Anladım bitanem uykusuzluga yorgunluga alısılmazki kim alısabilirkii heran gergin stresli olurlar onlarada hak vermek lazım gercekten cok sabırlılarr ben yapamazdım ayyy askerlik falann,8 değil 6 saat nöbet canım ama asker az olduğundan zaman zaman 8 saat oluyo
görevlerde çok yoruyo..
daha alışamadı uykusuzluğa ondan yani 1 buçuk ay oldu ama ...
aynen bende hep hesaplkıyorum deliye döndüm
ohoh maşş sorun omamasına sevindim canım belki telefon olmasa tartışmazsanız belki zaen sürekli mesaj iletişimde sıkıyo insanı
ama iyi olmanıza sevindim canımm
eda cenkk yine bambaska bi psikolojiye girdi ileri cok karanlık cıkamıycam burdan hapisteyim ben diyo seninle tutunuyorum hayata diyo cok sükür farkettii benden baska kimsesi olmadıgnı degerimi anlasın üzmesin benii böyle iyiyim ama acıyorum yaa seninkide böyle düsünüyomu hapiste gibi falan

Son düzenleme: 

zaten hapishanedekilerle muhattap olduğu için her daim haline şükrediyodur
 zaten hapishanedekilerle muhattap olduğu için her daim haline şükrediyodur  yakınımda evet ama böyle bi ortamda yazıkk devamlı uyusturucu iciyolarms arkadaslarıı komutan dumanı görüyomuss anlıyomus hic bisey demiyomus, orda durmak istemiyo cok yıpranmıs hak veriyorum ama yapacak bisey yokk dibimde en azından..
 yakınımda evet ama böyle bi ortamda yazıkk devamlı uyusturucu iciyolarms arkadaslarıı komutan dumanı görüyomuss anlıyomus hic bisey demiyomus, orda durmak istemiyo cok yıpranmıs hak veriyorum ama yapacak bisey yokk dibimde en azından.. 

amcacım ben kızını tanımıyorum gece ucte bu numara aranmıs neden arandı onu sormak ııcın aradım dedım terbıyemıde hıc bozmuyorum
amcacım ben kızını tanımıyorum gece ucte bu numara aranmıs neden arandı onu sormak ııcın aradım dedım terbıyemıde hıc bozmuyorum  sonra kız aldı telefonu kapatmaz mı ben ıyıce cıldırdım kız "ıkı dakıka bekle acıcam" dıe mesaj yazmıs bes dakıka sonra aradım açtı. hanımefendı ben sızın nısanlınızı felan tanımıyorum benım erkek arkadasım kıbrısta asker Hakan ismi uygun bi türkiye hattı arıyoduk nışanlınızda vermıs telefonunu ben aradım konustuk nolur yanlıs anlamayın benım nısanlınızla hıc bı alakam yok özür dilerim felan dedı duyunca kusura bakmayın ama kım olsa aynısını yapardı dedım kapattık .
sonra kız aldı telefonu kapatmaz mı ben ıyıce cıldırdım kız "ıkı dakıka bekle acıcam" dıe mesaj yazmıs bes dakıka sonra aradım açtı. hanımefendı ben sızın nısanlınızı felan tanımıyorum benım erkek arkadasım kıbrısta asker Hakan ismi uygun bi türkiye hattı arıyoduk nışanlınızda vermıs telefonunu ben aradım konustuk nolur yanlıs anlamayın benım nısanlınızla hıc bı alakam yok özür dilerim felan dedı duyunca kusura bakmayın ama kım olsa aynısını yapardı dedım kapattık . :2:
:2: yalnız her ay bu sekilde görüsücekse bi zahmet arkadasıda ödesin parasını kbkma parasında degilimde buda asker nihayetinde ne kadar görüstüysen öde borcunu  yani ne demek 55 lira fazla.. uyar bence erkek arkadasını
 yalnız her ay bu sekilde görüsücekse bi zahmet arkadasıda ödesin parasını kbkma parasında degilimde buda asker nihayetinde ne kadar görüstüysen öde borcunu  yani ne demek 55 lira fazla.. uyar bence erkek arkadasını