her zaman demiyo zaten kızım yavrum yada adımı söylüyo dün işte konuşmalar geçiyo aile arasında gelin adayının yanında demeyin böyle şeyler sonra o da bize der falan diyip gülüyolar bazen de birine tanıştrken oğlumuzun arkadaşı gelin adayımız dio aslnda haklı tamam ciddiyiz ama daha gelinleri değilim işte ne biliim ya ben de hemen sanki başka adaylar mevzusu varmış gibi çektm :)
bana karşı iyiler bi sorun yok zatende böyle takıldım yazmak istedim...
seni de allah kavştrsn canım..bizim mehtap 42 :) dağıtıma gelcek
selamm kızlarr belki beni unuttunuz uzuunn zamandır giremedim çünkü. 92/4 lerden elif nesil diye hatırlatayıım :)
nasılsınız iyisiniz inşallah. pek dahil olamasamda sohpetlerinizi okudum.az çok aranızdaydım.
benim bu son 1 ayım yoğundu dedem 20 gündür yoğun bakımdaydı ve geçen hafta kaybettik kendisini. o yüzden yoğundum bu sıralarr.
askerlik düşecek diyorlarrr hiiç umudum yok ama allah yüzümüze bakar belki.
benim askerim usta birliğine iyiden iyiye alışıyor. umarım sizinkilerde memnundur yerlerinden. görevleri belli oluyor işte. yazane ye almak istemişler bi komutanda yanına almak istemiş saklamış bizimkini ortalıkta görünme demiş onun postası olmus çok iyiyiz diyo. sürekli gazino da tv izliyoruz birlikte diyor. umarım sizinkilerde rahattır.
hepinizi seviyorumm kendinize iyi bakın yarenlerr öpüldünüz
kızlar tören süperdiii onu ilk gördüğümde ki kalp atışlarım tarif edilemez...o kadar askerin içinde de hemen tandım benimkini çok güzeldi ayrılırken ağlamıcam desem de ağladım allah bugünleri nasip etti ne mutlu ...
ailesiylede herşey güzel annesi zaten öyle dolu ki oğlum diye heycandan gitcekti kadın...
size bişi sorcam annesi falan çok iyi bazen gelinimiz diyo bazende gelin adayı falan diyo adımla hitap ediyoda mesela bi mevzu oluyo gelin adayının yanında böyle demeyin falan diyo ben biraz tuhaf oluyorum sanki başka aday varda biride ben gibi öyle bişi de yok ben mi alınıyorum nedir bilmem ya bi bu konuya takıldım dünden beri yorum bekliyorum sizden aslında çok yakın davranıyolar kızım yavrum falan hep böyle ama gelin adayı lafı geçiyo bazende
selam kızlar .. yine yeni yeniden döndüm buralara şahane geçen 11 günün ardından.. herşey çok güzeldi 11 gün boyunca onun göz hapsindeydim ama böyle hapse can kurban tabiitarif edemiyorum ama hepiniz yaşadınız yada yaşıcaksınız çok güzeldi herşey. şunuda yapsaydık diyebileceğimiz hiçbirşey kalmadı hergün görüştük.. yedik içtik hatta baya bi çok para harcadık (1000lira şaka giibi)
ayrılık günüyse hiç gözyaşı yoktu diyebilirim.. zaten bana peşin peşin nolur ağlama demişti. bende hç ağlamadım.güzelce günümüzü geçirdik genelde onlardaydık son günlerde.ailesiylede herşey yolunda evden biri gibi oldum artık..
herşeyi konuştuk birbrimizi teselli ettik allaha emanet ol değip o beni eve bıraktı 21.30 gibi. zaten otobüsü 23 deydi. bindi yolda biraz konuştuk sonra uyudu. sabahta ben mekana geldim diye aradı,dün ağlamadığın ve güçlü durduğun için işi zorlaştırmadığın içinde teşekkürler aşkım benim dedi.hatta öğlen aradığımda da meşguldü maç yapıyorlrmış
böyle yani kızlar 11 gün önceki hayatımıza geri döndük . boşluk oldu olmadı değil ama 5 ay beklemişsek bi 5 ay daha bekleyebiliriz. böyle bakıyorum ben olaya . ağlamakta hiç birşeyi değiştirmeyecek. güzelce geldi geçti işte
edacım nişan elbisen gayet güzel bak bulmuşsun işte ben dedim sana bulursun diyeee..
kamilecim canım tartışma olayınızda ömer haklı ama seni anlıyorum çnkü birşeyi devamlı söylediklernde sanki biz nasıl davranmamız gerektiğni bilmiyomuşuz gibi oluyo buda insanı sinir ediyo patlatıyo biyerde. ama şuan zaten mantıklı düşünemiyorlar biliyosun halledersiniz bugün eminim ..
bide şu askeriyede kalma olayı cihanda da vardı bende hemen hayır dedim çnkü il il dolaşmak doğusu var batısı var can güvenliği yok vs vs..
