92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacimmm gozun aydin ama öle aglayip kendinide askerinide uzme canim

Sağol gülşahcımda ya yok 1 aydır dayanıyodum ben gittiğinden beri artık ağla ağla içimde patlamasın diye reglym bide duygusallığım tavan tutamadım ağlıyorum bir yandanda çok özledim hayatımm çok of seni seviyorum diyorum garibim ya bende hayatım ağlama nolur bende snei seviyorum .çok özledim sevgilimmmmmm falan bu moda geçti benimkide o güzel laflar dedikçe ben ağlıyorum falan Allahım ya neyse rahatladım ama oh daha 1 ay ağlamam sanırım

41 kere maşallahh edacım nazar değmesinnn

Hahahah eda walla bizde ogrenicez senin regl donemlerini seni sakinlestirmeye calistiricaz galiba

41 kere maşallahh edacım nazar değmesinnn

Amin canım benim hepimizinkine inşallah
Ağladım rahatladım yahu of !
Sizin usta birlikleri ne zaman belli oluyor yahu inşallah güzel bir yer çıkar çok heyecanlı bir dönem valla
burdaki arkadaşlar bizim benimkinin sürecini ne günlerdiii kızlar ya

ağlama canım ya görürsün zaten çarşısı kitli mi bak ben de görmüyorum gittiğinden beri izinde görücem sadece
Rabbim yardım etsin ağlamakda çözüm değil hani insan kendini yıpratıyor
ben ağladığım da benimkide ağlıyor deli adamım benim yufka yüreklidir çokk

Hahahah eda walla bizde ogrenicez senin regl donemlerini seni sakinlestirmeye calistiricaz galiba
ayy yavrum bnmki düzensiz 2 ayda bir oluyorum ilaç kullandım falan hyeni yeni düzeldi ondan sebepp heralde bnmkide diyo tamam aşkım tamam hastasın diye böylesin tamam sakin komedi ya hahahah

Canım 2 haftada bir çarşımız bu c.tesi yada pazar var şükür.
sende haklısın be ipek valla şükretmem lazım ama doldum 1 aydır özlem tavan oldu 1 kere gördm camerada işte 1 kere çıktı çarşıuya bu 2nci olcak....
Benimkide duygusall sesi hemen değişir poffff

nasılsın bakalmm

37 gün sonra falan canım bende şimdi diyorum kendi kendime inşallah hayırlı bi yer çıkar da rahat ederiz diye

Yaa eda bende izine gelme diyorum ama baya ozledim beraber yaptigimiz seyleri cok ozledimmm

gülşahcım kullan valla dayanamazsınız bizde ağustosta toplu kullanıcaz 5 gün bırakırız sanırım en fazla...
kullanın kesinlikle ya dayanamazsın ahh ahh yakın olsaydı giderdik günübirlik ama kısmet...
bende özledim gülşahcım daha 1 ay oldu ama çok özledim
dayanalım güzel günler bekliyo bizi ama kesnlkle kullanın seninkisi de dayanamaz bence

37 gün sonra falan canım bende şimdi diyorum kendi kendime inşallah hayırlı bi yer çıkar da rahat ederiz diye

Daha varmış canım önemli olan hayırlı bir yer çıkması rahat etmesi uzak yakın üzülme tamam mı
Zaten biz burda olcaz merak ediyorum vallahi sizinkileride ayrı bir heyecan o dönem

Canim benimki supriz yapip iki ay once on gunlugune geldiya gittigi gun ne zaman geliyim demeye basladi mayista geliyim dio mayista gelirsede kasima kadar napicaz gelme diyorum bende

Daha varmış canım önemli olan hayırlı bir yer çıkması rahat etmesi uzak yakın üzülme tamam mı
Zaten biz burda olcaz merak ediyorum vallahi sizinkileride ayrı bir heyecan o dönem

neresi hayırlıysa orası olsun diye dua ediyorum burası gbi bi yer olursa süper olcak...

belki ay sonu ben bi günlük kaçıcam oraya çarşı izninde gelmesinede tam 20 gün falan kalcak süper olcak :)

öyle canım insan doluyor bazen en azından ayda 2 kez göreceksin çok iyi buu
çok şükür iyiyiz sıkıntı yok sen nasılsın canım
bu arada bizde kullanıcaz 15 gün e 6 gün yol izni veriyorlarmış bizde teskere tarihinden 1 hafta önce bekliyoruz inş. gelmesini

aynen canım doluyor...
aynen şükür
canım ne güzel bizimde 4 gün yol..bakalım nasıl olucak..tabiiki kullanın geçmez kii
iyiyim ben tatlım

neresi hayırlıysa orası olsun diye dua ediyorum burası gbi bi yer olursa süper olcak...

belki ay sonu ben bi günlük kaçıcam oraya çarşı izninde gelmesinede tam 20 gün falan kalcak süper olcak :)

canım senin gitme şansın var ne güzel benim öyle bir şansım yoktu çanakkaleye acemilikte şimdi Artvine imkansız zaten
İnş güzel yer çıkar canım dua et.

Canim benimki supriz yapip iki ay once on gunlugune geldiya gittigi gun ne zaman geliyim demeye basladi mayista geliyim dio mayista gelirsede kasima kadar napicaz gelme diyorum bende

Canım sizin temmuz gibi ideal bence seninki izinsiz dayanamaz şimdiden diyorsa hatta hazirandada gelebilir 5 ay dayanırsınız bizimkide öyle olcak
izinden sonra 5.5 ay sonra terhis tabii planladığımız gibi olursa

inşallah canımmm benim hep dua ediyorum zaten elden başka bir şey gelmiyo zaten ...

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda sevdiceklerinizi görün inşallah...görüşürüzzz

Edacim gonderip bi o kadar daha bekleme dusunceside cok kotu yapio insani :)

haklısın gülşahcım ya geçmez ki böylede günler bizimkide can onlarınkide..Çok ama çok zor...Ben dağıtımdan sonra kötü olmadım güçlüydüm.
Bence bu izinden sonra daha kolay olcak çünkü hani diycez 5 ay kaldı zaten sonra temelli yanımda bitiyor diye avunucaz bu sizin içinde geçerli gülşahcım doğru değil mi ama ?

Bitanem oyle ama mesela o bes ayda neler cekioz zaman gecmio sabrimiz tasio bi o kadari daha insan goze alamioki o yuzden gonderirken uzuluo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…