• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

walla ben hala inanamıyorum tamam uzakta bılıyorum asırı ozluyorum ama askerde oldugunu ınanamıyorum Allahın ıznıyle tek engelımız askerlık kalmıstı oda bıtıcek guzel gunler bızım olucak :)

Askerlik herşeye engel bitecek ve kurtulacaz allahın izniyle:10:
Aynen katılıyorum her şeye engel bu askerlik ah beee

Acemide zayıflıyor.
Ustaada kilo alıyor diyorlar henüz görmedim görücez:9:
Benim sevdiceğim kilo almışşş:)

Kılzar bizim topic çoşmuş hızınza yetişemiyorum:) Bu arada gülşahcm senin askerin acemiliği Burdur da mı yapmıştı ben mi yanlış okudum:)

Aynen katılıyorum her şeye engel bu askerlik ah beee

Benim sevdiceğim kilo almışşş:)

Kılzar bizim topic çoşmuş hızınza yetişemiyorum:) Bu arada gülşahcm senin askerin acemiliği Burdur da mı yapmıştı ben mi yanlış okudum:)

ewet canım acemiliği burdurdaydı :)

ayyy Benim secgilimde acemide burdurdaydı silüs tarihi ne seninkni benimki 28 gün yapmıştı,çok anlamıyorum zaten ne zaman 75 ne zman 28 yapılıyo niye öyle yapılıyo:D:D

22 ağustos 2012 canım şimdi nerde senin askerin :) peki sizin burdurda nasıl geçti askerlik

22 ağustos 2012 canım şimdi nerde senin askerin :) peki sizin burdurda nasıl geçti askerlik

Benimki 24 eylülde teslim oldu canım,bizde agustos diye bekliyoduk ama bi ay gecikmeli gitti malesef keşke agustosta gitseymiş diyorum 1 ay daha bitmiş olcaktı ne güzel:) Burdur rahattı en azından rahat görüşebiliyoduk,ama askerlik işte napsan memnun edemezsin ordan da dert yanıyodu bizimki.Bizde kıbrıs beklıyodur cunku burdur kıbrısa cok gönderiyomuş,şuan benim sevgilim Hatay-İskenderunda:) bu arada bende Merve cokk cok memnun oldumm:))

Back
X