Rıza aynı canım değişiklik yok biraz snrlydi ilk günler suan toparlandım.Tipide öyle yıpranmıştı kendine geldi Bırakırmıyım canım
İyiyim gülşahcım sen
bende iyiyim bebegımm oturuyorum ölee mehtabın güzel gecmesıne çok sevındımm canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rıza aynı canım değişiklik yok biraz snrlydi ilk günler suan toparlandım.Tipide öyle yıpranmıştı kendine geldi Bırakırmıyım canım
İyiyim gülşahcım sen
heh iyi o zmn cnm .sakalsız insana tuhaf geliyor dimi birde her daim kirli sakallıysa![]()
Benimki kndini kötü hissediyor gelip kirli sakal bırakınca kendine gelir anca[/B]
bende iyiyim bebegımm oturuyorum ölee mehtabın güzel gecmesıne çok sevındımm canımm![]()
Sakal değil sırf edacım orası çok soğuk teni yıpranmış biraz tabi evde beslenmesi kendine bakması askeriyedeki gibi deil yıpranıyorlar haliyle askeryede hepsi
Saol gülşahcım
günaydın tatlımmm ben hiç bişi almıcammmmm senın kayınvalıden ayakkabıyı begendımı ayygunaydın kızlar henüz anneler günü krizini atlatamamısken bide babalar günü cıktı basıma ahh çilesiz basım ne alıcam kayınpedere ben yaaa![]()
gunaydın kızlar henüz anneler günü krizini atlatamamısken bide babalar günü cıktı basıma ahh çilesiz basım ne alıcam kayınpedere ben yaaa![]()
maş gülşahcım plakalara gelmişsin 80 bile demişsin darısı başımızaaa daha aylar var ama![]()
günaydın tatlımmm ben hiç bişi almıcammmmm senın kayınvalıden ayakkabıyı begendımı ayy
yok bebeğim yaa kıyafet olayına hic girmiycem begenmez falan ugrasamam :44:Günaydınnn tatlım gömlek al en mantıklısı veya yazlık bir tişört lacoste tarzı giyiyorsa öyle falan
özel bi günmü canımm düğünmü var hayırdırkızlarrr bugun kayınvalıdeme gıdıp saçımı yaptırıcamm
o günleride beraber görücez inşallah canım benimm zaman bi şekilde geçiyo canım yaa nerden nerelere geldikk benimki dün çarşıda plaja gitti ben o kadar sabırlı oldum yanı artıktelefonunuda cıkartma çalınmasın plajda dedım bundan sonra her çarsıda plajda
![]()
Kizlaaaaaaaarrrrr
benim erkegim aradi simdiiiii bu sabah tunceli ktm ye ucmus.aniden olmus.yarin aksam yanimda kismetseeee cok mutluyuuumm persembe aksamiydi ama 2 aksam once olduuuu
ben gidicem arabayla almaya.ayyy icim icime sigmiyor yaa cok heycanliyiiimmm..annelerine supriz yapcakmis bana yapamadi cunku ben cok cakalim aradigi nonun orta nosu farkliydi hehehehe![]()
Nee plajamı gitti hemde elin yavru vatanında cinayet sebebi gülsaahhh![]()
ayy cnm benm hadi çok az kaldı kavuşuyosunuz... o annelere sürpriz olayını bizde yapıcaz ama tabiki bizden gizlemeleri çok zor
amannn bana plaj demeyin antalya da yok sınavdı yok özel gün cart curt derken ben daha açılış yapamadım.. (cihan olsa mayısta en geç giderdik)... ben denize gidmedikçe cihanda aman boşver vs diyodu zaten yoksa ben bi şekle fırsat yaratırdım da olay çıkmasın dedim .. bana dün diyooki çarşıda aqua parka gtcem . bende hayırdır beyfendi dedim ben daha antalyada denize gtmemişm sen ankarada havuzda ne işin var ya dedim. sonra tmm sende denize gt dediben bi aksilk çıkmazsa pazar denizdeyimm oda haftaya falan aqua ya gidicek.. ama yinede ben gtmesini istemyorum..
![]()
Kizlaaaaaaaarrrrr
benim erkegim aradi simdiiiii bu sabah tunceli ktm ye ucmus.aniden olmus.yarin aksam yanimda kismetseeee cok mutluyuuumm persembe aksamiydi ama 2 aksam once olduuuu
ben gidicem arabayla almaya.ayyy icim icime sigmiyor yaa cok heycanliyiiimmm..annelerine supriz yapcakmis bana yapamadi cunku ben cok cakalim aradigi nonun orta nosu farkliydi hehehehe![]()
Canım ben senin yerinde olsam ikimizede men ederdim denizi yani tabi cenke öyle yansıtırdım ama kendim gizliden gider girerdimayy cnm benm hadi çok az kaldı kavuşuyosunuz... o annelere sürpriz olayını bizde yapıcaz ama tabiki bizden gizlemeleri çok zor
amannn bana plaj demeyin antalya da yok sınavdı yok özel gün cart curt derken ben daha açılış yapamadım.. (cihan olsa mayısta en geç giderdik)... ben denize gidmedikçe cihanda aman boşver vs diyodu zaten yoksa ben bi şekle fırsat yaratırdım da olay çıkmasın dedim .. bana dün diyooki çarşıda aqua parka gtcem . bende hayırdır beyfendi dedim ben daha antalyada denize gtmemişm sen ankarada havuzda ne işin var ya dedim. sonra tmm sende denize gt dediben bi aksilk çıkmazsa pazar denizdeyimm oda haftaya falan aqua ya gidicek.. ama yinede ben gtmesini istemyorum..
![]()
Cok sevindiim canımm yavastan kızlarımızın mehtabı basladı cok seviniyorum hepinizin adına
Canım ben senin yerinde olsam ikimizede men ederdim denizi yani tabi cenke öyle yansıtırdım ama kendim gizliden gider girerdim![]()