92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlarrr bakın bu benm çok sevdiğim ve sürekli yaptğm acaip kolay ve çok güzel bir tariff
Ac1badem Keki
Canınız tatlı bir şeyler istediğinzde yapabilirsinizzzzz
birazdan yapıcamm htta misafirleree

ben severim ama çok var bee babamın yazlık gömlekleri o yüzden üşeniyorum açıkçası :26:
gömlek ütülemek güzelde bir sürü olması fena :18:
bende kabus dolu bir gece geçirdim sabahta zor açtım kendimi :44: hayır olsun..
neler yapcaksınız bakiimmmm
oohh milletin çarşısı var tabi bizimki harıl harıl çalışsın
vermek zorundalar

ütümüü seviosunnn
okudum cnm 93-1 topiğine yazmışsın yazıcımı oldu yine ? ayrıca aramış bak aklına kötü şeyler getirme hemenn çok yoğun oluyorlar..
Canım çalışmıo h.sonu tatil gibi m.etme
Verirler verirler
Tatlım b attığım keki yapıcam annem kıymalı börek yapıcak mercimek köftesi yapıcak amerikn salatası yapıcak zaten babamın arkadaşı gelicek kız arkadaşıyla karısından yeni boşandııı

Son düzenleme:
Kızlarrr bakın bu benm çok sevdiğim ve sürekli yaptğm acaip kolay ve çok güzel bir tariff
Ac1badem Keki
Canınız tatlı bir şeyler istediğinzde yapabilirsinizzzzz
birazdan yapıcamm htta misafirleree

mmmmm nefiiissss
sık kullanılanlara kaydettim tatlım ellerine sağlık aynı zamanda bizimle paylaştığın için teşekkür ederizz
pandispanya keki kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun tatlım?

mmmmm nefiiissss
sık kullanılanlara kaydettim tatlım ellerine sağlık aynı zamanda bizimle paylaştığın için teşekkür ederizz
pandispanya keki kendin mi yapıyorsun hazır mı alıyorsun tatlım?

hazır alıyorum tatlım hiç denemedim kendim yapmayı ama daha güzel olur onu biliyorumm

evet yavrum ütü severim ben herkesin nefret ettiği ütüyü
ne blm temizlik yapmayı falanda seviyorum temiz görüntü hoşuma gidiyor ütüde de o kırışlar düzeliyor ya mutlu oluyorum öyle görünce hahaha
evet tatlım yazıcı oldu tekrar.çok şükür aradı canım ya oda bana dio merak etme die ama elimde değil ki
yok cnm çalışıo bzmkiler çok yoğun olmasalarda.hem bazen yoğun bile oluyorlar haftasonu.komutanlarda orda kalıyor hiçbirinin çarşıları yok ki napsınlar..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eee kaç yaşında ya bu adam ve sevgilisi

hahah değişikmiş
iyi cnm araması bak doğru elde değil ama sakin olmakta fayda var...
Doğru çarşı olmaına kötü cnm...
tatlım adam 35 yaşında falan
sevgilsini ilk kez görcem

Son düzenleme:
hahah değişikmiş
iyi cnm araması bak doğru elde değil ama sakin olmakta fayda var...
Doğru çarşı olmaına kötü cnm...
tatlım adam 35 yaşında falan
sevgilsini ilk kez görcem

kötü bişi getirmemeye çalışıyorum aklıma..
he gençmiş adam bende 40-50 yaşlarında falan sandım
sevgilisi kaç yaşındaymış ya?adamın çocuğu yok mu?
amma soru sordum be hahah

kötü bişi getirmemeye çalışıyorum aklıma..
he gençmiş adam bende 40-50 yaşlarında falan sandım
sevgilisi kaç yaşındaymış ya?adamın çocuğu yok mu?
amma soru sordum be hahah

bilmiorum tatlım sevgilisi kaç yaşında gençtir ama
Evet var cnm 5 yaşlarında çocuğu...

Ay kızlar rüyamda cok kötü bisey gördüm cenkin benden önce 4 yıllık bi iliskisi daha olmus cocukluk askıymıs da bilmem ne, geçenlerde bana ben hayatta yalnızca 1 kere asık olunur sanıyodum dedi demekki yanlısmıs dedi 2.kez asık oldum dedi ya bana haftalardır etkisinden kurtulamıyorum agla agla bi hal oldum, insan böyle düsünsede sevdiğine dermi böyle... O cocukluk askımdı sen gercek askımsın dedi agzımı hic acmadım 1 aya yakın oluyo bu konusmayı yapalı sustum o konusurken ama haftalardır beynimi yiyip bitiriyo kemiriyo bu sözler 14 15 yasında ne askı yasadında sen bana 2. asık oldugum kadınsın diyosun yaa
Haftada en az bigün şu salak kızı rüyamda görüyorum o laflardan sonra bu gece gene gördüm bana cenki unutamadıgnı ama iliskimizi bildiğini ona geri dönmyceği için gecmise sünger cektiğini söylüyodu. Kafayı yemek üzereyim kızlarr bu lafların altında kalmamak cenke kinimi öfkemi kusmak istiyorum benn aradan uzun zamanda gecti napsam nasıl dile getirsem bu hayal kırıklıgımı ya

Tatlımm 14-15 yaşlarında mıı çocukluk resmen o ama takman doğal tabikii keşke demeseymiş sana öyle..
rüyalarda çok etkilio insanı.
Bence kafana takmaktansa güzel bir dille cenke sor ama mesjda falan değil evciye geldiğinde sor cnm

allah allah seninki tozutuyor galiba yavaş yavaş canım
söyle sen bunları söyledikten sonra kabusum oldu benim de.yada aksine umursamıyormuş gibi yap sende ona benzer şeyler yap,söyle ki farkına varsın oda yaşadığını yaşasın.
diğer kızı tanıyor musun canım sen?

face e bak canım msj attım sana

Son düzenleme:
canım ben benzer seyler falan yapamam asırı abartıyo dayanıcak gücüm yok o hallerine o abartır bende geri kalmam üste cıkarım yüzüğü atarım biter.
Geçenlerdede ne dedi biliyomusunuz konusuyoduk dogum günlerinden özel günlerden falan dogum günümle ilgili birsey söyledim askerlkle ilgili falan benm dogum günüm kasımda, eski kız arkadasınınki ocakta kızlar, bana demesin mi yanlışın var ocakta böyle böyle degil diye. Doğum günümü ocak ayında sandı bi an bu nasl bisey ya bu bana yapılan nasl bi hakaret dondum kaldım ya.Bu neyin kafası yaa bide bana hicbisey belli etmemeye calısıyo Allah Allah gercektende benim kafam nasıl ocağa gitti yaa anlamadım falan diyo cok üzgünüm agla agla heba ettim kendimi gecmisimi yasıyon napıyon yaa
Kızı tanımıyorum int te twitterina baktıgım kadaryla facedende rsimlerini görmüstüm tokatta degl ztn kız İstanbul üniversitesinde okuyomus...
[/QUOTE]

inanmiyoruuummm!!!
canim kac yildir birliktesiniz siz?hic dogum gunu flnda kutlamadiniz mi?
ve ne kadarlik birlikteligin sonunda taktiniz yuzukleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…