bitanem senınde kandilin mübarek olsun sen ayrılalım dedıgın ıcın o rahatca gezıyo sımdı en gec yarın arar gıderse bencede arkadaslarına arat sen ama herseye ragmen gıtmısse o zaman nolucak bılmıyorum bıde aradıgında sen ayrılalım dedın soyle yaptın boyle yaptın dıye senın suclu cıkarıp kendı uste cıkar emınım bundan. benımkıde sabah carsıya cıktı tam ıkı saattır annesıgılle konusuo bende bılgısayarın basında beklıyorum benkı cok ozlemısler bırakmıolar yazmıs .sankı cok duskunlerde oğullarına adet oldum belım kopuo ıkı saattır bılgısayar basında dikiliom bı cumle yazmıo sımdı annesıgıl gıtmıs açtı kamera ıkı saattır bı cumle yazmadın gercı ozlemıslerya bırakmamıslardır dedım nıe zoruna mı gıttı Allah Allah dıe bı laf saydı kameradan yemın edıyorum kendımden sogudum sayesınde küfürden nefret ederim ama bi s.... git diyesim geldi sinirimden çatlıyorum gelde sununla ıcınden gelerek konus erkeklerın hepsi gerizekalı walla bak
sağol tatlım.. ben ona ayrılalım demedim ki direkt.gidersen beni unut dedim sadece.
evet geri zekalılar tabi ne akıl var onlarda ne beyin!!
ve iş işten geçtikten sonra benimki farkına varıyor herşeyin.
kaybetme korkuları yok!! bizde suç birazda o korkuyu onlara vermemiz lazım!!
ben benimkine daha önce diyordum "beni kaybetme korkun olsunda yapma hata falan" diyordum.
o da bana "benim seni kaybetme korkum yok ama kaybettikten sonra kazanamama korkum var". lafa bak!!!
hiçbişeye değmezler ya harbiden ne emeğimize ne değerimize.
AŞK=EMEK tir bence! o emek herşeyi kapsar!karşılıklı olarak yapılması gerekir.
ama bizde hep tek taraflı onda bi emek göremiyorum ya yok yok yok!!!
gittiğini öğrendiğimde şu an içimden gelen
"annenide senide tebrik ederim 8 yıllık ilişkiyi 2 kız uğruna, hiç uğruna, anlık heves uğruna bitirdiniz! bu mübarek günde çok içten dileklerimle söylüyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın ne haliniz varsa görün bundan sonra ben yokum artık özgürsün!" cümlesi...
ama o an durum ne gösterir hangi sözler çıkar ağzımdan bilemiyorum..
yinede söylüyorum İNŞALLAH İNŞALLAH GİTMEZDE AYRILIK YAŞAMAYIZ!
çünkü ayrılırsak bir daha barışmak istemiyorum daha kaç kere üzecek beni.
-asker beklemek zor geldi sineme ayrıldı- cümlelerini çok duycam onların dilinden dökülecek.ama hiçbirini umursamıcam artık.
benim Allahım var dicem geççem!
gitmezse erikliye ayrılmam ama akşam düğüne giderken haber vermedi bugünde sınava giderken vermedi.sadece bundan sonra bende ona hiçbişeyin haberini vermem.artık karşılığını alacak HERŞEYİN!!
sende çok haklısın bebeğim.laf yapıncada anneden kıskanan fesat gelin durumuna düşüyorsun dimi.bide onlar bize (hepinizinkini söylemiyorum) EL gözüyle bakıyorlar.oğullarını kıskanıyorlar.benimseyemiyorlar bizi!!