Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sarı olmaz zaten gülşahcım yakışına yakışıyor.
Eki Görüntüle 744429
buda olabilir.Bunuda sevdim edacım
Survivor da bile şafak doğan güneş diyorlar ya bi biz diyemedik
Gülşen ilk attığın resimdeki sac rengi güzel bnce. Bnde uçlarda gölgeyi seviyorum![]()
ciddimisin duymadım ayrıcaaa faceten yazmışın cevabını yazdım![]()
Valla öyle diyorlar :)) cepten yazyorym bebeğim gördum face i.![]()
bende beğendimm söze doğru yaptırabilirimmmsende beyaz tenlisin sanada yakışır yavrum
bu arada izinden sonrası içinki düşüncelerim çok güzel zor ama son ayrılık dyip kendimizi avutucas![]()
Survivor da bile şafak doğan güneş diyorlar ya bi biz diyemedik
Gülşen ilk attığın resimdeki sac rengi güzel bnce. Bnde uçlarda gölgeyi seviyorum![]()
hahha şaka gibiii
kızlar şarkıya bakın koptumm acaip kopartıo![]()
[video=youtube;XcTwlMIPk4c]http://www.youtube.com/watch?v=XcTwlMIPk4c[/video]
kırılann kalp tekrarr sevmez diyorlarr
o gitti birdaha gelmez diyorlarr
söylesenee söyle inanayımmı![]()
![]()
hayatıı tespih yapmışım sallıyormuşum![]()
adını duydukça ağlıyormuşum![]()
Hadi ys görmemişimmBende bugün bunun sözlerini şafak kaç tezkerecilere yazdım bu kadar olur =)
Bende dinlemeyi seviyorum bi böyle atarlanıyo ya hoş güzel![]()
![]()
![]()
![]()
Sinemcim nolduuuuu
Halime uzuluyorum canim..kac gundur aramadi hic.aksam gece 2 de aradi.icmis tabi smdi geliorm aklina!!
Ses fenaydi.ben onun icmesin hic istemezdim.bende hic icmem ztn.
Cok icen biri degil binde bir arkdaslaryla icer grup olursa ama ben hep kizarm sagligi icin.
Bu izne gelisinde de benmle gorusuyrken hic icmemsti aksam icmis ama bnm bildgm belki onceside icti.
Korkutuk ya bildgn ne dedgni bilio mu bilmiorm.biliodur ama hatali sensin senin yuzunden ictim deyp duruodu.
Hic hatasinin farkinda degil beni sucluo ben naptm diorm bsy diyemio.
4 gunum kaldi dio bde.o hersey yapms ben hicbsy yapmamsm.ulan ne.yaptn?
Yapsa size solemem mi kizlar burda aglayip duruorum ben bsy yapmio die.
Aksam arkdsmn sozundeydim.sozlere gideymsm ben.
Benim ona soledgm sadece bu oldu.
" Benim vicdanim cok cok rahat allahima sukurler olsun.sana bize yaptgm bir ufak yanlisim ble olmadi.sana werdgm degern karsiliginida hic alamadim.bana son 4 gunum kaldi demek icin mi aradin.sen kendinde suan hic suc bulmuyorsun ama askere gttgnde basini o yastga koydgnda kendinle basbasa kaldgnda vicdanin sesini duycaksin.ben elimden gelen herseyi yaptm artk hcbsy yapamam.allahima biraktim herseyi.." dedim.
Snra bana dio iste beni askerlikle tehdit ediyorsun.
Ya kizlar bu tehdit mi Allah askina?
Basini yastiga koydgnda yalnz kaldgnda vicdaninin sesini duycaksin burda hic yalnz kalmadgn icn farkina warmadin demek bu.
canim o bu sekilde senin gonlunu almadan giderse bence sende oraya gidince telefonunu acma burnu surtsun kiyamiom felan deme
Halime uzuluyorum canim..kac gundur aramadi hic.aksam gece 2 de aradi.icmis tabi smdi geliorm aklina!!
Ses fenaydi.ben onun icmesin hic istemezdim.bende hic icmem ztn.
Cok icen biri degil binde bir arkdaslaryla icer grup olursa ama ben hep kizarm sagligi icin.
Bu izne gelisinde de benmle gorusuyrken hic icmemsti aksam icmis ama bnm bildgm belki onceside icti.
Korkutuk ya bildgn ne dedgni bilio mu bilmiorm.biliodur ama hatali sensin senin yuzunden ictim deyp duruodu.
Hic hatasinin farkinda degil beni sucluo ben naptm diorm bsy diyemio.
4 gunum kaldi dio bde.o hersey yapms ben hicbsy yapmamsm.ulan ne.yaptn?
Yapsa size solemem mi kizlar burda aglayip duruorum ben bsy yapmio die.
Aksam arkdsmn sozundeydim.sozlere gideymsm ben.
Benim ona soledgm sadece bu oldu.
" Benim vicdanim cok cok rahat allahima sukurler olsun.sana bize yaptgm bir ufak yanlisim ble olmadi.sana werdgm degern karsiliginida hic alamadim.bana son 4 gunum kaldi demek icin mi aradin.sen kendinde suan hic suc bulmuyorsun ama askere gttgnde basini o yastga koydgnda kendinle basbasa kaldgnda vicdanin sesini duycaksin.ben elimden gelen herseyi yaptm artk hcbsy yapamam.allahima biraktim herseyi.." dedim.
Snra bana dio iste beni askerlikle tehdit ediyorsun.
Ya kizlar bu tehdit mi Allah askina?
Basini yastiga koydgnda yalnz kaldgnda vicdaninin sesini duycaksin burda hic yalnz kalmadgn icn farkina warmadin demek bu.
bebeğim sen çokçok halısın burda yaşadıklarını biz bilioruz bırak aramasın askerde çokkk arıcak seni ama eski sinemi bulabilcekmi HAYIR!
Cok kirginim cok..
Yok cnm bulamaz eski sinemi kesinlikle.
Ay insan ickiliyken aradgnda daha cok sewdgni istedgni solemez mi.
Bu tam tersi beni sucluyor herseyin sorumlusu benmisim diyor.
Allahim yarabbim sen bana sabir ver...
Gecen aksam arkadasina yavsakca beni son 1-2 gun kala aricagni solemis.
Ne die 4 gun kala aradi simdi.salak.kendini hatirlatmaya calisiyor.
Daha cok soguyorumki o boyle yaptikca..
ya sinem birde 1-2 gün kala arıcam mı demiş töbe ya..
Soğu zaten cnm bu ne yaa![]()
Aynen oyle canim.icmeseydi yine aramazdi bence.icince gldim aklna.
Bde o kizdgm arkadasyla degildi ondan.onunla olsa yne aramazdi.
Hep doluyorum hep doluyorum..