elif başın sağolsun canım sana ve ailene Allah sabır versin..bak askerinde alışmış artık ne güzel rahatıda yerinde olursa günler daha hızlı geçer sizin için..bi sorun olmadan şu askerliği bitirisiniz umarım(herkes için geçerli tabi)
begümcüm ne güzel duygudur o çok iyi biliyorum bir daha yaşanmıycak bir şey..ne gurur verici orda olmak dimiannesinin dediğine çok takılma bence resmi bir şey yok ya onların gözünde aday gibi görünüyoruz ama onlarda biliyor başka adayın olmadığını ve olmayacağını
gizemcimmm ne güzel mehtap yapmışsınız öylebak dimdik durmuşsun ne kadar hoşuna gitmiş.Allah kavuştursun canım artık haziran gelsede bende o duyguyu tatsam diye bekliyorum
tartışma iişini konuştuk hallettik canım haklı ama işte birden parlayıverdim benneyseki sorun falan kalmadı..askerde kalma işinide çok detaylı konuşamadık ömerde çok istemiyor sadece konuşuldu bi sorayım dedim dedi öylecede kapandı ki zaten aileside istemez gibime geliyor..
gizemcim kamilecim çok teşekkür ederim hakikaten çok gurur verici bişey dün mutluluktan ağladım resmen bide o kadar asker ailesine kavuşrken kimsesi olmayan ağacın altında oturmş etrafa bakan askerleri görünce ağladm
içimi ferahlattınız benim bi huyum var ufak şeylere takılırım böyle hiç sevmiyorm bu huyumu..
rica ederşz canım..
evet ya herkesin ailesi varken orda yanlız olmak çok üzücü olur gerçekten
ya o huy bende de var ama insanın kafasını herşeye takmasına sebep oluyo . değiştirmek lazım da işte..
sağol cnm darısı başına haziran gelsinde sende yaşa canım benim..
hallettiyseniz sorun yok.. uzatmamaışsınız ya en iyisi.
ya evet bencede aileside istemez sıkıntılı çnkü:26:
gizemcim kamilecim çok teşekkür ederim hakikaten çok gurur verici bişey dün mutluluktan ağladım resmen bide o kadar asker ailesine kavuşrken kimsesi olmayan ağacın altında oturmş etrafa bakan askerleri görünce ağladm
içimi ferahlattınız benim bi huyum var ufak şeylere takılırım böyle hiç sevmiyorm bu huyumu..
aynen canım bütün olarak düşünüyosun öyle bi ciddiyet olmasa beni ne ararlar sorarlar falan ama cımbızla gidip bi kelime çekiosun sonra kurda kur :))
inşallah gizemcimmm inşallahki ömerin ailesi ömere çok düşkün şu askerliği zor dayanıyor orda kalıcam derse ne derler bilmiyorum..
ailesi gelemeyenler için ne kadar zordur kimbilir..begümcüm ne demek herkes dönem dönem takılıyor birde şimdi en hassas olduğun dönem en küçük ayrıntı gözünden kaçmazama bak böyle küçük şeyleri çok takma bence kendin içn
ahhahahh canım aynen öyle düşün dur
sizin ustanız nereye çıkacak bakalım ya merak çoktur şimdi..
inşallah gizemcimmm inşallahki ömerin ailesi ömere çok düşkün şu askerliği zor dayanıyor orda kalıcam derse ne derler bilmiyorum..
ailesi gelemeyenler için ne kadar zordur kimbilir..begümcüm ne demek herkes dönem dönem takılıyor birde şimdi en hassas olduğun dönem en küçük ayrıntı gözünden kaçmazama bak böyle küçük şeyleri çok takma bence kendin içn
benim zaten en kötü özelliğim erkek arkadaşmla da hep böyle gereksiz ayrıntılara takıldm için kavga ederiz :)
42 gün sonra belli olcak canım dün meslekçiler ve şöförler dağıtıma gittiler bizimkiler daha orda bakalım bölükte 1.oldu belge falan verdiler dün nasıl duygulandık söylememişti hiç süpriz oldu...bunlar dosyaya eklencekmş olumlu etkiler diomuş komutanı dağıtımda neresi çıkarsa çıksın hayırlı bi yer olsun diye dua ediyoruz burda rahatı iyi komutanları iyi inşallah böyle olur gittiği yerde de
tabi canım alınan cezalar nasıl olumsuz etkiliyorsa bu belgelerde olumlu yönde etkiler bence gideceği yeri. inş canım ya hayırlı ve rahat biyer olsun. çnkü gittiği yerde huzuru olmazsa seninde burda olmuyo haliyle tartışmalar vs insanı çok yıpratıyo..zaten zor bir süreç iyice zorlaşıyo.
kızlar ben şimdilik çıkıyorum sabaha karşı geldim biraz dinlencem hemen paylaşmak istedim sizle öpüyorm sizi görüşürüzz
evet canım düşkünlüğü geç hani çok iyi maaşı vs olsa yine neyse ve fazla önleride açık olmuyo yükselemiyorlar ki.. vede o ortamı herzaman kaldırmak zor hep bi resmiyet alt üüst ilişkisi.. can korkusu vs. :26:
bana bu askerlik yetiyo yani gerisinide çekemem
Kamile canim nasilsin hastaydin duzeldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?