92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İnşallah canım inşallah beni ayakta tutup bana umut olan da hayaller zaten..Gizemcim evet her dersten 300 500 sayfadan soumluyuz bunaldım artık gerçekten.Bugün söylicem tabi eğer arayabilirse..Gel dicem ben dayanamıyorum artık,o da dayanamıyor ama işte şartlar ne yazıkki..Kızlar bize dua edin en azından şu telefon olayımz çözülebilsin ya çok mu bi şey istiyorum sanki..:19: ben şimdi kaçayım ders çalışmam lazım ne yazıkki,öpüyorum ikinizi de

anlıyorum cnm benmde biri 650 sayfa olan ve diğerleride senin gibi olduğundan gerçekten insanı yoruyo bu dönem..
söyle bencede tatlım bi nefes almak size iyi gelicek geldikten sonra tüh geç gelcek erken terhis olamadı demiceksin inan insan iyiki gelmiş diyo..

inş ayarlarsınız tatlım telefon durumunuzu da .. iyi çalışmalar allah kolaylık versin:54:

resmıyetıne bısey demıyorum canımm ama sureklı ima edıo sen degısmemı ıstedınyaa hanıı bende oyle yaptım boyle yaptım annene gecmıs olsun mesaj attım senı mahcup etmıyım utandırmıyım dedım hanı ben saygısızım ya... felan dıo benı cıleden cıkarıyo

senin söylediklerini aslında başka yönlere çekiyo yani.. senin kastetmediğin şeyleri ima ediyo hele bu daha sinir bozucu..

inş halledersinz tatlım ya ama o kafasından bu dşünceleri atmadığı sürece nasıl olucak bilmiyorm :26:

senin söylediklerini aslında başka yönlere çekiyo yani.. senin kastetmediğin şeyleri ima ediyo hele bu daha sinir bozucu..

inş halledersinz tatlım ya ama o kafasından bu dşünceleri atmadığı sürece nasıl olucak bilmiyorm :26:

bende bilmiyorum walla canımm sonumuzu iyi görmüyorum ben artıkk..

siz nasılsınız tatlım aranız nasıl

bende bilmiyorum walla canımm sonumuzu iyi görmüyorum ben artıkk..

siz nasılsınız tatlım aranız nasıl
cnm hayırlısı neyse ve sen nasıl mutlu olucaksan öyle olsun inş..:31:

bizim aramız iyi cnm geçinip gidiyoruz çok şükür:nazar: ya biz telefonu sadece koğuşta kullanıyoduk şimdi bugn çarşıya çıktı yeni hat ve telefon aldı kameralı fotoğraf cekcek diğeri basitti şarj açısından ..bunuda kısma götrcek ordada konuşuruz diye.. hat alma sebebide o kısmında -2 de olduğundan avea çekmyo diye vodafone aldı bu gece içeri sokucak bakalım telefonu

Son düzenleme:
cnm hayırlısı neyse ve sen nasıl mutlu olucaksan öyle olsun inş..:31:

bizim aramız iyi cnm geçinip gidiyoruz çok şükür:nazar: ya biz telefonu sadece koğuşta kullanıyoduk şimdi bugn çarşıya çıktı yeni hat ve telefon aldı kameralı fotoğraf cekcek diğeri basitti şarj açısından ..bunuda kısma götrcek ordada konuşuruz diye.. hat alma sebebide o kısmında -2 de olduğundan avea çekmyo diye vodafone aldı bu gece içeri sokucak bakalım telefonu

inşallah sorun çıkmaz canım senın hattın ne konuşup mesajlasabılecegınız avantajlı bı paket varmıkı

inşallah sorun çıkmaz canım senın hattın ne konuşup mesajlasabılecegınız avantajlı bı paket varmıkı

cnm benm avea.. biz çok mesajlaşmıyoduk bende 1000 sms vardı o yetiyodu .. dakikaya yönelik yapıyodum paketimi 1500 dk oluydu heryöne yapıyodum çnkü onun kısmındaki sabit telefodan çok rahat konuşuyoduk.. şimdi değiştrcem bende vodafone geçicem onda da konuşma için aramızda paketi varmış onu yapmayı düşünyorum birde sms işte..

