92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

slm kızlar yeni katılıyorum aranıza :) nasılsınız? şafaklarınız nedir ve nerede askerleriniz? benimki tunceli-ovacıkta şafağımızda 354

selam kızlarrr...

bu ara pek uğrayamıyorum okuldaki açıkları kapatmaya çalışıyorum ..

zaman geçmiyo sanki bu ara yani bana öyle geliyo cihanda geceye geçti zaten gündüz bitmek bilmiyo konuşmadığımız için. gece onla konuşuyorum geç yatıyorum günü uzun uzun yaşıyorum

Cerennnn bugun cantaciya gittim ama kiz yoktuuu
Ahaaha nasıl yaaa :84: ay tükürüyüm ben böyle sansa yaaa
slm kızlar yeni katılıyorum aranıza :) nasılsınız? şafaklarınız nedir ve nerede askerleriniz? benimki tunceli-ovacıkta şafağımızda 354
hosgeldin aramıza tertip benmde askerim sivasta memnun oldum burda karsılasırsak tanısıp kaynasalım birgün

canmm nasılsın banada zaman hic gecmiyo bu aralarr cıldırmak üzereyiim

iyi olmaya çalışıyorum canım ya sıkıldım gibi zaman geçmedikçe sinir oluyorummm 300ler çok hızlı geçiyo gibi gelmişti..
kuaföre gittim iyi gelir diye hep perçem vardı bende gittim kahkül kestrdim çok beğenmedim onada sinir oldumm

sen nasılsın canımm

Son düzenleme:
ya biliyomusun banada 300 ler cabuk geciyo gibi geldi, daha dün yeni baslamıstık ne bileyim ama 200 lere inerken yavasladı sanki zaman bilmiyorumki :44:

ya biliyomusun banada 300 ler cabuk geciyo gibi geldi, daha dün yeni baslamıstık ne bileyim ama 200 lere inerken yavasladı sanki zaman bilmiyorumki :44:

herşey aynı rutinleşti belki o yüzden böyle geliyo bilmiyorumki canım ya.beni cihanla az konuşmakta etkliyo sanırım..ya çnkü sabah 10 gibi aradı 3-5 dk konuşurduk. 12 gibi arardı yine öyle . akşam 5 te arardı yine öyle saat 6 gibide uzun uzun konuşurduk 8 e kadar vakti oluyodu.
şimdi akşam 7 ye kadar uyuyo zaten . o saate kadar çalmıyo telefon7 den sonra da 12 gibi uyuyorum ben sabah okul olduğu için 5 saatte ne kadar konuşulablilir ki ..

Son düzenleme:

evet canım konusamayınca zaman daha bi yavas geciyo biliyorum..
ahh ahh kızlar ben napim 400 ler hiç geçmiyo hiç ...
az kalms güzeliim 11 gün göz acıp kapayıncaya kadar gecer :)

Selam Kızlar
Moral bozmak yok nereden nerelere geldik allahın izniyle askerligi yiyip bitircez

selam gülşencim ..nasılsın
aynen öyle benimde silkinip kendime gelmem lazım bu ruh haliyle bitmez bu askerlik.
eski yaptığım gibi yapcam sanki askerde değilmiş gibi. düşündükçe içi kararıyo insanın düşünmemek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…