Edacım ben sıramı sana verdim gitti:123:
seninki isyan edicek ama artık gülşenyok yok sen önden ben senin peşinden gelirim canımmm
kızlar benim çıkmam lazım topiğimiz kalabalık pek güzel nazar değmesin
hepinize iyi akşamlarrr kendinize iyi bakınn
Edacım valla benim daha belli değil bir gelsin rıza duruma göre artıkn
canım bizimkide belli değil iş güçe bağlı bizim istediğimz tarihler o zaman ama kısmet hayat ne gösterir bilinmiyor maalesef hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Aynen öyle edacım allah hakkımızda neyse hayırlısı onu nasip etsin
gunaydın kızlarr
Kamile cok gecmis olsun canım dikkat et bak havalar birden sogumaya basladı..
Askerlik mi düsecekmis 21 martta pehh zerre inancım kalmadı anneler günü zamanı da düsebilirmis öyle diyolar ama ben hic inanmıyorum basbakan nerden anlasın ki halimizi kendi oglu kac gün yaptı ortada..
Yarın cenk geliyo evci iznine:44: gene ayrılık anını düsünüyorum cok üzücü ellerimle bindirmek artık 2 haftada bi degilde 3 4 haftada bi geliyo böylesi daha iyi sanırım
ceren tatlim baristiniz mi
güzel olmuşsun canım seninkinin korkusuna boyu uzun elbise almıssın kızdımı
güzel olmuşsun canım seninkinin korkusuna boyu uzun elbise almıssın kızdımıgöbek içeri bakalıım
Aman akılları kalmasın diyoruz hep düsünüyoruzda onlarda bizi düsünse bizim düsündügümz kadar kadınlar ne kadar fedakar ya bende öyleyim kuzum.. korse tak bi göbegin var birazcık.. 8 kilomu neyy:83:kıız nasl verdin o kadar kiloyu kısa süredeaynen canımm zaten çok kısa giymem normal hayatımda onada attım foto mailine haftaya çarşıya çıkıcak bakarya o sonradan bana dedi içine sinen bişey al hayatım sorun değil çok abartmadan diye ama ben aklı kalmasın diye aldım böylee
aynen aynen göbeğim çıktı yine 2 kilo almışım o kadar vermiştim 8 kilo :/ korse takarım artık
bu arada barışmışsınız canım sevindimmm
Aman akılları kalmasın diyoruz hep düsünüyoruzda onlarda bizi düsünse bizim düsündügümz kadar kadınlar ne kadar fedakar ya bende öyleyim kuzum.. korse tak bi göbegin var birazcık.. 8 kilomu neyy:83:kıız nasl verdin o kadar kiloyu kısa sürede
tak canım bi göbek var zaten bacakların falan ince senin benimde öyle bitek göbekten ibaretimyok yok benimki düşünüyo vallaevet ama kadınlar daha fedakar bu gerçek maalesef cnm
hahah biliyorum canım göbeğim var hastada olucam ondan şişkinlikte var biraz takıcam :) yok canım acemilik dönemi ve ondan 1 ay öncesinde vermiştim
sabahları ılık su içiyodum mutlaka hatta sıcak denilebilir kaynamış ve az yiyodum çikolata falan çok az yiyodum canım istemiyodu zaten verdim öylee
tak canım bi göbek var zaten bacakların falan ince senin benimde öyle bitek göbekten ibaretimsigarayı bıraktım bende diyete basladım ardından 10 kilo verdim yazdan beri hep kilo alıcam korkusu vardı içimde simdi cok sükür rahatım yaa o korkuyu yendim
valla annene söyle cok dikkat etsin diyet yapsın bi süre en azından ilk zamanlar yapsın iştah cok acık oluyoevet canım vücut yapım öyle bacaklarım incecik ama göbeğim var ve gitmiyor yazın yüzünce falan sıkılaşıyor o kadar.hadi ya sigarayı bırakanlar alıyormuş evet ben içmediğim için sorun yokannemde bıraktı 2 hafta oluyo 2 kilo aldı yanii...dikkat et almazsın canım
valla annene söyle cok dikkat etsin diyet yapsın bi süre en azından ilk zamanlar yapsın iştah cok acık oluyo
Canım valla safak azalıyo yaa suna bak daha dün 400lerden 300lere gecmek için can atıyoduk suan 300leri ortaladıkevet canım biliyorum normalde zayıftır bakaLm nolucak hayatta o diyet yapamazevet epey açıkk
bu arada şafaklara bak kız valla azalıyor haaÇokkk mutluyum valla her ne kadar mehtap ağustosta olsada o zaman şafak 180 falan olucakkk teyyteyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?