cnm benm avea.. biz çok mesajlaşmıyoduk bende 1000 sms vardı o yetiyodu .. dakikaya yönelik yapıyodum paketimi 1500 dk oluydu heryöne yapıyodum çnkü onun kısmındaki sabit telefodan çok rahat konuşuyoduk.. şimdi değiştrcem bende vodafone geçicem onda da konuşma için aramızda paketi varmış onu yapmayı düşünyorum birde sms işte..

ohhh iyiymiş o zaman tatlım :nazar: biz telefonla hıc konusamıoz kıbrıs oldugu ıcın sadece mesajlasıyoruz

ohhh iyiymiş o zaman tatlım :nazar: biz telefonla hıc konusamıoz kıbrıs oldugu ıcın sadece mesajlasıyoruz

ya bi gidip vodafone a konuşcam bakalım inş bu gördüklerim doğrudur:1:

sizin ister istemez konuşma mesele oluyo :26: aama ben mesajlaşmayı çok sevmyorum ya evdeyken neysede dışarda zor oluyo.. konuşmak daha güzel :1:ama tabi şuan olağanüstü hal ..döndüğünde mesajlaşmayı yne azaltrız..

ya bi gidip vodafone a konuşcam bakalım inş bu gördüklerim doğrudur:1:

sizin ister istemez konuşma mesele oluyo :26: aama ben mesajlaşmayı çok sevmyorum ya evdeyken neysede dışarda zor oluyo.. konuşmak daha güzel :1:ama tabi şuan olağanüstü hal ..döndüğünde mesajlaşmayı yne azaltrız..
aramızda paketini bende vodafonede duymustum canım dogru galıba :1:

aramızda paketini bende vodafonede duymustum canım dogru galıba :1:

evet cnm var o hem vodafone da hemde aveada var ondna bende eminim .. ama bana sms ve internette lazım hepsni içeren uygun bişey bulurum inş:1: şimdi buldum bi tane 25 tl ye heryöne 5000sms ve 500dk 1gb internet harika.. ama yarın son günmüş ya :26: inş olur

evet cnm var o hem vodafone da hemde aveada var ondna bende eminim .. ama bana sms ve internette lazım hepsni içeren uygun bişey bulurum inş:1: şimdi buldum bi tane 25 tl ye heryöne 5000sms ve 500dk 1gb internet harika.. ama yarın son günmüş ya :26: inş olur

inşallah canım yaa bide hattın tasınması 4-5 gunu buluyo galıba

kızlarrrr:3:

şu bi hafta ömrümü yedi beynim yoruldu artık bilgi yüklemesinden kusucammm :1: ayrıca istediğim gibide geçmedi sınavlar nedense ?? konsantrasyon eksiklğim var çnküü.. kendi kendime teşhisimide koyuyorum ..

ama yarın son.. kurtuluyorum .. haftasonu olan aöf yi saymazsak:1:

sizde ne var ne yok özledm konuşmayı sohbetinizi...

sinemm her nolduysa dön biran önce tatlım eminm okuyosundur üye olmasanda buraları .. mehtap gülleri sizler nasılsınız çoookk az kaldıı..heyecan doruktadır:16:
ve mehtabı olmayan zavallı (ben gibi) arkadaşlarımmm sizde durumlar ne...:34:

Bugün 251 gün oldu görmeyeli..Neden bizi bu kadar zorluyo bu hayat diye sormadan edemiyorum.Yine de hep şükrediyorum beterin beteri var diyorum ama artık çok doldum ya.Millet el ee gezerken saatlerce telefon beklemek bize reva mı? İzin kullansa bizim taşınma olayımız var görüşsek görüşsek bi kaç gün görüşeblcez,çocuk bide o kadar yol mu çeksin benim ynıma taa Ankara'ya kadar.O yüzden hiç kullanmayalım dayanalım demiştik ama bugünlerde dayanamaz oldum.İnşallah şu psikolojiden hemencecik çıkabilim.Sınavlarda bunalttı iyice.Koskoca 251 gün söylerken bile zorlanıyor insan..

gizemmmm benmde 2 tane sınavım çok kötü yaaa :31: sanırım büte kalıcam yani bizim yolculuk hayal oldu off yaa Allah'ım inş ortalamayla falan geçebilirim diyorum yaaa :14: ona canım çok sıkıldı..

