Canım valla safak azalıyo yaa suna bak daha dün 400lerden 300lere gecmek için can atıyoduk suan 300leri ortaladıkagustostamı alıcaksınız izni neden canm ya gec degilmi agustos
Cerencim bizde idare ediyoruz Allaha sukur. Edacimm elbisen cok tatliii cok begendimm ohh ne guzell eglenicen nisanda
canım en iyisini düsünmüssünüz o zaman bence bütün izinleri kullanın gelmisken uzun süre kalsın yanında epey görmiycen cünkü 5 6 gün canm beklersin yaaevet geçiyor canım tek izin kullanıcaz çnkü karakolda adam az tek kullandırtıyorlarmış bizde tam ortaladık hem az kalıcak dayanırız diye izinden sonra ben erken terhis istiyodum oda tabii 10 gün kullanıcaktık yok dedi tam kullanıyım yetmez 20 falan kullanıcaz sanırım veya 15 - 5-6 gün erken teskere alıcazz inşallah
Bizde haziranın sonuna doğru dusunyoruz bakalım o gunler bi gelsee...
selam kızlar nasılsınız ?
Edacım elbisen çok hoş hayatım yakışmış sade zarif olmuşun eğlen gel bakalım
İyiiym canımm sen nasılsınnn??
teşekkürler canım biraz göbeğim var amaaa
aynen ele avuca gelioz yaniaman olsun o kadar çöp gibi olmaktan iyidir az ele avuca gel
bende iyi sayılırım dudağımda uçuk çıktı ne meret bişey ya geçmiyo bir türlü
cerencimmm barışmışsınız çok sevindim canımartık konuşun anlaşın bir daha böyle şeyler yaşamayın
edacımmm elbisene bayıldım en sevdiğim modellerden.bende en yakın arkadaşıma diyorum hadi söz falan yapında siyah elbiseden giyicem ben diyorum
kızlarrr siz nasılsınız bakalım keyifler nasıl?
aynen ele avuca gelioz yaniayyy bende hiç çıkmadı ama kötü bişiy geçmiş olsn canımmm
sağol canım şafağımıza bak ya şaka gibi
aynen ele avuca gelioz yaniayyy bende hiç çıkmadı ama kötü bişiy geçmiş olsn canımmm
sağol canım şafağımıza bak ya şaka gibi
aynen yaaaa sevdiceğim her ne kadar 100leri görmeden geçiyor demiycek olsada vallahi geçiyorrrrr
yarın 348 !
canım teşekkürlerrr
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim canım bende dünden daha iyi yani
Selam canlar her ne kadar tek yorum atıp çıkcak olsam da bi uğrayayım dedimm:) bizmkilerin telleri hep toplamışlar ama çaktırmadan hattını almış verirken uyuyan bi arakdaşı varmış komutan onun teli görmeynce almamış ona takmış öyle haberleşicez artıkın napalımm,buna da şükür.Eğiti yapıyorlarmış ama oyle sor gibi değil ders falan çalışıyorrlarmş artk nası oluyosa anlamadm pekk:)) şafaklar azalıyor evvetttyarın 288 inanamıyorum şaka gibii.
aradımı askerin canım ya ?
aradı canım.gıtmemıs.kalbınden dolayı geri hızmet yazmıslar.ınsallah baska goreve vermezler ozmn hıc konusamayız.komutanları cok sevıo onu bakalım ne karar alcaklar ...
Çok sevindim canım inşallah gitmez tabii
konuşup konuşamamyı geç bence orda can güvenliği önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?