Bitanem oyle ama mesela o bes ayda neler cekioz zaman gecmio sabrimiz tasio bi o kadari daha insan goze alamioki o yuzden gonderirken uzuluo insan
Model cok guzel canim benim sacimda baya uzun ama benim kestirmeye hic cesaretim yok :)
edaa çok güzel bi model çok havalıbence kestir canım
benim de saçlarım uzun evlenene kadar bekliyorum evlenince de biraz uzun kalsın sonra bu modeli yaptıracağım
aynen ipekcim bende çok seviyorum kısa saç daha modern her zamanyarın benimkine söyliyimde o kesin sen bilirsin der çnkü kötü olursa ona suç atıcağımı bilir aahah hep öyle yapıyorum her şey dee
evet bu çok güzel canım hemde kullanışlı valla
evet bu modelde çok moderndediğin gibi kullanışlı
canım sor valla bende soruyorum oda öyle diyor biraz uzun kalsın keyfine varayım malum ben kapalıyım hiç dokunamıyor saçlarıma
gelsin ben dokundurtucam bol bol
evet canım modern ve kullanışlı benimki de karışmaz çnkü bişey dese kötü olsa ona atarım suçu annem de öyle kestir güzel der veya başka bişeyde yap sen bilrsn bn karışmıyorum derbiliyorlar benii
Evet canım keyfine göre takıl en rahat seninki valla evlenince zaten bol bol dokunur
bende şampuan değiştiriyim bnmki anlıyo hemenşampuanını değiştirmişsin derdi ahhh ahhhh
ahhh ki ne ahhhh eda yaramı deşiyorsun çook zor yaa vallahi zor şimdi kötü oldum işte ben
helalim olsun bir an önce ya Rabbimmmmmmmmmmm sen hepimizi kavuştur
Canım sabır herkesin hayatı işte ...Herkesin yaşam tarzı bizimde inancımız tam Allaha şükür ama tabiiki sizin kadar kapalı yaşayamıyoruz maalesef bir şeyleri
yara olarakda düşünme hemen evlilikte yakınmış merak etme biraz daha sabır herşeyin zamanı var ipekçim.Hepimiz kavuşucaz elbett üzülmek yokk
inşallah bitanem zaten niye evliliği uzatmıyoruz işte bu yüzden işi hazır çok şükür engelimiz yok
helalinden yaşamak istiyoruz bizde artık askerliği olmasaydı beklemicektik zaten bu kadar
hayırlısı Allahtan inşallah herşey oturacak rayına bir bir..
Canım madem düğün yakın bu siteye göz at bence ben bile bakıyorum gelinlikleri harika üstelik fatih ve kadıköyde şubeleri var
https://www.facebook.com/Gelinlik21
edaa harika bunlar sağol canım nişanlılığımıda fatihten aldım zaten orası tesettüre çok uygun
ayhhh heyecan yaptım kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?