92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

baya az kaldı da işte bu hafta bakamam malum sınavlara çalışcam .. gelecek haftasonu çıkar bakarım aöf sınavları sonrasında.. bulurum inş istediğim gibi bişeyler
kuzenlede konuşcam (damadın kız kardeşi:)) o ne almış yada alıcak uzun alır o kesin zatende uyumlu olalım tarz olarak en azından . o istanbulda ünide o açıdan beraber alma şansmz yok alıp gelicek

anladım tatlım ayne nsınavlar btsn bakarsın bulursun ya antalya büyükşehir

anladım tatlım ayne nsınavlar btsn bakarsın bulursun ya antalya büyükşehir

öyle cnm ya bulurum antalya hani yetiyo bana ne ararsan var pek çok yere göre seviyorum şehrimi:34:

ben ama tek seferde alamam bi annemle bi arkadaşlarla çıkar dururum cihan bey açısındada iyi bir süreç olur umarım :1: ha bide kesin der açık bişey alma yada çok dar olmasın diye de zaten aile olcak bi sürü açık almam :1:

Son düzenleme:
öyle cnm ya bulurum antalya hani yetiyo bana ne ararsan var pek çok yere göre seviyorum şehrimi:34:

ben ama tek seferde alamam bi annemle bi arkadaşlarla çıkar dururum cihan bey açısındada iyi bir süreç olur umarım :1: ha bide kesin der açık bişey alma yada çok dar olmasın diye de zaten aile olcak bi sürü açık almam :1:

hahaha aynı benimki yaa demelerine gerek yok gizemcim artık senelerdir bilioruz neye kızıp kızmayacaklarını sende onu biliosndr alırsın.Aynen ya aile sülale olunca ister istemez edepli giyiniosun :1:

Kızlarrr aranızda lazere gitmiş olan varmııı ?
Eylül gibi başlamayı düşünüyorum 1 senede falan bitiyor çnkü
Evlenince iş güç uğraşamam ben :1:

hahaha aynı benimki yaa demelerine gerek yok gizemcim artık senelerdir bilioruz neye kızıp kızmayacaklarını sende onu biliosndr alırsın.Aynen ya aile sülale olunca ister istemez edepli giyiniosun :1:

aynen ben zaten o dmesede öyle alıcam ama illa bi söyleme gereği duyar .. cümlede bak şu : sevmeyeceğim seyleri biliyosun ona göre alırsın zaten hayatım di mi? :1: evet yahu eevet biz anladık onlar anlayamadı :1: hem aynen ailenin yanında edebini biliyosun nine dede amca vs bisürü kişi oluyo:1:
ama lise mezuniyetnde cihanla almıştık benm elbsemi hem mini hemde dardı çok şaşırmıştım güzel oldu al demesine onu diyo onun gibi alma diye ama almam zaten o düğüne olmaz:1:

aynen ben zaten o dmesede öyle alıcam ama illa bi söyleme gereği duyar .. cümlede bak şu : sevmeyeceğim seyleri biliyosun ona göre alırsın zaten hayatım di mi? :1: evet yahu eevet biz anladık onlar anlayamadı :1: hem aynen ailenin yanında edebini biliyosun nine dede amca vs bisürü kişi oluyo:1:
ama lise mezuniyetnde cihanla almıştık benm elbsemi hem mini hemde dardı çok şaşırmıştım güzel oldu al demesine onu diyo onun gibi alma diye ama almam zaten o düğüne olmaz:1:

hahh aynen nasıl alacağını biliyorsun sen :1: benimkininde cümlesi bu :1:
yanında olduğunda belki bişey demez dememiş ama olmıcak yanında aklı kalır doğal olarak gösterirsin çarşıda zaten ben giyip foto çekip atmıştım nişanda çarşı izninde :1:

Kızlarrr aranızda lazere gitmiş olan varmııı ?
Eylül gibi başlamayı düşünüyorum 1 senede falan bitiyor çnkü
Evlenince iş güç uğraşamam ben :1:

eda pespes pes diyorumm !! :1:
bebeğim bu yıl bende kaçırdım ve aynı sebeplerden bu sonbaharda bende başlyorum kararlıyım.. özellikle genital bölge ama fiyata göre tüm vücut.. bu kadarda rast gelmemiz artık bilemiyorum:1:

ya duyduğum çoğu kişi memnun . uzmanlarda zararı yok diyo . iyi bi yere yaptırdıktan sonra bence çok yararlı..:26:

hahh aynen nasıl alacağını biliyorsun sen :1: benimkininde cümlesi bu :1:
yanında olduğunda belki bişey demez dememiş ama olmıcak yanında aklı kalır doğal olarak gösterirsin çarşıda zaten ben giyip foto çekip atmıştım nişanda çarşı izninde :1:

aynen bende kesin giyer gösteririm cnm çarşıda ya foto yada canlı canlı bakar, bakarım duruma göre :1:

o cümleyi söyleynce mutlu oluyolar demekki bende tamam aşkım biliorum deyip geçyom artık:1:

