ipekcim korkma endiselenicek bisey yok kırıldıysa yenisini alırsın aklına kötü seyler getirme nolabilrki..
3 aylık bebekte gercekten düsündürüyo yanii bencede kabul etme derim canım zor bakımı cok zor birsey olur senin basına vururlar sonra
canım üzülme kötü şeylere yorma nazar çıkmış de
hem maş hemen almışlar bak yenisini üzülme lütfen...
canım 3 aylık bebek çok küçük ve zor bi iş olsa gerek hani 2-3 yaş olsa tamam da bence nişanlının istememeside doğal tanımadığn insanların evine falan ne blm..
hani tanısan tamam da
daha uygun bir iş bul bence canım çalışmak istiyorsan
aldılar zaten sağolsunlar bende nazar cıktı diyorum neyse unutmalıyım bu konuyu
nişanlımın istememesi normal dimi kızlar bende buna yordum kafayı biraz
istemiyo bencede haklı ben olsam bende istemezdim
şafak da sıkıştırıyor kızlar 300 ler bitiyor ya ondan galiba niyeyse tuhaf günler geçiriyorum dünden beri

ohh askerın ne guzel uyucakmıs canım dinlenir bi güzell ipekcim sende uzulme tatlım bak ne guzel yenısını almıslar
ohh askerın ne guzel uyucakmıs canım dinlenir bi güzell ipekcim sende uzulme tatlım bak ne guzel yenısını almıslar  sıkma canını bısey olmaz Allahın ıznıyle
sıkma canını bısey olmaz Allahın ıznıyle 

cenk giyimime cok karısıyodu kuzum fiziğimden dolayı dikkat cekiyodum bende dolgundu etim biraz bu sebepten verdiim şimdi istediğimi giyiyorum hicbisey demiyo yalnız kilo al diye ısrar ediyo annesi de bi yandan ölü gibi oldun cirkinlestin bilmem nee üzerime geliyo.. analı ogullu cekemiyolar anlıycagın
 cenk giyimime cok karısıyodu kuzum fiziğimden dolayı dikkat cekiyodum bende dolgundu etim biraz bu sebepten verdiim şimdi istediğimi giyiyorum hicbisey demiyo yalnız kilo al diye ısrar ediyo annesi de bi yandan ölü gibi oldun cirkinlestin bilmem nee üzerime geliyo.. analı ogullu cekemiyolar anlıycagın