• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlar alıntı yapamıyorum.Telefondan giriyorum.Gülşah sende bendensin demek.Cerencim aslında önemli olan aşık olmak.Türkü baban ses etmemişse evet demektir.Bize gelişmelerden haber et.

bence de o demek :9: serdarla konuştuk az evvel o da tamam müdür bu iş olmuştur diyo. :9:
Allahım sen sonumuzu hayrettt :46::46:

Gülşencim mesajı aldım canım yapıcam uygun bi zamanda.Kızlar bu arada benim vınn ımın kotası dolmak üzere ve haftasonu askerim çarşı iznine çıkıcak onla görüşmem lazım buralara 5 6 gunluk bi sure uğrayamıcam yani haberiniz olsun.Sizi özlicem valla burda ne güzel zaman geçiyodu ama 12snden sonra buralardaym yine inşallah.Hepnz o zmana kadar kendnize iyi bakın hepinizi öpüyorum

canım bizde seni özliycez 12 sinden sonra görüşürüz öptüm:54:

Son düzenleme:
ben geldim ya laa :27::27:
gülşenim valla nöbetçi inzibat gibisin ellam hiç bırakmıyon burları :1::1:

Topigimi hiç boş bırakmam:1::1:
Ne oldu konuşabildin mi gaziyle

aramadı ki artiissst :8:
ondan sebep ötürü gözüm arkada kalmıyo zaten çiçeeemmm :34:

bi de çocuk, benim çocuk izin kullanmıcam diye yırttı bi yerlerini şimdide yaza gelcem diyo yani benim şafakta 350 anam :) ohuuu şaka maka 110 günü devirmişik ya la :72::72::72:

aramadı ki artiissst :8:
ondan sebep ötürü gözüm arkada kalmıyo zaten çiçeeemmm :34:

bi de çocuk, benim çocuk izin kullanmıcam diye yırttı bi yerlerini şimdide yaza gelcem diyo yani benim şafakta 350 anam :) ohuuu şaka maka 110 günü devirmişik ya la :72::72::72:

devirdikte bebegim nasil devirdik anamiz agladii :D

Back
X