Kizlar benimki bugunde daha aramadi beni.aman butun hevesimi kiriyor ztn cani sag olsunda isterse hic aramasin keyfi bilir benim aramaya niyetim yok.az once ortak bi arkdsmz aradi beni hatta bizi tanistiran kisi (erkek) napion die.bsyden haberi yok belliki bende bsy demedim ben demem ztn o der boyle seyleri.hemd gunduz konusmuslar baya musaitmis yani bana musait degil o!!!
Bende kurcalamadim ne konustular die arkdslar sonucta ne konusurlarsa konussunlar banane.askerdeyken boyle davranirsa benden gittikce sogurum umarim oyle olmaz herseyin guzel olmasini istiyorum
gulsahcim cnm cok uzuldum sizin durumada.kufuru bende hic sevmem yakistiramamda kiz olsn erkek olsn.benimki pek etmez ama edincede eder yani.bana sayili etmistir salak manyak disinda.onlarda da hep tepkimi gosterdim ama gostersem nolcak yine baristim iste durum degismiyor.ailesinin ilgisizliginede gelince ogullari olmayinca senide pek onemsemiyorlar galiba yada tam benimseyemediler mi.sizde bilmiyorum ama genelde kayinvalide gelini cok kiskanir ogluyla paylasmak istemez.bizde de durum boyle.bende gorusmuyorum konusmuyorum kaynana adayimla.boyle insan gormedim ben ne saniolarsa kendilerini.sanki onlar bu yoldan gecmedi onlar kaynana faktoruyle tanismadi.kaynana deyince tuylerim diken diken oluyor!!!
Ben istiyorum ki cok yakin anne kiz gbi olalm kiskanclik olmasn.o oglunu opse sarilsa valla hic kiskanmam.bende o tur kiskanclik yoktur aksine memnun olurum mutlu aile tablosuna..