92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dogru bebegim hayirlisi neyse o olsun tesekkur ederimm tatlimmm kiz bu arada sineme 93\2 yazmissin o 92/3 olmasin :1:

Yaaa evet hep karıştırıp yanlış yazıyorum bebeğim mazur görünn:))
iyi akşamlar yarenlerrrrr nasılsınızz..

oo mervede dönmüş.. ay merve bu topiktede çoğumuzda birer ergen var ya:1:

sinemmm terapi terapi kuaför:1: yarın bende gidiyorum hafiflemeyeeee:21::21: eda sende duyy azcık cesaret tek lazım olan :1:
[/B] döndüm gizemciiim sorma bu ergenler bizi öldürecek bigün:)[/B]

canımm yaaa kusura bakma bende kafamı kaldı :27: kızım sende gir de unutturma kendini aaa ayıp sana :37:
evet tatlım malesef mehtabımız bu diğerini artık döndüğü zaman yazarım hem epey azalmış oluruz :1:
nasılsın canım nasıl gidiyor?

Sorma yavrum ya sınavlardan başımı kaldırıp da buraya gelemiyorum kii,ama artık buralardayım kaynatırız daha bol boll:1: güzelce vakit geçirin güzelim,şimdilk bi sorunumz yok her şey yolunda şu yaz tatilini de atlattık mı bi şeycik kalmıcakk:nazar:

Yaaa evet hep karıştırıp yanlış yazıyorum bebeğim mazur görünn:))

[/B] döndüm gizemciiim sorma bu ergenler bizi öldürecek bigün:)[/B]

Sorma yavrum ya sınavlardan başımı kaldırıp da buraya gelemiyorum kii,ama artık buralardayım kaynatırız daha bol boll:1: güzelce vakit geçirin güzelim,şimdilk bi sorunumz yok her şey yolunda şu yaz tatilini de atlattık mı bi şeycik kalmıcakk:nazar:

Ohh ol ol bundan snra yawrum hep beraber attiralim safaklari :1:
biz mehtaptada olsak sizi ihmal etmem aslaaa..
Evet cnm ya bizim teskere subattada olsa bu yazi atlattik mi bizede tmm gelio :1:
Allahim o gunleri gostermeyi nasip kismet etsiiiin :16:

Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik :(

Kizlar bi kotu dustumki yere su sokulmus bende gormedim ayagim kaydi 2.80 uzandin ayagimi mermere carptim parmagimin dersini aldi goturdu ustelik bantada alerjim var ama mecburen yapistirmak zornda kaldik :(

cnm çok geçmiş olsun ya :26: banta alerjin mi var flaster tarzı bi bant nasıl olur onada var mı alerjin?

Son düzenleme:

Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr :30:

cnm çok geçmiş olsun ya :26: banta alerjin mi var flaster tarzı bi bant nasıl olur onada var mı alerjin?
teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzden
Canm cok gecms olsun :44:
Bende temzlk yapıyorum yarın kayınvalidemleri agırlıycam geliceklerms cenk bsy demedi heralde cok yoruldumm kızlarr :30:

teşekkürler bıtanemm kolay gelsın çaya mı gelıcekler yemeğemii ne hazırlıcan

teşekkür ederim canımm bebegım yaa hanı gazlı bezı tarzı ınce bantlar varrya onlara bıle var agda bıle yaptıramıom bu yuzden

rica ederim cnm oo baya baya varmış cnm alerjin baksana :/ bantı yapştrdın ya bişey oldu mu..

sagol balım caya gelicekler karnıyarık kıymalı börek, makarna salatası, havuclu tarcınlı kek yapmayı düsünüyorum 2 3 cesitte annem yapar yanına biseyler temizliği bitirdik gece yapmaya baslarız artık cok ama cok yoruldum lann uzun zamandır böyle temzlk yapmıyodum anam avradım olsun:43:

Back
X