aman ya iyice karıştı gülşah dicektim tatlım gülşen olmuş
yok ya önemli bi durum yokmuş düğünden çıkmışlar uğrayayım demiş kız kardeşiyle
aynen yavrum merak ediyor insan ama gündüz arayamadığı için haberde veremedi.ee bizim cebimiz yok canım![]()
ay canım bizdede yok cep malesef ama cihanın baktığı sabit telefon var ordan konuşuyoruz işte.. doğum günü bende bişey beklemiyodum kendiside dedi zaten aşkım bekeme bişey yapmıcm ben kendm veremedikten sonra eline annemlere aldırsam ne olcak falan dedi bende tamam dedim bende ona doğum gününde yollamadım çünkü
Günaydın kızlarr
Bıktım bıktım bu cocugun bana gec cvp vermesine 4 yıldır gec hep gec cvpler yeter yaa yaptıgım tavırdann usanmadı da bıkmadıda ay ben tavır yapmaktan bıktım muhabbetlere bakın kızlar siz olsanız ne tepki verirdiniz
yürüyüşe cıkmstım eve geldiğimi haber verdim sonra msjın devamına yazdımki sen naptın nerdesin dedim. 15 dk cvp yok cnm telefonuna bak yazdım 1 dk sonra ''TAMAM CANIM'' yazmıs bende dedimki nerdesin diyorum tamam diyon cenk bilerek mi yapıyon yazdım. Oda sey yazmıs telefona bak dedin baktım carsıdayım nerde olcam. Ya iyi tamam sormadık bisey dedim bende birliğe teslim olana kadar msj atmıycam cok ama cok gerginim kavga cıkarabilirim her an gec cvp verdiği yetmiyomuş gibi birde benmle dalga geciyo sanki![]()
cerencim bu geç mesaj erkeklerin çoğunda var biz askerden öncede yaşıyorduk sevmiyorlar bence mesajlaşmayı ki bende sen gibi çok tavır yapardım ama dediğin gibi insan bir süre sonra tavır yapmaktan sıkılıyor.. onlar ama devam ediyo aynı. bende bi süre sonra takmamaya başladım sms paketi bile yapmasak olur moduna geldm diyeceğimi arayıp söylüyorum . cihanın bahaneside hep çocuk gibi mesajlaşıcaz mı aşkım ya olurdu.. bende bir süre sonra hak verdim..10binlik sms paketi yaparken 1000lik yapmaya başladık iyide oldu benmde işime geldi bir süre sonra..sıkılmışım mesajlaşmaktan.
ama şuan askerde ve çarşısa senin onu merak ettiğin belli . erkeklerde söyle bişey var mesajların işine gelen kısımlarına cevap veriyorlar gerçekten sinir bozucu bir durum dalga geçer gibi yarısına cevap yk
bence sen yazma o yazana kadar dediğin gibi..mutlaka bu kız neden yazmıyoki diye aklına dank etcek