92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar şuan saçım bir hayli uzun
2 sene önce saçlarım belimdeyken bu modeli kesitrmiştim ve çok güzel olmuştu sizce yine kestiriyim miçokkk sıkıldım uzun saçtan birde hergün yıkıyorum çok uğraştırıyo ve bu daha modern duruyo sizce nasıl ?

Son düzenleme:
Bitanem oyle ama mesela o bes ayda neler cekioz zaman gecmio sabrimiz tasio bi o kadari daha insan goze alamioki o yuzden gonderirken uzuluo insan

canım ama izinsiz olmaz ki hiç geçmezzz kesinlikle izin şart canım ya öyle düşünme sabrını veriyor allah ki sonra gelsin teskere zatennn

edaa çok güzel bi model çok havalı bence kestir canım
benim de saçlarım uzun evlenene kadar bekliyorum evlenince de biraz uzun kalsın sonra bu modeli yaptıracağım

Model cok guzel canim benim sacimda baya uzun ama benim kestirmeye hic cesaretim yok :)

Gülşahcım benimde belimdeydi 2 sene önce bir cesaret kestirdim ama 2 ay düşündükten sonra vee sonuç vallahi çok hoşuma gitti uzadı sonra yine kestirdim en son yine uzadı yine sıkıldım b modeli çok seviyorum bakımı çok zor saçımın cinsi yağlı her gün yıkıyorum çok sıkıntı kısa saç daha kolay kurutması falan ki çokta kısa değil bu omuzlarda bakalım bir düşüniym ben ağustosa kadarda uzar benimki gelene kadar

sende kestirebilirsin değişiklik olur

Son düzenleme:
edaa çok güzel bi model çok havalı bence kestir canım
benim de saçlarım uzun evlenene kadar bekliyorum evlenince de biraz uzun kalsın sonra bu modeli yaptıracağım

aynen ipekcim bende çok seviyorum kısa saç daha modern her zaman yarın benimkine söyliyimde o kesin sen bilirsin der çnkü kötü olursa ona suç atıcağımı bilir aahah hep öyle yapıyorum her şey dee

evet bu çok güzel canım hemde kullanışlı valla

evet bu modelde çok modern dediğin gibi kullanışlı
canım sor valla bende soruyorum oda öyle diyor biraz uzun kalsın keyfine varayım malum ben kapalıyım hiç dokunamıyor saçlarıma
gelsin ben dokundurtucam bol bol

evet canım modern ve kullanışlı benimki de karışmaz çnkü bişey dese kötü olsa ona atarım suçu annem de öyle kestir güzel der veya başka bişeyde yap sen bilrsn bn karışmıyorum der biliyorlar benii
Evet canım keyfine göre takıl en rahat seninki valla evlenince zaten bol bol dokunur
bende şampuan değiştiriyim bnmki anlıyo hemen şampuanını değiştirmişsin derdi ahhh ahhhh

ahhh ki ne ahhhh eda yaramı deşiyorsun çook zor yaa vallahi zor şimdi kötü oldum işte ben
helalim olsun bir an önce ya Rabbimmmmmmmmmmm sen hepimizi kavuştur

ahhh ki ne ahhhh eda yaramı deşiyorsun çook zor yaa vallahi zor şimdi kötü oldum işte ben
helalim olsun bir an önce ya Rabbimmmmmmmmmmm sen hepimizi kavuştur

Canım sabır herkesin hayatı işte ...Herkesin yaşam tarzı bizimde inancımız tam Allaha şükür ama tabiiki sizin kadar kapalı yaşayamıyoruz maalesef bir şeyleri
yara olarakda düşünme hemen evlilikte yakınmış merak etme biraz daha sabır herşeyin zamanı var ipekçim.Hepimiz kavuşucaz elbett üzülmek yokk

inşallah bitanem zaten niye evliliği uzatmıyoruz işte bu yüzden işi hazır çok şükür engelimiz yok
helalinden yaşamak istiyoruz bizde artık askerliği olmasaydı beklemicektik zaten bu kadar
hayırlısı Allahtan inşallah herşey oturacak rayına bir bir..

oh canım yaniii benim daha var valla erken bnm için zaten de...geldiği yaza veya sonbahara kısmet olursa anca sözü yaparız sonra 1-1.buçuk seneye anca evleniriz...şuan uzak evlilik aslında
haklısın canım helalinden yaşamanız en doğrusu zaten
Herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…