeeee. catlıcam yaaa cok daraldım bugun.bende tartısınca hemen duzeltmek ıstıyorum uyku gırmez yoksa gozume ama o hıc oyle deıl.s

bendeeee. catlıcam yaaa cok daraldım bugun.bende tartısınca hemen duzeltmek ıstıyorum uyku gırmez yoksa gozume ama o hıc oyle deıl.s

canım biz hiç tartışmıyoruz kavgamız hiç olmadı şimdiye kadar hemen çözülüyodu ama huzursuz oluyoruz ikimizde ufak şeylerdende....ne blm hep iyiydik şimdi kötü oldum :/
seninki kıbrısta ya iletişim pahalı diyorlar konuşabiliyormusunuz rahat ?

valla suan santralde oldugu ıcın konusuyoruz.ama ordan gıderse hayal olur konusmak ıns oyle bsy olmaz:S tum gun gece olsun dıye bklıyorum.onunla konusmak ıcın ..

Edacim nasilsin canim hayirdir neden tartistiniz

iyiyim canım benim ya geçmişten gelen bir konu sebebiyle tartıştık...işte...konuşuruz tekrar beni kendi yerine koy düşün dedi dedim tartışırız hatta nefret et benden istersen ne bu dedim
saçmalama tartışmıcaz konuşucaz dedi yani kavga boyutunda değildi öyle gülşahcım ama üzülüyo insan...

sen nasılsın bakalım

sabır tasına döndum adeta zaten.beklemek ıcın yaratılmısım gıbı hıssetyorum.ha dıyınce kalkıp gıtmen ımkansız cok pahalı ztn offfff ..

haklısın canım bnm sabır işte...
bende ha diyince gidemem çünkü artvinde ben istanbuldayım 17 saat :)
evett kıbrıs o konuda sıkıntılı maalesef :/
biz allaha şükür hiç yoktan günde yarım sat konuşabiliyoruz şükür ki bazen 2 kere :/
sende sabret canımm

martın 2 sınde gttım 1 gece kaldım geldım.artık bı daha o gelır hazıranda falan ınsallah olursa.of of cok zor cok ozledım onu

martın 2 sınde gttım 1 gece kaldım geldım.artık bı daha o gelır hazıranda falan ınsallah olursa.of of cok zor cok ozledım onu

canım ne güzel gidebilmişsinn ama benim öyle bir şansım yok benimkide ağustosta gelicek tek izin zor ama dayanmak zorundayız...
bu arada canım sen hangi şehrdesin ?

suan ızmırdeyım okuyorum.sen nerdesın canım ? evet tek ızın zor.dogum gnum hazıranda ondan hazıranda gelmek ıstıyor bu 15 gun flan kalır

canım ne güzel gidebilmişsinn ama benim öyle bir şansım yok benimkide ağustosta gelicek tek izin zor ama dayanmak zorundayız...
bu arada canım sen hangi şehrdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…