Ahaaha nasıl yaaa :84: ay tükürüyüm ben böyle sansa yaaaCerennnn bugun cantaciya gittim ama kiz yoktuuu
hosgeldin aramıza tertip benmde askerim sivasta memnun oldum burda karsılasırsak tanısıp kaynasalım birgünslm kızlar yeni katılıyorum aranıza :) nasılsınız? şafaklarınız nedir ve nerede askerleriniz? benimki tunceli-ovacıkta şafağımızda 354
selam kızlarrr...
bu ara pek uğrayamıyorum okuldaki açıkları kapatmaya çalışıyorum ..
zaman geçmiyo sanki bu ara yani bana öyle geliyo cihanda geceye geçti zaten gündüz bitmek bilmiyo konuşmadığımız için. gece onla konuşuyorum geç yatıyorum günü uzun uzun yaşıyorum
Ahaaha nasıl yaaa :84: ay tükürüyüm ben böyle sansa yaaa
hosgeldin aramıza tertip benmde askerim sivasta memnun oldum burda karsılasırsak tanısıp kaynasalım birgün
canmm nasılsın banada zaman hic gecmiyo bu aralarr cıldırmak üzereyiim
ya biliyomusun banada 300 ler cabuk geciyo gibi geldi, daha dün yeni baslamıstık ne bileyim ama 200 lere inerken yavasladı sanki zaman bilmiyorumki :44:iyi olmaya çalışıyorum canım ya sıkıldım gibizaman geçmedikçe sinir oluyorummm 300ler çok hızlı geçiyo gibi gelmişti..
kuaföre gittim iyi gelir diye hep perçem vardı bende gittim kahkül kestrdim çok beğenmedim onada sinir oldumm
sen nasılsın canımm
ya biliyomusun banada 300 ler cabuk geciyo gibi geldi, daha dün yeni baslamıstık ne bileyim ama 200 lere inerken yavasladı sanki zaman bilmiyorumki :44:
ahh ahh kızlar ben napim 400 ler hiç geçmiyo hiç ...
canım tabi orası öylede biriktikçe günler dayanmakta sanki zorlaşıyo birike birike günler
bu ara ben biraz negatifim:26:
herşey aynı rutinleşti belki o yüzden böyle geliyo bilmiyorumki canım ya.beni cihanla az konuşmakta etkliyo sanırım..ya çnkü sabah 10 gibi aradı 3-5 dk konuşurduk. 12 gibi arardı yine öyle . akşam 5 te arardı yine öyle saat 6 gibide uzun uzun konuşurduk 8 e kadar vakti oluyodu.
şimdi akşam 7 ye kadar uyuyo zaten . o saate kadar çalmıyo telefon7 den sonra da 12 gibi uyuyorum ben sabah okul olduğu için 5 saatte ne kadar konuşulablilir ki ..
az kalms güzeliim 11 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer :)ahh ahh kızlar ben napim 400 ler hiç geçmiyo hiç ...
bende çok duygusallaştım gitmeden önceki halime döndüm ağlamak geliyo içimden
evet canım konusamayınca zaman daha bi yavas geciyo biliyorum..
az kalms güzeliim 11 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer :)
evet canım konusamayınca zaman daha bi yavas geciyo biliyorum..
az kalms güzeliim 11 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer :)
ama kendimize gelmemiz lazım ya çnkü böyle düşündükçe daha da yavaşlıyo günler. kendi işimizi zorlaştırıyoruz:26:
kuşum sizin saatleriniz mi uymuyo birbirineaklıllık yaptı aslında denetlemeler yaklaştı gece rahat ediyo . o rahat olunca bende gündüze geç demek istemiyorum daha 3 gün oldu zaten
Selam Kızlar
Moral bozmak yok nereden nerelere geldik allahın izniyle askerligi yiyip bitircez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?