Ayhh kulaklarim cinlamiss evet hilalimm piyango vurduu edacimm yaa silikon kordonlu varmiii
az çeşit var cnm ya bu yapptığımda yeni eklenmiş ama vardı silikon üye ol bak
SaatiniYarat - Kendi Saatini Kendin Tasarla!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh kulaklarim cinlamiss evet hilalimm piyango vurduu edacimm yaa silikon kordonlu varmiii
kızlarr hangisi daha güzel olmuş fotodakiler biziz![]()
Eki Görüntüle 723051
Eki Görüntüle 723052
ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin![]()
Eki Görüntüle 723051
Eki Görüntüle 723052
ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin![]()
İğrenç falan çıkmamışsın bence çok tatlı foto da saat de ama ilk paylaştıklarından 2. si diyorum hala, diğer fotoa saatin yarısı boşta kalmış :)
Gülşahhh valla süper bir gelişme olmuş senin için gözünaydın tatlımm![]()
Eki Görüntüle 723051
Eki Görüntüle 723052
[/B]
ilkini begendm tatlım
Sağol gülşencim fotoda tombik çıkmış yanaklarım yaaa![]()
nasılsınn
Edamm.. Bnde ilk paylaştıklarndan ilkini begendimama resim evet izinde faln yeni çekersen daha iyisi olursa onu koyarsn ama buda kötü değil:)
[/B]
Benimde tombk yanklrmBrşey olmaz
İyiyim sen naslsn?
iyiyim bnde tatlımm bugn annemle bir kriz yaşadık çok daraldım artık ama geçti...
yok be değil bnce snn yanaklarınbnmkide değil hııhh
![]()
cnm saatin içine göre ayarlamak mesela bir ton fotomuz var bundan kat be kat güzeller ama garip duruo![]()
Eki Görüntüle 723051
Eki Görüntüle 723052
Evet canım siz tezkerenizi alıyordunuz ben topikte size soru sorduğumda baya zaman geçti nasılsın?
Toparlanmaca işte canım ne olsun..
Sen nasılsın, nasıl gidiyor ?
Şu 200lerden bi kurtulmak istiyorum mümkünseeeyiter ya ömrüm çürüdü
![]()