92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarr hangisi daha güzel olmuş fotodakiler biziz :1:
Eki Görüntüle 723051

Eki Görüntüle 723052

ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda:47:
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin :1:

Edacım bende 2.diyorum bi tek seninde daha belli olduğun bi foto olsa daha iyi olurdu diyorum o kadar çok güzel olmş

$Adsız.webp

$qq.webp

bunlarmı daha güzel oldu yoksa diperlerimi ?

begümcüm sağol cnm yorumun için

Eki Görüntüle 723051

Eki Görüntüle 723052

ağustosta yaptırıp vericem kalan zamandada hep bizi görsünn orada ve her daim takmak zorunda:47:
her ne kdr iğrenç çıkmı olsamda saate en uygun fotomuz bu kötümüü yorum yapıverin :1:

İğrenç falan çıkmamışsın bence çok tatlı foto da saat de ama ilk paylaştıklarından 2. si diyorum hala, diğer fotoa saatin yarısı boşta kalmış :)

Ayhh kulaklarim cinlamiss evet hilalimm piyango vurduu edacimm yaa silikon kordonlu varmiii

Gülşahhh valla süper bir gelişme olmuş senin için gözünaydın tatlımm :46:

İğrenç falan çıkmamışsın bence çok tatlı foto da saat de ama ilk paylaştıklarından 2. si diyorum hala, diğer fotoa saatin yarısı boşta kalmış :)

Gülşahhh valla süper bir gelişme olmuş senin için gözünaydın tatlımm :46:

sağol hilalcm ağustosa kadar fikrim değiştirmezse yaptırırm bunlardan ekimde doğumgünü burda olmıcak veriyim diorm mehtapta

Edamm.. Bnde ilk paylaştıklarndan ilkini begendim:1: ama resim evet izinde faln yeni çekersen daha iyisi olursa onu koyarsn ama buda kötü değil:)

iyiyim bnde tatlımm bugn annemle bir kriz yaşadık çok daraldım artık ama geçti...
yok be değil bnce snn yanakların :1: bnmkide değil hııhh :1:

Okudum canım kimi zaman insan bunalıyr ama kırmamaya çalış aileni birde hayattan kendini sakın soyutlama soyutlayınca kötü oluyor insan

Eki Görüntüle 723051

Eki Görüntüle 723052

aaa çok şekeeer :16: ama takar mı ki canım erkekler bizim kadar romantik olmuyorlar çnkü :1:
hem bence 1. daha güzel siyah olan yani.fotonuzda böle siyah beyaz olacaksa..

ay şaka gibi hala 9 ay yazıyor tickerımda yaa :47:
düş artık yakamızdan 9 ay :36:
perşembe günü kısmetse 8 e düşcez bizdeee :16:
aslında ben şafağı 20 gün önce fln saymam lazım son 1 ay kala ktmye katılıyorlar orda boş zaman geçiriyorlar.ama yinede bana geliş tarihini yazıyorum ben yoksa askerlik bizim 20 gün önce falan bitecek..

Toparlanmaca işte canım ne olsun..
Sen nasılsın, nasıl gidiyor ?

Tatlım okudum çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı demek buymuş.İnşallah yakında toparlanırsın.Allah ikiniz için hakkınızda neyse hayırlısı onu nasip etsin.Bende ne yapym zaman geçirmeye çalışıyorum.

Back
X