Anladim canim az kalmis gitmesine ben de isten geldim yemek yicem biraz gireyim dedim ama bilgisayar yine kapandi eskido artik kaldirmiyor....

kızlarr finallerle başım dertte :47: havalar sıcak, sevgilimi özledim, mehtap yaklaşıyor ve bizim sabrımız git gide azalıyor tüm bunlar yetmezmiş gibi sınavlarla uğraşıyorum :31: birde her yerde el ele diz dize olan sevgilieri saymıyorum tabi!!

edacımmm kargon çok yaklaşmış canımm ayy ne sevinir yaaa :16:
cerennnnnnn bende istiyorum diye ağlamak istiyorum yaaa :1: biliyosun ki bende aynı giyinme delisiyim ama daha tık yok öyle özene özene bakıyorum..gömleyi nerden alıcaksın canım bu arad yaa??

kızlarr siz nasılsınz bakalım her şey yolunda dimiiiii :34:

kızlarr finallerle başım dertte :47: havalar sıcak, sevgilimi özledim, mehtap yaklaşıyor ve bizim sabrımız git gide azalıyor tüm bunlar yetmezmiş gibi sınavlarla uğraşıyorum :31: birde her yerde el ele diz dize olan sevgilieri saymıyorum tabi!!

edacımmm kargon çok yaklaşmış canımm ayy ne sevinir yaaa :16:
cerennnnnnn bende istiyorum diye ağlamak istiyorum yaaa :1: biliyosun ki bende aynı giyinme delisiyim ama daha tık yok öyle özene özene bakıyorum..gömleyi nerden alıcaksın canım bu arad yaa??

yes canim yes cok sukur hersey yolunda..kıl tüy disinda hahaha :9:
senden naber :1:

anladım ablacm az kaldııı yemeklerinii kocacığınla yicen biraz daha sabırr...öğretmendin dimi branşın neydii *

Evet canım yaa zaten yemek yediğim yok hep atıştırmalık şeyler yalnız olunca.... En çok da yalnız yemek yemek dokunuyor... Neyse az kaldı...:31: İngilizce Öğretmeniyim canım :34:

Evet canım yaa zaten yemek yediğim yok hep atıştırmalık şeyler yalnız olunca.... En çok da yalnız yemek yemek dokunuyor... Neyse az kaldı...:31: İngilizce Öğretmeniyim canım :34:

bende hiç sevmem yalnız yemek yemeyiii sende sabrett azcık kaldııı:nazar:
İngilizce mi hımm çok severim ingilizceyii :27: ( hiç beceremem :1: ) :9:

Cerennn ayakkabilari cagataya gosterdim cok begendii bizde alicazzz :1:

begendimi cok sevindim canımm bi erkeğin gözünden yapılan yoruma cok ihtiyacım vardı :27: dur sana msjla linkini atıyım hem uygun hem orjinal benm aldıgım yerden al ben baya arastırdım diger sitelerde cok pahalıı canım

Aynen canım havalar sıcak dısarda hep el ele sevgililer bu havalarda insan yanlızlıgını daha bi anlıyo yaa:25: sabır biraz daha sabır bizim sevgililerimiz geldiğindede onlarınki gidicek onlarda bizi görüp iç çekicek ohh sefam olsunn:22:
Canım bende cok severim biliyorum kıyafet delisi oldugunu :27: bizimde ilk defa olucak aynı gömlek aynı ayakkabı falan. Gömleğide 2 tane S beden erkek gömleği alıcam şöyle renkli banada yakısan, trendyoldan alabilirim orayıda takip ediyorum benmkini terziye gidip daralttırcam kendi bedenime göre hic anlasılcagını sanmıyorum herkes öyle yapıyo cünkü:27:

Günaydınn kızlarrr
Kargom artvinde gözüküo şubede mesaj atıorum git al die cevap yok inş çıkıp alabilir bugn veya yarınnn heyecan yaptımm:52:

Back
X