Ahhh mervecim ahhh o kadar iyi anlıyorum ki seni canım sabır demekten başka çare yok malesef :31: ama bence izni kullanın canım yaa eğer kullanma şansınız varsa yoksa hiç çekilmez sanırım..sınavlarda başarılar canım :34:

gülşahcımm hala düzelmemişsiniz sanırım neden bu kadar uzadı ki canım yaa :44:

sinemmmmm dönnnn geriiiiii döönnnnnnn :1:

inşallah canım yaa bide hattın tasınması 4-5 gunu buluyo galıba
evet baya uzun sürüyomuş :26: onu beklerim sorun değilde o kampanya dahilinde olur inş snuçta başvuru tarihim 31 i olcak.. yarın yazarım net gelişmeleri.. ya askerlikte şu dk paketler cart curtta beni çok yordu ya.. dk hesabı yapmk faln::31:

gizemmmm benmde 2 tane sınavım çok kötü yaaa :31: sanırım büte kalıcam yani bizim yolculuk hayal oldu off yaa Allah'ım inş ortalamayla falan geçebilirim diyorum yaaa :14: ona canım çok sıkıldı..

Ahhh mervecim ahhh o kadar iyi anlıyorum ki seni canım sabır demekten başka çare yok malesef :31: ama bence izni kullanın canım yaa eğer kullanma şansınız varsa yoksa hiç çekilmez sanırım..sınavlarda başarılar canım :34:

cnmm yaa inanmıyorum çok fena rast gelmiş.. inş geçersin ya:26:
bende kalmamda harf yükseltmek için girerim belki bütlere .. :31:

canım yaaa inşallahh geçersinn tatlımm dua edıcem ben sanaa :)

fazla sabıt fıkırlılıkten uzuyo canım laf anlatmak suclu oldugunu kabul etmesı o kadar zorkıı bende artık taviz vermiyorum öylece uzayıp gidiyoo

cnmm yaa inanmıyorum çok fena rast gelmiş.. inş geçersin ya:26:
bende kalmamda harf yükseltmek için girerim belki bütlere .. :31:

hemde çok kötü oldu canım yaa :14:
ben geçeyim başka bir şey istemiyorum yaaa :31:
canım ben şimdi çıkıyorum son sınavım yarın sonra buralardayım :34: öpüyorum çok :54:

bende çıkıyorum .. yarın son sınav bende son bi tekrar yapıyım..

sonra hep budayım bol bol kaynatrz gülşahcımm..

sana da kolay gelsn kamilecimm dikkatlce çalışş..

canım yaaa inşallahh geçersinn tatlımm dua edıcem ben sanaa :)

fazla sabıt fıkırlılıkten uzuyo canım laf anlatmak suclu oldugunu kabul etmesı o kadar zorkıı bende artık taviz vermiyorum öylece uzayıp gidiyoo

ahh ahhh inş gülşahcım yaa valla çok ihtiyacım var bu aralar :31:
sizde inş en kısa zamnda çözersiniz canım şu sorunu..bak şafak ne güzel tadını bile çıkartamıyorsun:26:
canım ben şimdi çıkıyorum yarın son sınavımı olucam sonra buralardayım hep :34::54:

ahh ahhh inş gülşahcım yaa valla çok ihtiyacım var bu aralar :31:
sizde inş en kısa zamnda çözersiniz canım şu sorunu..bak şafak ne güzel tadını bile çıkartamıyorsun:26:
canım ben şimdi çıkıyorum yarın son sınavımı olucam sonra buralardayım hep :34::54:

bende çıkıyorum .. yarın son sınav bende son bi tekrar yapıyım..

sonra hep budayım bol bol kaynatrz gülşahcımm..

sana da kolay gelsn kamilecimm dikkatlce çalışş..

teşekkürler kızlarrrrrr başarılarrrr

Back
X