Gunaydin canim.cok tesekkur ederim sagol senam eksik olma kocaman opuyorum seniinsallah bu yil getirir..
Hayir iste benimkinde bide boyle bi sorun var hatasini anlasada dile getirmez soylemez.o cok buyuk bi hata yapmayinca bana benden ozur dilemez.cok yuz verdim cok hepsi benim hatam!
Benimki cok farkli tatlim ya bak az once gulsenle gulsahada yazdim yani svsaskim ve grgr adinda..oku onlarida anlarsin tatlim birikimlerimi.ondan bsy bekleyen yok ztn ama umudumuda yitirmiyorum hibi zaman.umudumu yitirdigimde hersey biter benim icin uzulerek soyluyorum ki..
Tatli dili bile sakindi benden ya sozun bittigi yerdeyim..
Ay bide aksama gec ararmis nisan oldgnu bildigi halde bende duymazmisim yada oynuo fln olursam.gorun siz o zmn kavgayi.ay insallah duyarim elimden birakmicam teli hic o arayana kadar eline hic firsat vermek istemiyorum..
evet canım bırıktırdıgını anladm ztn ama böle nere kdr bırıkıcek ki icinde canım enınde sonunda patlıcaksın bıyerde ve patlarsan hersey daha kötu olur belkı ozaman anlar ama geç olur..
bıyere kdr insan sabreder ıyı nıet gösterir ama bıyerden snra dayanamaz o raddeye gelme bence cnm sımdıden mesafeli davran orda cunku sana cok ıhtycı var böle yaparak dusunmesını saglayabılırsın
ökuzluk ettigini anlasın istiyorum bulmuş senin gibisini basında tasıması lazım gercekten
aksamada fırst verme dedıgın gibi ama iyide konuşma kendı morelınıde bozma keyfıne bak o orda ztn bozulur hıc bısı olmamıs giibi konusmanı beklemıodur soncta.. beklıosa bıle beklemesın yani
deger bılsınler bıraz ya wallahi cok kızıyorum bız burda beklıyoruz ceremesını beraber cekıyoruz bide onlar cektırıyo