92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım canım onlar ciddisiniz ama ortada resmiyet olmadığından diyorlardır bencede yani başkası olduğundan değil

sağol canım .. mehtaba çok az kalmış ya 42 gün hemen gelsin

elif başın sağolsun canım sana ve ailene Allah sabır versin..bak askerinde alışmış artık ne güzel rahatıda yerinde olursa günler daha hızlı geçer sizin için..bi sorun olmadan şu askerliği bitirisiniz umarım(herkes için geçerli tabi)

begümcüm ne güzel duygudur o çok iyi biliyorum bir daha yaşanmıycak bir şey..ne gurur verici orda olmak dimi annesinin dediğine çok takılma bence resmi bir şey yok ya onların gözünde aday gibi görünüyoruz ama onlarda biliyor başka adayın olmadığını ve olmayacağını

gizemcimmm ne güzel mehtap yapmışsınız öyle bak dimdik durmuşsun ne kadar hoşuna gitmiş.Allah kavuştursun canım artık haziran gelsede bende o duyguyu tatsam diye bekliyorum
tartışma iişini konuştuk hallettik canım haklı ama işte birden parlayıverdim ben neyseki sorun falan kalmadı..askerde kalma işinide çok detaylı konuşamadık ömerde çok istemiyor sadece konuşuldu bi sorayım dedim dedi öylecede kapandı ki zaten aileside istemez gibime geliyor..

sağol cnm darısı başına haziran gelsinde sende yaşa canım benim..
hallettiyseniz sorun yok.. uzatmamaışsınız ya en iyisi.
ya evet bencede aileside istemez sıkıntılı çnkü:26:

gizemcim kamilecim çok teşekkür ederim hakikaten çok gurur verici bişey dün mutluluktan ağladım resmen bide o kadar asker ailesine kavuşrken kimsesi olmayan ağacın altında oturmş etrafa bakan askerleri görünce ağladm

içimi ferahlattınız benim bi huyum var ufak şeylere takılırım böyle hiç sevmiyorm bu huyumu..

rica ederşz canım..
evet ya herkesin ailesi varken orda yanlız olmak çok üzücü olur gerçekten

ya o huy bende de var ama insanın kafasını herşeye takmasına sebep oluyo . değiştirmek lazım da işte..

aynen canım bütün olarak düşünüyosun öyle bi ciddiyet olmasa beni ne ararlar sorarlar falan ama cımbızla gidip bi kelime çekiosun sonra kurda kur :))

sağol cnm darısı başına haziran gelsinde sende yaşa canım benim..
hallettiyseniz sorun yok.. uzatmamaışsınız ya en iyisi.
ya evet bencede aileside istemez sıkıntılı çnkü:26:

inşallah gizemcimmm inşallah ki ömerin ailesi ömere çok düşkün şu askerliği zor dayanıyor orda kalıcam derse ne derler bilmiyorum..

ailesi gelemeyenler için ne kadar zordur kimbilir..begümcüm ne demek herkes dönem dönem takılıyor birde şimdi en hassas olduğun dönem en küçük ayrıntı gözünden kaçmaz ama bak böyle küçük şeyleri çok takma bence kendin içn

aynen canım bütün olarak düşünüyosun öyle bi ciddiyet olmasa beni ne ararlar sorarlar falan ama cımbızla gidip bi kelime çekiosun sonra kurda kur :))

ahhahahh canım aynen öyle düşün dur

sizin ustanız nereye çıkacak bakalım ya merak çoktur şimdi..

benim zaten en kötü özelliğim erkek arkadaşmla da hep böyle gereksiz ayrıntılara takıldm için kavga ederiz :)

ahhahahh canım aynen öyle düşün dur

sizin ustanız nereye çıkacak bakalım ya merak çoktur şimdi..

42 gün sonra belli olcak canım dün meslekçiler ve şöförler dağıtıma gittiler bizimkiler daha orda bakalım bölükte 1.oldu belge falan verdiler dün nasıl duygulandık söylememişti hiç süpriz oldu...bunlar dosyaya eklencekmş olumlu etkiler diomuş komutanı dağıtımda neresi çıkarsa çıksın hayırlı bi yer olsun diye dua ediyoruz burda rahatı iyi komutanları iyi inşallah böyle olur gittiği yerde de

evet canım düşkünlüğü geç hani çok iyi maaşı vs olsa yine neyse ve fazla önleride açık olmuyo yükselemiyorlar ki.. vede o ortamı herzaman kaldırmak zor hep bi resmiyet alt üüst ilişkisi.. can korkusu vs. :26:

bana bu askerlik yetiyo yani gerisinide çekemem

tabi canım alınan cezalar nasıl olumsuz etkiliyorsa bu belgelerde olumlu yönde etkiler bence gideceği yeri. inş canım ya hayırlı ve rahat biyer olsun. çnkü gittiği yerde huzuru olmazsa seninde burda olmuyo haliyle tartışmalar vs insanı çok yıpratıyo..zaten zor bir süreç iyice zorlaşıyo.

hakikaten öyle canım sesi iyi gelince sende iyi oluosun azcık farklı gelsin insan kötü oluyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun elbet geçicek bugünler

kızlar ben şimdilik çıkıyorum sabaha karşı geldim biraz dinlencem hemen paylaşmak istedim sizle öpüyorm sizi görüşürüzz

aynen aynen canım ben askerden gel askerliğin a sını duymak istemiyorum diyorum ömer neleri düşünmüş ama artık düşünmüyor sanırım adı bile geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…