aynen öyle bozmak kolay da yapmak zor oluyor yada onca ay iyi olan aranız senin iyi davranmaların moral vermelerin bir olayla hepsi yok olup unutuluyorda bu bi anlık tartışma kalıyor akıllarda bu gerçekten çok can sıkıcı. bende çok yaşıyorum ve hep cihana da dile getryorum ama anlamaıyolar yada anlamazdan geliyorlar bende bilemiyorum..
canım yani ne yapman gerekiyor bende bilmiyorum ama sanırım şuan tek yapmamız gereken onların bu kapsrislerine biraz sabır göstermek . çok sıkıldılar çnkü artık onlarda..:26: aşkımız içöin katlanıcaz..
dediğin gbi gizemcim iyi şeyler unutuluyor yada unutlmuyorda hatırlanmıyor...Kötü şeyler akılda kalıyor...
bende bilmiorm napıcağımı ben uğraşıyorum ama fayda etmio.bir bakıyorum çok iyi sabaha kötü anlamadım yani skıldm ama bu durumdan..
haklısın katlanmak zorundayız ama onlar böyle yapmak zorunda değiller kapımda köleydi şimdi noldu tövbe ya..
ben her tartışmamızda değer vermiomusun bana falan diorum bunları yapma dio hani ben o anlık sinirimleym 1 tartışmayla seni sevmiyecğm değer vermiceğim mi dio öle işte..benmde hatalarım çok kızlar ama uzatmasna sebep YOK!