evet canım aradı yarım saat 45 dk önce. Her carsıda cıktıgımda neden böyle yapıyosun dedi özür diledi ama suclu! acımıyorum ona yüzüne kapattım, sakinlesince dönerim ben sana dedim. Lütfen aramız düzelsin öyle kapat dedi geçiştirdim işim var diye. Ya kızlar hep aynı hep aynı neden geç yazıyosun diye sordugumda ben askerim diyo oysaki oturup tv izliyo 20 dk gec yazıyo asker oldugunu bizde biliyoruz işinin olmadıgı zamanlar neden gec yazıyosun diyorum ben sana. Beni kandırıyo cocuk var karsısında bıktım artık 4 yıldır böyle ne askeri yaa carsıdada gec cvp yazınca canım yanıyo bende onun canını yakmak istiyorum elimde degil.
evet cerencim böyleleride varda canım bak bence sen huyunu biliyosun artık evet biliyorum canını acıtıyor özellkle çarşıda böyle yapması ama bak diyosun hep böyle diye demekki sevmiyo o mesajlaşmayı:26:Selam canım. Nazar boncugu koyucam sevgiline kacırma eda böyle erkegi bulmussun
Bak gizem böyle erkeklerde var iste.
sende bu yüzden kendini germemeyi dene hatta de yani mesaj hakkı yapmayalım de bakalım ne dicek:44: